Έως 581 χιλιόμετρα: Μεγαλύτερη αυτονομία για την επαναφόρτιση Volvo C40 και το XC40 Recharge – Volvo Car Switzerland AG, Volvo C40 Recharge 2023 – Δοκιμές, Ειδήσεις, Φωτογραφίες και Γκαλερί βίντεο – Auto Guide

Ηλεκτρικό Volvo C40

Χωρητικότητα μπαταρίας

Έως 581 χιλιόμετρα: μεγαλύτερη αυτονομία για την επαναφόρτιση Volvo C40 και την επαναφόρτιση XC40

Ζυρίχη. Κατά τη διάρκεια της πιστοποίησης σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης WLTP, τα 100% ηλεκτρικά μοντέλα Volvo στην οθόνη 40 της σειράς είναι πολύ καλές τιμές αυτονομίας. Η επαναφόρτιση Volvo C40 μπορεί έτσι να ταξιδέψει μέχρι και 581 χιλιόμετρα και το Volvo XC40 επαναφορτίζεται μέχρι 573 χιλιόμετρα.

Με την εισαγωγή νέων ηλεκτρικών κινητήρων για το έτος μοντέλου 2024, η Volvo Cars έχει βελτιωθεί η αυτονομία (WLTP) και μειώνει τον χρόνο φόρτισης της επαναφόρτισης Volvo XC40 και C40 Recharing σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Νέες τιμές σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης WLTP

Κατά τη διάρκεια της πιστοποίησης σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης WLTP, οι προγραμματισμένες αυτόνομες έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με τις πρώτες εκτιμήσεις. Οι εκδόσεις εκτεταμένης εμβέλειας έχουν φτάσει σε μια αυτονομία άνω των 580 χιλιομέτρων αντί για μέγιστο 533 χιλιόμετρα, όπως εκτιμάται πριν. Οι αυτονομίες που ενημερώνονται ανά μοντέλο παρατίθενται στον ακόλουθο πίνακα:

Χωρητικότητα μπαταρίας

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Repacher 2023

Για το 2023, η Volvo προσθέτει τις εκδόσεις πυρήνα και πολλά άλλα στην περιοχή επαναφόρτισης C40. Ταυτόχρονα, οι τιμές μειώνονται και κάνουν αυτό το πολυτελές ηλεκτρικό SUV που φαίνεται να είναι επιλέξιμο για κυβερνητικές επιχορηγήσεις. Δύο ηλεκτρικοί κινητήρες ενώνουν για να απελευθερώσουν 402 ίππους και η μπαταρία 78 kWh παρέχει μια αυτονομία περίπου 360 χλμ. Για να βρείτε τα ίδια χαρακτηριστικά ή σχεδόν σε μια πιο κλασική μορφή SUV, υπάρχει πάντα η επαναφόρτιση XC40.

Δοκιμές και αρχεία

Ο François ρωτά τι θα επιλέξει ο εμπειρογνώμονας μας Antoine Joubert μεταξύ ενός Genesis GV60 Advanced και ενός επαναπλήρωσης Volvo C40, θεωρώντας ότι τα δύο οχήματα πωλούνται περίπου στην ίδια τιμή? Ως ένδειξη, το Genesis GV60 βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP, η οποία χρησιμεύει επίσης ως βάση για το Hyundai Ioniq 5…

Τα τελευταία 25 χρόνια, η Volvo έχει επικεντρωθεί σε οχήματα με μπροστινή και τέσσερις τροχούς -σε -Wheel Drive. Πράγματι, πρέπει να επιστρέψετε στο 1998 για να βρείτε το τελευταίο αυτοκίνητο με ένα COG πρόωσης: το S90, ένα πολυτελές sedan. Για το 2024, η Volvo κάνει μια επιστροφή με το…

Αυτή την εβδομάδα, ο οδηγός αυτόματης πετάει στο Gothenburg στη Σουηδία για να παρακολουθήσει μια εκδήλωση Volvo . Κατά τη διάρκεια αυτής της διεθνούς εκτόξευσης, θα έχουμε ιδιαίτερα την ευκαιρία να οδηγήσουμε τα Volvo XC40 και C40 2024 . Και τα δύο μοντέλα θα λάβουν αρκετές βελτιώσεις για το επόμενο μοντέλο έτος. Κατά τη διάρκεια αυτού ..

Αυτή την άνοιξη, ήθελα να αγοράσω το πρώτο μου ηλεκτρικό όχημα. Το Volvo C40 που με επαναφορτίζεται πολύ, αλλά επέλεξα ένα άλλο μοντέλο, αφού δεν ήταν επιλέξιμο για επιδοτήσεις. Ωστόσο, μόλις έμαθα ότι η κατάσταση έχει αλλάξει. Πώς το κάνει ξαφνικά επιλέξιμο? ————————- Γεια σας Patrick, για ..

Στο πλαίσιο της εκπομπής Le Guide de L’Auto στο ραδιόφωνο Qub, ο Antoine Joubert και ο Germain Goyer έδωσαν τις εντυπώσεις τους στο Volvo C40 Recharge 2022 και Mercedes-AMG GT53 2022 Πρόσφατα δοκιμάστηκαν. Από την πλευρά του, ο Germain συνειδητοποίησε ότι η Volvo είχε αλλάξει τη στρατηγική μάρκετινγκ ..

Πολλοί κατασκευαστές συναρμολογούν και κατασκευάζουν τα οχήματά τους στη χώρα προέλευσης της μάρκας. Ωστόσο, αρκετοί λόγοι ωθούν τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν άλλες περιοχές του πλανήτη για να επιτύχουν τα ίδια καθήκοντα. Αυτό είναι κυρίως ζήτημα κόστους, εφοδιαστικής ή συμβατικών συμφωνιών μεταξύ των κατασκευαστών ..

Ο οδηγός αυτόματης μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να μεταβεί στα βουνά του San Bernardino το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό όχημα 100% στο Volvo, το C40 Repacher 2022 . Το C40 είναι επίσης το πρώτο καθαρά ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Το XC40, αν και έχει ..

Νέα

Μετά τη Ford, η General Motors και η Rivian, η Volvo με τη σειρά του ανακοινώνει συμφωνία με την Tesla, έτσι ώστε τα ηλεκτρικά της οχήματα να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 12.000 γρήγορους υπερφόρτητες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. Αυτό είναι ένα πρώτο για έναν ξένο – ευρωπαϊκό ή άλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων.

Για το 2023, η Volvo άλλαξε τη στρατηγική μάρκετινγκ με την επαναφόρτιση C40 . Ενώ το 100% ηλεκτρικό μοντέλο του σουηδικού κατασκευαστή δεν ήταν επιλέξιμο για επαρχιακές και ομοσπονδιακές επιδοτήσεις το 2022, θα είναι για το επόμενο έτος. Προσγειώθηκε στην αγορά της Βόρειας Αμερικής την περασμένη άνοιξη, το…

Το Montreal Electric Vehicle Fair (SVEM) θα ανοίξει τις πόρτες του για μια πέμπτη έκδοση από τις 22 έως τις 24 Απριλίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτή η εκδήλωση που αφιερώνεται στην ηλεκτρική κινητικότητα θα συγκεντρώσει κάτω από μια στέγη μια πανοπλία νέων μοντέλων, μερικά από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ..

Ακολουθώντας το παράδειγμα της νέας εταιρείας Polestar, ο Σουηδός κατασκευαστής Volvo υπόσχεται να μην χρησιμοποιεί πλέον δερμάτινο ή ζωικό υλικό στα ηλεκτρικά του οχήματα, ξεκινώντας από το ολοκαίνουργιο C40 Rephrage 2022 . Όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, το Mini είναι μια άλλη μάρκα αυτοκινήτων ..