Τα 5 SUV που θα γυρίσουν το κεφάλι σας το 2023, μελλοντικά αστικά SUV: τα 15 νέα μοντέλα που αναμένονται το 2023

Μελλοντικά αστικά SUV: Τα 15 νέα μοντέλα αναμένονται το 2023

Λίγο φιλόδοξο, η αναστροφή του είναι ικανοποιημένη για να αναθεωρήσει την ασπίδα και τις ελαφρές υπογραφές, αλλά δυστυχώς δεν είναι η βασανισμένη εμφάνισή του.

Τα 5 SUV που θα κάνουν το κεφάλι σας να τρέξει το 2023

 • 1/13Μεταξύ των μελλοντικών SUV που αναμένεται το 2023, πέντε μοντέλα ξεχωρίζουν: Dacia Duster 3, Ferrari Purosangue, Jeep Avenger, Peugeot 3008
 • 2/13Η τρίτη γενιά Dacia Ducia Ducia θα παρουσιαστεί το 2023
 • 3/13Το Dacia Duster 3 θα έχει μεγάλο μήκος 4,40 μ. Και θα φιλοξενήσει μέχρι και 5 επιβάτες
 • 4/13Εκσυγχρονισμένος το 2017, το Dacia Duster θα είναι ακόμα πιο ελκυστικό το 2024, ελπίζουμε ότι οι οδικές υπηρεσίες της είναι ακόμα πιο πειστικές από αυτές του τρέχοντος μοντέλου
 • 5/13Για το πρώτο του SUV, η Ferrari δεν πληρώνει στην παραδοσιακή συνταγή
 • 6/13Στο προφίλ, το ferrari purosangue εμφανίζεται περισσότερο ως ένα ψηλό σκαρφαλωμένο βαγόνι
 • 7/13Το πλάτος του μηχανήματος είναι πολύ εντυπωσιακό
 • 8/13Το Ferrari Purosangue δεν είναι αρκετά μοντέλο με τέσσερις συμβατικές πόρτες
 • 9/13Το Jeep Avenger είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο 100% στην Ευρώπη
 • 10/13Το Jeep Avenger στηρίζεται στην τεχνική πλατφόρμα CMP του Peugeot 2008. Αλλά είναι μικρότερη με μορφή 4,08 m (έναντι 4,30 m για το Peugeot)
 • 11/13Αυτή η έννοια, επειδή το Jeep Avenger 4XE ανακοινώνει τις 4x4 εκδόσεις του Avenger
 • 12/13Η τρίτη έκδοση του SUV Peugeot 3008 θα αθλήσει ένα πολύ ισχυρό στυλ
 • 13/13Το Peugeot 3008 MK3 θα είναι διαθέσιμο σε μια ηλεκτρική έκδοση 100% λογικά ονομάζεται Peugeot E-3008

Μελλοντικά αστικά SUV: Τα 15 νέα μοντέλα αναμένονται το 2023

Μία από τις κατηγορίες ναυαρχίδων της σύγχρονης αγοράς αυτοκινήτων πρόκειται να καλωσορίσει μια σειρά από νέους παίκτες. Τα αυτόματο-Moto τα αναθεωρούν.

Zapping Auto Moto Moto Essay Alpine A110 MP-RC: Ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο σε καλές τιμές ?

Νέα μάσκα αλλά πάνω απ ‘όλα νέο ταμπλό για τη Ρουμανική: +πληροφορίες.

Μια λεπτή αναθεώρηση για να περιμένετε μέχρι την πλήρη ανανέωσή του, το τρέχον 2024.

Λίγο φιλόδοξο, η αναστροφή του είναι ικανοποιημένη για να αναθεωρήσει την ασπίδα και τις ελαφρές υπογραφές, αλλά δυστυχώς δεν είναι η βασανισμένη εμφάνισή του.

Αυτό είναι το πρώτο μοντέλο του γαλαξία Stellantis για την εισαγωγή του ηλεκτρικού μπλοκ 156 hp mu από μια νέα μπαταρία που εγγυάται 400 χλμ. Αυτονομία.

100% ηλεκτρικό, θα διεκδικήσει τον εαυτό του ως το μικρότερο SUV στο τμήμα εξελίσσεται περίπου 4 μέτρα μήκος.

Η αντιμετώπιση προβλημάτων της εμβέλειας θα πρέπει να λάβει την ενίσχυση ενός ελαφρού υβριδισμού σε 48V για να βελτιώσει τις απορρίψεις CO2 του.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Πολύ περισσότερο από το παλιό, κερδίζει 15 cm (μήκους 4,35 μέτρων) για να μάθετε την ανώτερη κατηγορία.

Όπως το Niro, θα πρέπει να επωφεληθεί από μια σημαντική προσφορά πολλαπλών ενεργειακών (υβριδική, επαναφορτιζόμενη και ηλεκτρική)

Επίσης στηρίζεται στην πλατφόρμα Stellantis των DS 3 και Peugeot 2008, θα εγκαινιάσει ένα 100% ηλεκτρικό τετρακίνητο αυτοκίνητο.

Αυτό θα πρέπει να αξίζει μια ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση backpacker, όπως το showcar που παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Βρίσκεται κάτω από το Countryman, θα είναι μεταξύ των μικρότερων SUV στην κατηγορία (μήκους περίπου 4 μέτρων).

Η λειτουργία πρόωσης θα είναι πλήρως χάρη στη νεράιδα ηλεκτρικού ρεύματος.

Τίποτα πολύ πρωτότυπο για αυτόν τον κλώνο Renault Captur, το οποίο είναι ικανοποιημένο για να αναδιαμορφωθεί η μάσκα.

Των γαλλικών, θα κληρονομήσει τα κλασικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μπλοκ.

Αποχαιρετισμός Mokka-e, Καλώς ήλθατε στο Mokka Electric, μια σαφέστερη ονομασία για το ευρύ κοινό. Παρεμπιπτόντως, ανταλλάσσει το μπλοκ των 136 hp έναντι των 156 hp και βλέπει την αυτονομία του να φτάνει πάνω από 400 χλμ.

Το Urban SUV θα επωφεληθεί από τις ίδιες εξελίξεις με αυτές που παρατηρήθηκαν στο 208.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Αυτή η ενημέρωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μόνο λίγους μήνες μετά την μικρή της αδερφή.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Φρέσκο ​​στο τόξο του μοντέλου διαμαντιών που θα εμπνευστεί από τον μεγάλο νότιο αδελφό.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Η επαναφορτιζόμενη υβριδική παραλλαγή της θα πρέπει να βελτιστοποιήσει την ηλεκτρική αυτονομία 100%.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Αυτό το περίεργο sedan με βάση το Captur θα μπορούσε σύντομα να εισέλθει στην αγορά μας.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Θα προσφέρει μια πιο οικονομική εναλλακτική λύση στο Citroën C4 X και το Peugeot 408.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Το Urban SUV θα αναπτύξει ελαφρώς το στυλ του, αποτυγχάνοντας να φέρει επανάσταση στους κινητήρες του, έφτασε στα μέσα του φορέα.

Το Volvo Ex90 (μήκους 5 μέτρων) θα έχει σύντομα έναν μικρό αδελφό, πολύ πιο συμπαγές από αυτόν.Εικονογράφηση © Julien Jodry

Θα χωρίσει τις πυρκαγιές του σε δύο μέρη, στο πίσω μέρος, όπως αποδεικνύεται από αυτό το teaser.

Δεν είμαστε άνεργοι στο πλάι των αστικών SUV που πιέζονται όλο και περισσότερο μπροστά στα κλασικά αυτοκίνητα της πόλης του Clio και 208. Η αυξανόμενη επιτυχία τους ωθεί τους κατασκευαστές να ανανεώσουν ή να αναπτύξουν τα ζώα όλο και πιο συχνά. Έτσι, το 2023 φαίνεται ακόμα ως Grand Cru.

Η Dacia Duster αποκαταστάθηκε

Η αγάπη της αγοράς χαμηλού κόστους είναι χαϊδεμένος από τους γονείς της που το χορηγούν ένα δεύτερο facelift. Πρέπει να ειπωθεί ότι η Dacia αποφάσισε να αναθεωρήσει ταυτόχρονα τους ημερολόγους ολόκληρης της περιοχής της, έτσι ώστε να καλωσορίζει το νέο έμβλημα της μάρκας. Αλλά το duster είναι το μόνο που βλέπει αυτό το moult συνοδεύεται από ένα νέο ταμπλό που συμβαδίζει με την εισαγωγή αδημοσίευτου εξοπλισμού. Πήγαμε να το δοκιμάσουμε στην έρημο του μαροκινού:

DS 3 RESTELED

Κατηγορώντας τις πωλήσεις σε brownflowers, το Little DS θα άξιζε μια πιο τολμηρή ανακάλυψη. Δυστυχώς, οι σχεδιαστές του πραγματοποίησαν μόνο μια ελάχιστη υπηρεσία για να αναπτύξουν το στυλ της. Οι πελάτες θα παρασυρθούν περισσότερο από την επανεξέταση της 100% ηλεκτρικής παραλλαγής της, ισχυρότερη κατά 20 hp (156 hp) και ικανές να συσπειρώσουν περισσότερα από 400 χλμ.:

Fiat 600

Εάν δεν είναι βέβαιο ότι το νέο SUV της τρανσάλπινης βαφτισμένου με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι πολύ πιο συμπαγές από το Fiat 500 x. Περίπου 4 μέτρα μήκος, θα πρέπει να μειωθεί ακόμη περισσότερο από το Jeep Avenger, το μικρότερο από το γαλαξία Stellantis, μόλις μεγαλύτερο από το Peugeot 208. Αυτό το Fiat 600 θα ξεκινήσει αποκλειστικά στο ηλεκτρικό, πρώτα:

Ford Puma St Hybrid

Ο μόνος εκπρόσωπος του αθλητικού είδους στην κατηγορία αγωνίζεται να ρέει ενόψει της ποινής που επιβάλλει στους πελάτες του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αντέξει έναν ελαφρύ υβριδισμό στους 48 V, τους επόμενους μήνες, προκειμένου να μειώσει τις απορρίψεις CO2 του.

Hyundai Kona

Βρίσκεται προηγουμένως στην καρδιά του τμήματος, με μήκος 4,20 μ., Το Kona επιστρέφει στην εποχή 2 στο όριο του ανώτερου τμήματος. Με 4,35 μ. Πρότυπου, είναι επικίνδυνα κοντά στο κάθισμα Ateca και Skoda Karoq που είναι από τα πιο συμπαγή της κατηγορίας που εμπιστεύονται τα Peugeot 3008 και VW Tiguan. Το νέο κορεατικό SUV υπόσχεται να ανανεώσει την προσφορά πολλαπλών ενέργειας που χαρακτηρίζεται από διάφορα επίπεδα υβριδισμού καθώς και με 100% λειτουργία ηλεκτρικής πρόωσης:

Jeep Avenger 4xe

Σύντομα διατίθεται στο εμπόριο σε δύο τροχούς 100% ηλεκτρικό, ο μικρός ανιψιός του θείου Σαμ έχει επίσης υποσχεθεί σε θερμικό πεπρωμένο, μέσω μικρο-υβριδισμού, δεύτερον, δεύτερον,. Αλλά πάνω απ ‘όλα θα είναι μια ερώτηση για το Avenger να τιμήσει το οικόσημο του με ένα all -wheel drive, αλλά μόνο χάρη στη νεράιδα ηλεκτρικού ρεύματος:

Μίνι aceman

Και αυτός θα είναι από τους πιο riquicians του τμήματος. Με μήκος περίπου 4,05 μέτρων, θα προσφέρει μια εναλλακτική λύση πολύ πιο συμπαγής στον συμπατριώτη και δυστυχώς θα μειώσει τις προβολές στο μελλοντικό μίνι Hatch 5 πόρτες. Αλλά, σε αντίθεση με το τελευταίο, ο Aceman σκοπεύει μόνο να χρησιμοποιήσει ηλεκτρική ενέργεια για να μετακινηθεί:

Mitsubishi Asx

Πάρτε ένα Renault Captur, τροποποιήστε τη μάσκα σας για να πάτε και να κρύψετε τα διαμάντια του με διαμάντια Mitsubishi και θα πάρετε το νέο ASX. Μια ανακατασκευή που πιστεύαμε ότι περιστρέφεται, αλλά που μας στέλνει πίσω στον υπέροχο χρόνο του από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Κανείς δεν θα είναι λάθος, αλλά ο Mitsubishi μπορεί τουλάχιστον να υπολογίζει σε μια υγιή τεχνική βάση, παραλείποντας να μπορέσει να κάνει το νέο του μωρό να επωφεληθεί από μια μετάδοση 4×4, η οποία έκανε την ιδιαιτερότητα του παλιού μοντέλου. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι οι Ιάπωνες θα έχουν την καλή γεύση να εμφανίσουν πιο ελκυστικές τιμές από το αντίστοιχο Tricolor:

Opel Mokka Electric

Δεν υπάρχει αποκατάσταση στο πρόγραμμα για τα γερμανικά, η οποία απλώς ανανεώνει την 100% ηλεκτρική προσφορά της για να σταματήσει τα νέα πρότυπα της ομάδας Stellantis στην οποία ανήκει. Έτσι κερδίζει 20 hp σε κορυφή στα 156 hp και βλέπει την αυτονομία του να υπερβαίνει τα 400 χλμ. Προκειμένου το μήνυμα να βελτιωθεί από το ευρύ κοινό, απλοποιεί επίσης το βαπτιστικό του όνομα, το Mokka-e προφανώς δεν πεπεισμένος. Στο κεφάλαιο στυλ, εάν υπάρχουν νέες ζάντες, εκπλήσσουμε ότι προέρχονται απευθείας από την τράπεζα οργάνων του. Citroën C4:

Peugeot 2008 RESTELED

Τεράστιο ζήτημα όπως αυτό της ανακάλυψης του SUV του λιονταριού που θα γιορτάσει τα 4 χρόνια του το 2023. Η νέα μάσκα, το νέο έμβλημα, οι νέες υπογραφές φωτός θα το διακρίνουν από το παρόν, καθώς και από την άφιξη μικρο-υβριδισμού 48 V για τις ανάγκες ενός νέου βενζίνου 136 hp. Το ίδιο επίπεδο ισχύος μέχρι στιγμής λειτουργεί σε 100% ηλεκτρικό, αλλά θα αποθηκευτεί υπέρ ενός νέου μπλοκ 156 hp και μιας μπαταρίας που εγγυάται ότι θα φτάσει πάνω από 400 χλμ

Η Renault Captur Restyled

Ο χειρότερος εφιάλτης του Peugeot 2008 θα αναθεωρήσει το αντίγραφό του σχεδόν ταυτόχρονα. Η διεύρυνση Caplend, οι απλουστεύσεις του σχεδίου οπτικής και μικρού νότιου αέρα αναμένεται να στυλ. Αλλά πάνω απ ‘όλα θα είναι ένα ζήτημα εξελίξεων που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των διαφορετικών επιπέδων υβριδοποίησης, κλασικών και επαναφορτιζόμενων. Περιμένουμε επίσης την εισαγωγή μιας αλπικής πνευματικής παραλλαγής στη θέση της ετικέτας RS Line.

Renault Taliant x

Αυτό το UFO δεν είναι βέβαιο ότι θα πετάξει το γαλλικό έδαφος, αλλά υπόσχεται να συναρμολογηθεί στην Τουρκία, την αγαπημένη του αγορά. Μειώθηκε προς το παρόν με τη μορφή ενός clio με ένα κορμό που στηρίζεται σε μια πλατφόρμα από το Dacia Logan, θα κοσμείται με backpacker για να τους προσφέρει στην Renault το πρώτο της ανυψωμένο sedan, στην κίνηση του Citroën C4 X και Peugeot 408, Αλλά σε ένα πολύ πιο οικονομικό μητρώο:

Skoda Kamiq Restyled

Και αυτός θα φτάσει στο μεσαίο φορέα, το τρέχον 2023. Αλλά μην περιμένετε το μερίδιό της σε σημαντικές εξελίξεις, ο όμιλος Volkswagen δεν είχε υβριδοποίηση σε αυτό το τμήμα. Καλύτερα, θα επανεξετάσει το σχέδιο των φαινομένων του και θα εκσυγχρονίσει το εσωτερικό του.

Volvo EX30

Η Volvo είναι ιδιοκτησία της κινεζικής Geely, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό έξυπνη τώρα, το πρώτο αστικό SUV του Σουηδού κατασκευαστή θα στηρίζεται στην τεχνική βάση του πρόσφατου έξυπνου #1. Ως εκ τούτου, θα είναι 100% ηλεκτρικό, αλλά θα προσφέρει στους κινητήρες που ενδέχεται να υπερβαίνουν τα 400 hp στην κορυφή της εμβέλειας:
Διαβάστε επίσης στο Auto-Moto.com:
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα 2022: Μοντέλα, τιμή, αυτονομία, επαναφόρτιση, μπαταρία
Επαναφορτιζόμενα υβριδικά και υβριδικά αυτοκίνητα 2022: Μοντέλα, τιμή, αυτονομία
Νέα δοκιμή Dacia Duster 4 × 4: η γνώμη μας στο τιμόνι του SUV χαμηλού κόστους