Ποια είναι τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη? Θέσεις εργασίας, πληροφορίες και ειδήσεις, αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη.

Αυτοκίνητο 5 πραγματικές θέσεις

Contents

A priori με ένα Cayenne V8 θα είστε καλύτερο. Θα πρέπει να δοκιμάσετε το V6 για να πάρετε μια ιδέα. Το turbo στα 45.000, η ​​συντήρηση πρέπει να ήταν άψογη και να έχει τον προϋπολογισμό για συντήρηση και κατανάλωση.

Ποια είναι τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη ?

Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη στην αγορά. Τα δημοφιλή μοντέλα περιλαμβάνουν το Volkswagen Golf, το Ford Focus, την Toyota Corolla και την Honda Civic. Αυτά τα αυτοκίνητα προσφέρουν αρκετό χώρο για να φιλοξενήσουν άνετα πέντε ενήλικες και έχουν μεγάλα και ευρύχωρα πίσω καθίσματα.

Πώς να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο με 5 πραγματικά μέρη ?

Κατά την επιλογή ενός αυτοκινήτου με 5 πραγματικές θέσεις, είναι σημαντικό να εξεταστεί το μέγεθος και η άνεση των πίσω καθισμάτων. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγξετε τον χώρο αποθήκευσης και την ευκολία πρόσβασης για τους επιβάτες στο πίσω μέρος. Ορισμένα αυτοκίνητα με 5 θέσεις μπορεί να φαίνονται ευρύχωρα με την πρώτη ματιά, αλλά μπορεί να είναι λιγότερο άνετα σε μεγάλες αποστάσεις.

Γιατί να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο με 5 πραγματικά μέρη ?

Η επιλογή ενός αυτοκινήτου με 5 πραγματικά μέρη είναι μια δημοφιλής επιλογή για οικογένειες ή ομάδες φίλων που χρειάζονται άνετη μεταφορά που μπορούν να φιλοξενήσουν 5 άτομα. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι επίσης ιδανικά για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει ένα μεγαλύτερο όχημα.

Πού να βρείτε αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη ?

Τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικές θέσεις είναι εύκολα διαθέσιμα από τις περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τους ιστότοπους πωλήσεων αυτοκινήτων στο διαδίκτυο για να βρείτε συγκεκριμένα μοντέλα και να συγκρίνετε τις τιμές.

Που πρέπει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο με 5 πραγματικές θέσεις ?

Οι οδηγοί που χρειάζονται ένα όχημα για τη μεταφορά μιας οικογένειας ή μιας ομάδας φίλων 5 ατόμων θα πρέπει να επιλέξουν ένα αυτοκίνητο με 5 πραγματικές θέσεις. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι επίσης ιδανικά για άτομα που δεν χρειάζονται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει ένα μεγαλύτερο όχημα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός αυτοκινήτου με 5 πραγματικά μέρη ?

Το κύριο πλεονέκτημα ενός αυτοκινήτου με 5 πραγματικές θέσεις είναι ότι σας επιτρέπει να μεταφέρετε άνετα έως και 5 άτομα. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι επίσης πιο εύκολο να οδηγούν και συχνά προσφέρουν καλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων από τα μεγαλύτερα οχήματα.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα ενός αυτοκινήτου με 5 πραγματικά μέρη ?

Τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη μπορεί να είναι λιγότερο ευρύχωρα από τα μεγαλύτερα ομολόγους τους και μπορούν να προσφέρουν λιγότερο χώρο αποθήκευσης, κάτι που μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα για οικογένειες με πολλές αποσκευές ή εξοπλισμό για τη μεταφορά.

Πώς λειτουργούν τα καθίσματα με 5 πραγματικά μέρη ?

Τα καθίσματα με 5 πραγματικές θέσεις είναι γενικά διατεταγμένες σε δύο σειρές, με τρεις θέσεις στο πίσω μέρος και δύο θέσεις στο μπροστινό μέρος. Τα πίσω καθίσματα συχνά χωρίζονται σε δύο, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τη μεταφορά επιβατών και τις αποσκευές.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων με 5 πραγματικά μέρη ?

Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων με 5 πραγματικά μέρη περιλαμβάνουν το Volkswagen Golf, το Ford Focus, την Toyota Corolla, την Honda Civic, τη Mazda3 και την Kia Cerato.

Πώς συγκρίνονται τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη με αυτοκίνητα με περισσότερα μέρη ?

Τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικές θέσεις προσφέρουν γενικά λιγότερο χώρο και λιγότερες επιλογές αποθήκευσης από τα αυτοκίνητα με περισσότερες θέσεις. Ωστόσο, τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη μπορούν να προσφέρουν καλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων και να είναι ευκολότερο να οδηγούν και να σταθμεύουν από τα μεγαλύτερα οχήματα.

Ποιες επιλογές τεχνολογίας είναι κοινές σε αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη ?

Τα αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη είναι συχνά εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως η αντιστροφή κάμερας, πριν από τις προειδοποιήσεις σύγκρουσης, προειδοποιεί το Blind Spot και τα αυτόματα φρένα έκτακτης ανάγκης. Οι επιλογές τεχνολογίας περιλαμβάνουν επίσης συχνά συστήματα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής, USB, θύρες Bluetooth και Apple CarPlay και Android Auto Integration.

Πώς συγκρίνονται οι τιμές των αυτοκινήτων με 5 πραγματικές θέσεις με άλλα οχήματα ?

Οι τιμές των αυτοκινήτων με 5 πραγματικές θέσεις ποικίλλουν ανάλογα με το εμπορικό σήμα, το μοντέλο, τις επιλογές και τις λειτουργίες. Ωστόσο, είναι συχνά φθηνότερα από τα αυτοκίνητα με περισσότερα μέρη. Για παράδειγμα, ορισμένα αυτοκίνητα με 7 θέσεις μπορούν να κοστίζουν € 5.000 περισσότερα από παρόμοια μοντέλα αυτοκινήτων με 5 μέρη.

Ποιος είναι ο μέσος εσωτερικός χώρος των αυτοκινήτων με 5 πραγματικά μέρη ?

Ο εσωτερικός χώρος των αυτοκινήτων με 5 πραγματικά μέρη ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, αλλά γενικά, προσφέρουν έναν άνετο χώρο για 5 ενήλικες και έχουν αρκετό χώρο για τις αποσκευές τους. Για παράδειγμα, το 2022 Honda Civic Hatchback προσφέρει περίπου 1.110 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Mazda3 Hatchback προσφέρει περίπου 1.334 λίτρα χώρου.

Ποιο είναι το μέσο βάρος των αυτοκινήτων με 5 πραγματικά μέρη ?

Το μέσο βάρος των αυτοκινήτων με 5 πραγματικά μέρη εξαρτάται από το μοντέλο και τον κατασκευαστή. Για παράδειγμα, το γκολφ Volkswagen ζυγίζει περίπου 1.200 κιλά, ενώ το Honda Civic Hatchback ζυγίζει περίπου 1.354 kg.

Ποια είναι η μέση κατανάλωση καυσίμου αυτοκινήτου αυτοκινήτων με 5 πραγματικά μέρη ?

Η μέση κατανάλωση καυσίμου αυτοκινήτου με 5 πραγματικές θέσεις ποικίλλει ανάλογα με τα μοντέλα και τους κατασκευαστές. Για παράδειγμα, το 2022 Honda Civic Hatchback προσφέρει μια μέση κατανάλωση καυσίμου 6,1 λίτρων ανά 100 χλμ.

Ποια είναι η μέση εγγύηση για αυτοκίνητα με 5 πραγματικά μέρη ?

Η μέση εγγύηση για αυτοκίνητα με 5 πραγματικές θέσεις ποικίλλει ανάλογα με τα μοντέλα και τους κατασκευαστές. Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα αυτοκίνητα με 5 πραγματικές θέσεις προσφέρουν βασική εγγύηση από 3 έως 5 χρόνια ή 60.000 έως 100.000 χλμ., Καθώς και εγγύηση κινητήρα από 5 έως 10 χρόνια ή 100.000 έως 160.000 χλμ.

Αυτοκίνητο 5 πραγματικές θέσεις

Μήνυμα κατά Θεά »29 Ιουλίου. 2016 13:56

γεια σε όλους. Εδώ είναι μια μικρή πρόκληση που πρέπει να ενδιαφέρει πολλούς πατέρες οικογενειών. Έχω 3 πρόβλεψη και θέλω να αλλάξω τα 2 τρέχοντα αυτοκίνητά μου (DS5 Sport Chic και Toyota Corolla Verso). Χρειάζομαι βοήθεια επειδή δεν μπορώ να βρω τα μαργαριτάρια μου σπάνια, είτε:

Α) Ένα μικρό, σπορ, 4×4, κιβώτιο ταχυτήτων, 5 πόρτες, 4 θέσεις θα ήταν αρκετές (όπως το S1 αλλά στο αυτοκίνητο ή το α1 άθλημα στο quattro) ?

Β) μια οικογένεια, αλλά. Αθλητής παρακαλώ. 4×4, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων, 5 πόρτες, 5 πραγματικές θέσεις (έτσι δεν υπάρχει σήραγγα υπηρεσίας) και αν είναι δυνατόν όχι ένα 4×4 φύλο x6, q7 ή cayenne. ή ένα υπερτιμημένο Tesla ?

Και όπως στα 45.000.- Μέγιστη. Ιδέες ??

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν υπάρχει ανάγκη για το epilog στο κουτί αυτοκινήτων ή το MECA, αυτά τα δύο αυτοκίνητα θα οδηγηθούν από τη γυναίκα μου και θέλω να χρειαστεί να αλλάξει (κουτί σε) ταχύτητες.

GP2 άσυλο
Μηνύματα: 2280 Εγγραφή: 02 Μαΐου 2006 10:05 π.μ Οχήματα: Honda NSX, Honda NSX, MX-5 ND, CX-5 Τοποθεσία : VD Επικοινωνία :

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά άσυλο »29 Ιουλίου. 2016 14:07

Α) A1, BMW Series 1.

Β) Skoda Superb. Ένα παλάτι Real Place Place.

Θεά επισκεπτών
Μηνύματα: 20 Εγγραφή: 28 Ιουλίου. 2016 12:33 Οχήματα: DS5 Sport Chic

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά Θεά »29 Ιουλίου. 2016 14:19

Α) Ναι, αλλά βρίσκω τόσο άσχημο αυτά τα BMW 1 Σειρά 1.

Β) Skoda Superb: Για να δείτε ότι υπάρχει σήραγγα υπηρεσίας, οπότε ο κεντρικός χώρος δεν είναι δροσερός, οπότε όχι.

GP2 άσυλο
Μηνύματα: 2280 Εγγραφή: 02 Μαΐου 2006 10:05 π.μ Οχήματα: Honda NSX, Honda NSX, MX-5 ND, CX-5 Τοποθεσία : VD Επικοινωνία :

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά άσυλο »29 Ιουλίου. 2016 14:26

4×4 χωρίς σήραγγα, θα είναι περίπλοκο.
Μέλος Gringo V8
Μηνύματα: 2032 Εγγραφή: 24 Φεβρουαρίου. 2006 18:19 Οχήματα:

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά Αμερικανός »29 Ιουλίου. 2016 14:27

Ένα 4×4 χωρίς σήραγγα μετάδοσης, είναι σπάνια. Το Lexus RX έχει ηλεκτρικό.
Διαφορετικά, για να μείνετε στο Skoda Octavia Rs 230 Sports. Μια οικογένεια που αναπτύσσεται με τον προϋπολογισμό που εμφανίζεται μπορεί να ωθήσει τον μέσο όρο.

Ο αέρας του τίποτα, ένα καλό Golf GTI μπορεί να κάνει τα πάντα με έναν καλό γενικό συμβιβασμό και επαρκείς κινητικές δεξιότητες σε σύγκριση με αυτά τα ενσωματωμένα περιστατικά (Haldex και Co.Ουσία.

Εγώ: εραστής αυτοκινήτων, παντρεμένος με 2 παιδιά.
Η γυναίκα μου: παντρεμένη, 3 παιδιά και 1000 άλογα.
Θεά επισκεπτών
Μηνύματα: 20 Εγγραφή: 28 Ιουλίου. 2016 12:33 Οχήματα: DS5 Sport Chic

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά Θεά »29 Ιουλίου. 2016 3:00 μ.μ

Δεδομένου ότι μένω, παίρνω 4×4 ούτως ή άλλως.

Α) Για το μικρό, αισθάνομαι λοιπόν ότι το S1 φτάνει. Εκτός αν μου προσφέρεται κάτι άλλο.
Θυγατρική ερώτηση, σε ποιο μέγεθος μπορούμε να λάβουμε χώρα στο πίσω μέρος ενός 911 Τύπου 997 ?

Β) Για την οικογένεια, τα 3 πίσω καθίσματα είναι επιτακτικά συν το 4×4. Νιώθω ότι θα πρέπει να πάω σε ένα SUV ? Οσφρηση. στα 40.000.- Που χρησιμοποιούνται έχουμε ακόμα Cayenne στα 550 CV. Επομένως, ο προϋπολογισμός είναι σωστός για τον αθλητή. Αλλά σκοπεύω να διατηρήσω μια σωστή μετατόπιση κάτω από ~ 3,5 L. Και το πρόβλημα αυτών των SUV είναι ότι είναι επίσης σπάνιο σε 5 πραγματικές θέσεις (x5, q5. Ουσία.

Μέλος Avgas V8
Μηνύματα: 5592 Εγγραφή: 18 Απριλίου. 2011 16:20 Οχήματα: Το ποδήλατο Tonino Lamborghini Τοποθεσία : Νοτιοανατολική Αφρική

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά Avgas »29 Ιουλίου. 2016 17:02

A priori με ένα Cayenne V8 θα είστε καλύτερο. Θα πρέπει να δοκιμάσετε το V6 για να πάρετε μια ιδέα. Το turbo στα 45.000, η ​​συντήρηση πρέπει να ήταν άψογη και να έχει τον προϋπολογισμό για συντήρηση και κατανάλωση.

Το Skoda Octavia ή Superb είναι από τα πιο ευρύχωρα Derrier.

“Η ευτυχία είναι πέρα ​​από τα 4.000 σ.α.λ. “”

Stef Formula Renault
Μηνύματα: 1771 Εγγραφή: 30 Μαρτίου 2010 8:30 μ.μ Οχήματα: Audi RS3 8V2 2017 Τοποθεσία : Ριβιέρα

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά Stef »29 Ιουλίου. 2016 19:42

Audi S3 (αθλητικό ή sedan) ή μεγαλύτερο Audi S4 3.0 TFSI Δείτε ακόμη και Audi S6. Διαφορετικά στον διαγωνισμό BMW 335XI, η Skoda Octavia Rs 4Motion ..

Μέλος DAN_R V8
Μηνύματα: 311 Εγγραφή: 27 Ιανουαρίου. 2015 01:15 Οχήματα: BMW 320I E46 και 335xi F30

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά dan_r »29 Ιουλίου. 2016 22:10

Ένα Renault Espace

Αστείο εκτός από το να μην βρείτε κάτι διαφορετικό από ένα SUV με 3 άνετα μέρη στο πίσω μέρος.

Θεά επισκεπτών
Μηνύματα: 20 Εγγραφή: 28 Ιουλίου. 2016 12:33 Οχήματα: DS5 Sport Chic

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά Θεά »29 Ιουλίου. 2016 22:20

Αποτελεσματικά. Όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου AMAG και όλων των BMW έχουν σήραγγα υπηρεσίας/μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων των πλαισίων μη -4×4. Έτσι για τα 3 μέρη στο πίσω μέρος, είτε είναι θανατηφόρα οικογένεια, είτε είναι μαστόδοι. Τι δυστυχία του πορνείου.

Μέλος Truvleta V8
Μηνύματα: 5612 Εγγραφή: 09 Σεπτεμβρίου. 2007 09:45 Επικοινωνία :

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά Truvolta »30 Ιουλίου. 2016 05:45

Δυστυχώς επιστρέφουμε πάντα σε αυτό: εννοιολογικά, το SUV αντιπροσωπεύει όλα όσα μπορώ να μισώ, αλλά όταν ήρθε η ώρα επιλογής για να μπορέσω να ξοδέψω 2 καθίσματα μωρών και έναν ενήλικα άνετα πίσω, κατέληξα να αγοράζω ένα X5. Και σε 4*4 sedan, αν το Tesla δεν έχει σήραγγα, έχει φρουρά οροφής που μπορεί να εμποδίσει τα μεγάλα πρότυπα αν δεν δώσει το άνοιγμα στη λίστα των επιλογών.

Bence F1
Μηνύματα: 6058 Εγγραφή: 03 Φεβρουάριος. 2007 18:59 Οχήματα: BMW M340I
MV Agusta F3 675 Τοποθεσία : Βουδαπέστη

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά κηλίδα »30 Ιουλίου. 2016 07:14

Συμφωνώ απόλυτα Truvolta. Έκανα μία φορά 4 ώρες μεταξύ δύο άλλων ενηλίκων στο πίσω μέρος του Cayenne των γονιών μου, μακράν η πιο ευχάριστη “μεσαία” εμπειρία που θυμάμαι. Η σειρά 5 του πατέρα μου είναι μια πληγή σε αυτήν την άσκηση.

Ο Avgas έγραψε: a priori με ένα Cayenne V8 θα είστε καλύτεροι από ό, τι με την καταχώρηση -. Θα πρέπει να δοκιμάσετε το V6 για να πάρετε μια ιδέα. Το turbo στα 45.000, η ​​συντήρηση πρέπει να ήταν άψογη και να έχει τον προϋπολογισμό για συντήρηση και κατανάλωση.

Το Skoda Octavia ή Superb είναι από τα πιο ευρύχωρα Derrier.

Το V6 πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος, αυτό των γονέων μου είναι ένα GTS 400CV, και ακόμη και έτσι, αυξάνεται σημαντικά λιγότερο από 335i. Το Turbo σε 45.000 είναι εύκολο, το ερώτημα είναι ποια γενιά. Ερώτηση συντήρησης, δεν είναι τόσο ακριβό, μετά από αυτό εξαρτάται από αυτό που συγκρίνουμε.

Μέλος RBK V8
Μηνύματα: 2253 Εγγραφή: 27 Μαρτίου 2013 09:06 Οχήματα: Μπλε Τοποθεσία : GE

Re: Αθλητική οικογένεια με 5 πραγματικά μέρη

Μήνυμα κατά rbk »30 Ιουλίου. 2016 10:07

Για το Β, η σοφή επιλογή θα ήταν το X5 σε 6 ή 8 κυλίνδρους, το XDRIVE του καθιστά ένα από τα πιο αποτελεσματικά στο χιόνι παρά το βάρος του

Ze_shark site admin
Μηνύματα: 42487 Εγγραφή: 05 Αυγούστου 2005 22:54 Οχήματα: Audi RS6, 997 GT3, 355 GTS F1, 550m, 225xe Τοποθεσία : Star Alliance & Starwood Inc Επικοινωνία :