412 km/h: Το rimac nevera γίνεται το ταχύτερα πρότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο – ψηφιακό, ποιο είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο το 2023?

Εδώ είναι τα 10 ταχύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο το 2023

Ο Numerama ήταν σε θέση να δοκιμάσει το μοντέλο S Plaid για ένα Σαββατοκύριακο. Και δεν χάσαμε την ευκαιρία να αλλοιώσουμε τις ισχυρές επιταχύνσεις για να δοκιμάσουμε τα 1.020 άλογα ισχύος – χωρισμένα μεταξύ τριών κινητήρων. Στη λειτουργία Dragster (η οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ή οποτεδήποτε), το sedan Tesla μπορεί να φτάσει τα 100 km/h σε 2,1 δευτερόλεπτα (το Space Mountain φτάνει μόνο 70 km/h σε αυτόν τον γύρο του χρόνου). Είναι εκπληκτική … και από την άποψη των υπερκατασκευών – τα υπερτιμημένα αυτοκίνητα επικεντρώνονται στην απόδοση.

412 km/h: Το rimac nevera γίνεται το ταχύτερο πρότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο

Το RIMAC δεν θα είναι μεταξύ σήμερα στην ιστορία, καθιστώντας το ταχύτερο πρότυπο ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο με μέγιστη ταχύτητα 412 km/h.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Μετά από 1,6 εκατομμύρια ώρες ανάπτυξης και εκατοντάδες προσομοιώσεις που έγιναν στο εργαστήριο, ο κατασκευαστής της Κροατίας RIMAC μόλις εξερράγη ένα ιστορικό ρεκόρ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα: φθάνοντας στη μέγιστη ταχύτητα 412 χλμ./ το αυτοκίνητο όταν βγαίνει από το εργοστάσιο.

Εάν αυτό το κατόρθωμα θα μπορούσε να θεωρηθεί άχρηστο, εξακολουθεί να δείχνει ότι τα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα θα έχουν κάτι για να ικανοποιήσουν την όρεξη των πιο παθιασμένων και. πλούσιος.

Για να μειώσει αυτό το ρεκόρ, το RIMAC Nevera είναι εξοπλισμένο με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν ανά τροχό, αναπτύσσοντας μια συνδυασμένη ισχύ 1914 HP και 2360 nm ροπής. Ένα κιβώτιο ταχυτήτων ένα -floor συνδέει τους εμπρός και τους πίσω τροχούς. Οι κινητήρες τροφοδοτούνται από μια μπαταρία λιθίου 730 βολτ με χωρητικότητα 120 kWh επιτρέποντάς του μια σειρά 550 χλμ. WLTP. Το RIMAC Nevera ανεχθεί σε χωρητικότητα φορτίου 300 kW και πηγαίνει από 0 έως 80 % σε λιγότερο από 30 λεπτά. 0 έως 100 km/h πυροβόλησε σε 1,9 s.

Πίσω από τον τροχό ήταν ο Miro Zrnčević, ο δοκιμαστής RIMAC Test and Development Pilot Chief. Η ομάδα του κατασκευαστή ζήτησε συγκεκριμένα ένα οβάλ με ευθείες γραμμές αρκετά για να φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα της Nevera και τελικά επέλεξε το δοκιμαστικό κύκλωμα αυτοκινήτων Papenburg στη Γερμανία, με δύο ευθείες γραμμές 4 χλμ. Οι εγκαταστάσεις όπου είναι δυνατόν να φτάσουν ταχύτητες άνω των 400 χλμ./H είναι πολύ σπάνιες, τα αυτοκίνητα που φτάνουν σε τέτοιες ταχύτητες είναι ακριβώς.

Το Nevera έχει οριστεί στη λειτουργία μέγιστης ταχύτητας, δημιουργώντας ένα αεροδυναμικό προφίλ που εξισορροπεί την οπισθέλκουσα και τη φθίνουσα δύναμη για να εξασφαλίσει σταθερότητα υψηλής ταχύτητας. Εξοπλισμένο με ελαστικά Michelin Cup 2R εγκρίθηκαν για το δρόμο και υπό την επίβλεψη ενός τεχνικού Michelin που είναι υπεύθυνος για την επαλήθευση της κατάστασής τους, ο αγώνας για το ρεκόρ ήταν σε θέση να πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το είδος ρεκόρ δεν θα αναπαραχθεί από τους 150 πελάτες που θα έχουν δαπανήσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητούνται (!) χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του κατασκευαστή και σε μια ειδικά κατάλληλη διαδρομή. Σε κάθε περίπτωση, ο κατασκευαστής της Κροατίας προσφέρει μια διαφήμιση που θα είναι ημερομηνία, αφού η Nevera γίνεται και το πρότυπο αυτοκίνητο με την ταχύτερη επιτάχυνση στον κόσμο, αλλά και το πιο Velloing Electric Vehicle.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Ακολουθήστε όλα τα ψηφιακά νέα στο Google News

Εδώ είναι τα 10 ταχύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο το 2023

Ψάχνετε για το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ? Η επιλογή μας συγκεντρώνει αρκετά οχήματα που δοκιμάστηκαν από το συντακτικό μας προσωπικό ικανό να πυροβολεί 0 έως 100 km/h το συντομότερο δυνατό.

Τα τρία ταχύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Porsche Taycan Cross Turismo

Taycan Cross Turismo

 • 0 έως 100 km/h σε 2,9 δευτερόλεπτα
 • Ενσωματωμένες τεχνολογίες
 • Πολύ άνετο
 • Το πιο ακριβό

Το Tesla Model S Plaid (2022)

 • Το ταχύτερο 0 έως 100 km/h
 • Είναι η εσωτερική άνεση
 • Ενσωματωμένες τεχνολογίες
 • Πολύ ακριβό

Audi RS E-Tron GT (2021)

 • 0 έως 100 km/h σε 3,3 δευτερόλεπτα
 • Σχεδιασμός καλοκαιρινών αθλημάτων
 • Καλά τελειώματα
 • Πολύ ακριβό

Σε αυτή την επιλογή, ο στόχος δεν είναι να σας ενθαρρύνει να γίνετε Sébastien Loeb στην εξουσία στο δρόμο. Πρώτον, επειδή απαγορεύεται για την ασφάλειά σας και για το άλλο, αλλά και επειδή αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο της επιλογής μας. Εδώ, είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κάνουν το ταχύτερο km/h που μας ενδιαφέρουν.

Ποιο είναι το σημείο να γίνει μια ταχύτερη σύγκριση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε αυτήν την αυστηρή κατηγορία ? Απλά επειδή αυτό το πρότυπο έχει πλέον γίνει συμφωνία σε δοκιμές οχημάτων για να σας δώσει μια ιδέα για την αναπτυγμένη ισχύ. Ακόμα κι αν αυτή η τιμή είναι λίγο αόριστη για το νεόφυτο, σας επιτρέπει να είστε διασκεδαστικό να καταλάβετε. Όσο πιο σύντομο, τόσο πιο ισχυρό, το αυτοκίνητο,.

Εάν ποτέ πριν κάνετε την αγορά σας, θέλετε να κάνετε απογραφή της αγοράς, σας συνιστούμε να διαβάσετε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του 2023. Στο προοίμιο της αγοράς σας, όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν την απόκτηση τους, έχουμε ένα χαρτί που συγκεντρώνει τους καλύτερους ιχνηθέτες GPS για το αυτοκίνητο. Φυσικά, η επιλογή μας περιλαμβάνει αυτοκίνητα που το συντακτικό μας προσωπικό ήταν σε θέση να δοκιμάσει, ακόμη και για λίγα λεπτά.

Η ταχύτερη ταξινόμηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Μοντέλο αυτοκινήτου 0 έως 100 km/h
Plaid Tesla Model S 2,1 δευτερόλεπτα
Lucid Air Grand Touring Performance 2,5 δευτερόλεπτα
Tesla Model x Plaid 2,6 δευτερόλεπτα
Porsche Taycan Turbo S 2,8 δευτερόλεπτα
Lotus evija 3 δευτερόλεπτα
Μοντέλο Tesla S 3.2 δευτερόλεπτα
Tesla Model 3 απόδοση 3,3 δευτερόλεπτα
Audi rs e-tron gt 3,3 δευτερόλεπτα
Mercedes Eqe 53 4Matic+ 3,3 δευτερόλεπτα

Tesla Model S Plaid (2022) Το ταχύτερα πρότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το Tesla Model S Plaid (2022)

 • Το ταχύτερο 0 έως 100 km/h
 • Είναι η εσωτερική άνεση
 • Ενσωματωμένες τεχνολογίες
 • Πολύ ακριβό

Είστε εξοικειωμένοι με το σύμπαν των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δεν θα μπορούσατε να χάσετε τα οχήματα Tesla. Ο Αμερικανός κατασκευαστής είναι μια πραγματική αναφορά σε αυτόν τον τομέα με πιο προηγμένη τεχνολογία. Μεταξύ των πιο ισχυρών μοντέλων, διακρίνεται το Plaid Model S Tesla. Είναι το πολυτελές sedan του καταλόγου.

Από την άποψη της εξουσίας, η μάρκα εμφανίζει 0 έως 100 km/h έφτασε σε 2,1 δευτερόλεπτα με ανάπτυξη 1020 ίππων. Συνολικά, όσον αφορά την οδήγηση, το μοντέλο S Plaid προσφέρει τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες. Έχετε ακόμη δικαίωμα σε μια αρκετά εντυπωσιακή θεωρητική αυτονομία με εμφανιζόμενη φιγούρα 600 χιλιομέτρων.

Στο πλοίο, το σύστημα ψυχαγωγίας είναι πάντα ένα από τα πιο επιτυχημένα στην αγορά. Που σας επιτρέπει να έχετε έναν πιο αποτελεσματικό προγραμματιστή ταξιδιού. Εάν το αυτοκίνητο ήταν μόνο αποκλειστικό για το αμερικανικό κοινό, έφτασε στη Γαλλία. Εάν έχει γίνει το ταχύτερο που παράγεται ποτέ, τώρα προηγείται από την Pininfarina Battista.

Ποια είναι τα 100 % ηλεκτρικά αυτοκίνητα που επιταχύνουν το ταχύτερα ?

Tesla Model S Plaid // Πηγή: Thomas Ancelle for Numerama

Το Plaid του μοντέλου Tesla είναι ικανό να επιταχύνει 0 έως 100 km/h σε 2,1 δευτερόλεπτα χάρη στη λειτουργία Dragster του. Είναι σήμερα το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο 100 % στον κόσμο.

Ο Numerama ήταν σε θέση να δοκιμάσει το μοντέλο S Plaid για ένα Σαββατοκύριακο. Και δεν χάσαμε την ευκαιρία να αλλοιώσουμε τις ισχυρές επιταχύνσεις για να δοκιμάσουμε τα 1.020 άλογα ισχύος – χωρισμένα μεταξύ τριών κινητήρων. Στη λειτουργία Dragster (η οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ή οποτεδήποτε), το sedan Tesla μπορεί να φτάσει τα 100 km/h σε 2,1 δευτερόλεπτα (το Space Mountain φτάνει μόνο 70 km/h σε αυτόν τον γύρο του χρόνου). Είναι εκπληκτική … και από την άποψη των υπερκατασκευών – τα υπερτιμημένα αυτοκίνητα επικεντρώνονται στην απόδοση.

Το LA Model S Plaid δεν είναι το μόνο 100 % ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προσφέρει ζαλιστική επιτάχυνση μόλις πατήσετε το πεντάλ. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας 100 %, σε αντίθεση με ένα θερμικό μπλοκ, έχει αυτή την ιδιαιτερότητα να είναι σε θέση να προσφέρει όλη τη ροπή – την ισχύ έλξης – από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Αυτό που συνοψίζει τέλεια η BMW: ” Είναι ακριβέστερα η άμεση διαθεσιμότητα της ροπής του ηλεκτρικού κινητήρα όταν τοποθετούνται τα αέρια, ή μάλλον όταν εγχύεται το ρεύμα, το οποίο χαρακτηρίζει την απόδοση του ηλεκτρικού κινητήρα. »Με το μέγιστο ζευγάρι στην αρχή -up, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο 100 % μπορεί επομένως να κάνει εκθαμβωτικές αναχωρήσεις.

Tesla Model S Plaid // Πηγή: Thomas Ancelle for Numerama

Τιμητικές αναφορές ::

 • Μοντέλο Y Απόδοση: 3,7 s;
 • Ford Mustang Mach-E GT: 3,7 s;
 • Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+: 3,8 s;
 • BMW IX M60: 3.8 s;
 • Tesla Μοντέλο Χ: 3.9 s;
 • Μοντέλο 3 Μεγάλη αυτονομία: 4.4 s;
 • Volvo C40 Twin Recharge: 4.7 S.

Σημειώστε ότι αποφασίσαμε να αποκλείσουμε 100 % ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δεν θα παραχθούν ποτέ σε μεγάλη κλίμακα. Έτσι, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα όπως το Aspark Owl (1,69 s), το Pininfarina Battista (1,86 s), το Rimac Nevera (1,97 s) ή το Nio EP9 (2,7 s) είναι ταχύτερα από το Plaid Model S Tesla Model S. Αλλά κανένα από αυτά τα αυτοκίνητα δεν είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να περάσει στους δρόμους, που πωλείται σε μια τιμή σίγουρα δαπανηρή, αλλά γενικά δημόσια.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας