Νέο αυτοκίνητο € 40.000 στα € 60.000: όλα τα μοντέλα premium έως -30%, χρησιμοποιούνται αθλήματα: ποια αυτοκίνητα για € 40.000 το 2023?

Μεταχειρισμένα αθλήματα: Ποια αυτοκίνητα για 40.000 ευρώ το 2023

Πιο λιγο ? Η μουσική του V8, ακριβώς, είναι σίγουρα για κάτι στην έλξη σας σε αυτό το μοντέλο. Σημειώστε ότι μπορούμε να κουραζόμαστε από αυτό, ειδικά σε ουδέτερες στιγμές, όταν πρόκειται για ιππασία πρώτα σε αναζήτηση χώρου στάθμευσης.

Όλα τα νέα οχήματα μεταξύ 40.000 € και 60.000 €

Νέο αυτοκίνητο 40.000; � 60.000;

Από 40.000 ευρώ και έως και 60.000 ευρώ, αυτή είναι η πρώτη τιμή τιμών για νέα οχήματα για να εγκαταλείψουν τις γενικές μάρκες για να επικεντρωθούν μόνο στο Premium. Πράγματι, οι διαφημίσεις των αυτοκινήτων των οποίων η τιμή περιστρέφεται περίπου 50.000 € (με την ανάθεση του Auto Manduter) εμπιστεύονται τους κατασκευαστές High -End. Μεταξύ αυτών, βρίσκετε το γερμανικό τρίο Audi, BMW και Mercedes, τότε οι βρετανικές ή ιταλικές επιχειρήσεις όπως η Jaguar, η Land Rover και η Alfa Romeo.

Αυτά τα μεγάλα ονόματα στην αγορά αυτοκινήτων δίνουν προτεραιότητα στην άνεση της καμπίνας, στον πλούτο του εξοπλισμού και στον αριθμό των αλόγων κάτω από την κουκούλα. Με αυτούς, είναι επομένως πάνω απ ‘όλα η διάσταση “ευχαρίστησης” που επικρατεί και γι’ αυτό ένα νέο αυτοκίνητο € 40.000 έως € 60.000 συχνά παίρνει την εμφάνιση μετατρέψιμου ή premium coupe. Τι είναι πιο ευχάριστο από το Rolling σε μια όμορφη αθλητική, τα μαλλιά στο μπόνους ? Περνώντας τα 50.000 ευρώ, μπορείτε επίσης να βρείτε ένα νέο, πιο κλασικό αλλά εξίσου αναγνωρισμένο όχημα: το sedan του δρόμου ή το μεγάλο SUV Premium.

Διανεμήθηκε από τον ίδιο τρόπο κατασκευαστή αυτοκινήτων, αυτά τα μοντέλα απευθύνονται μάλλον σε νοικοκυριά με παιδιά επειδή μπορείτε να πάρετε το δρόμο άνετα σε 5 επιβάτες για μεγάλες περιόδους. Εάν ο προϋπολογισμός του αυτοκινήτου σας επιτρέπει, αυτό το είδος premium οικογενειακό αυτοκίνητο είναι το απόλυτο για να ταξιδέψετε. Και αν το μοντέλο που στοχεύετε είναι εκτός προϋπολογισμού, μην ξεχάσετε να συγκρίνετε τις τιμές για τους αντιπροσώπους ή τους πράκτορες πολλαπλών επωνυμιών ! Πράγματι, ακόμη και αν οι εκπτώσεις στις μάρκες αυτοκινήτων Premium είναι γενικά λιγότερο σημαντικές, παραμένει κοινό να αποκτήσουμε -10% στο -30% στην τιμή του καταλόγου ..

Το αυτοκίνητο ευχαρίστησης !

Ford Mustang

Αυτή η φέτα τιμής σηματοδοτείται για πρώτη φορά από την αυτοπεποίθηση. Αυτά τα μοντέλα που βάζουν στην άκρη την κατοίκηση ή τον όγκο του κορμού, αλλά που κάνουν κάθε τιμόνι μια καθαρή ευτυχία. Για παράδειγμα, για τιμή 40.000 ευρώ σε 50.000 ευρώ με εκπτώσεις, έχετε πρόσβαση σε ένα νέο coupé όπως η γραμμή Audi A5 S, η σειρά πολυτελείας BMW 4 ή η Volkswagen Arteon R-Line.

Διατίθεται σε τρεις, τέσσερις ή πέντε πόρτες (hatchback), αυτά τα οχήματα αποστάζουν τις καλύτερες αισθήσεις οδήγησης. Η συμπεριφορά είναι δυναμική και ο κινητήρας βενζίνης ή ντίζελ (TFSI, TDI …) αναπτύσσει 150hp στα 250hp. Για παρόμοια τιμή, φτάνετε επίσης σε έναν ριζοσπαστικό αθλητή, όπως το Ford Mustang Fastback και τον κινητήρα V8 που υπερβαίνει τα 400hp.

Εκτός αν προτιμάτε ήσυχους βόλτες κάτω από τον ήλιο στο μετατρέψιμο: νέο 4 -θέρμανση μετατρέψιμο και νέο Audi TT Roadster αντιστοιχεί σε αυτό το εύρος τιμών. Τέλος, πάντα σε αυτό το πνεύμα ενός οχήματος αναψυχής, μπορείτε να αγοράσετε μεταξύ 40.000 € και 50.000 € ένα πραγματικό 4×4, όπως το Jeep Wrangler. Με το μόνιμο 4WD All -Wheel Drive, αυτός ο διασταυρωμένος είναι ιδανικός για μυϊκές αποδράσεις.

Μεγάλο SUV Premium and Road

Volkswagen Touareg

Στη συνέχεια, για ένα νέο αυτοκίνητο πέρα ​​από € 50.000 ανάκαμψη, επανασυνδέουμε με την οικογενειακή όψη. Αυτή η τιμή μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αυτή ενός νέου SUV premium γύρω στα 4,70 μέτρα όπως το Audi Q5, το Alfa Romeo Stelvio, το Jaguar F-Pace ή το Volkswagen Touareg. Ή αυτό ενός νέου sedan οδού 4,90 μέτρων όπως Audi A6, BMW 5 Series και Jaguar XF.

Αυτά τα νέα αυτοκίνητα ξεχειλίζουν με τυπικό εξοπλισμό, ειδικά αν πλησιάσετε μια τιμή 60.000 €. Ξεκινούν, μεταξύ άλλων κλιματισμού, δερμάτινων και Alcantara ταπετσαρία, θερμαινόμενα καθίσματα, προβολείς LED Bi-Xenon ή Matrix, σύστημα ήχου premium, ηλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή κ.λπ. Θα τα βλέπετε πιο συχνά σε μπλοκ τέσσερις ή έξι κυλίνδρους τουλάχιστον 200hp, μέσω ντίζελ ή βενζίνης ή ακόμα και υβριδικού κινητήρα. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (BVA, S Tronic, Steptronic …) και τέσσερις -wheel drive (AWD, Quattro, Xdrive, 4Motion, κλπ.) Είναι επίσης κοινά.

Χωρίς να ξεχνάμε το διάλειμμα τους πριν, 5 εκδοχή του Touring ή XF Sportbrake που είναι ακόμα πιο ευρύχωρες. Τέλος, σημειώστε ότι όταν αγοράζετε ένα νέο αυτοκίνητο από αυτό το ILK, ακόμη και αν κοστίζει 45.000 ευρώ ή 55.000 ευρώ, η μίσθωση παραμένει πιθανότητα. Είναι σωστό: η ενοικίαση με την επιλογή αγοράς (LOA) δεν προορίζεται για χαμηλότερες φέτες τιμών και υπάρχει πράγματι σε αυτά τα οχήματα πολυτελείας.

Άλλες σειρές τιμών για να δείτε:

 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 6.000 και € 10.000
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 10.000 και € 13.000
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 13.000 και 16.000 €
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 16.000 και € 20.000
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 20.000 και € 25.000
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 25.000 και 30.000 €
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 30.000 και € 40.000
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 60.000 και € 100.000
 • Νέο αυτοκίνητο μεταξύ € 100.000 και € 200.000
 • Νέο αυτόματο Auto πάνω από € 200.000

Μεταχειρισμένα αθλήματα: Ποια αυτοκίνητα για 40.000 ευρώ το 2023 ?

Porsche Boxster S (2010)

Στα τραπέζια αυτοεξυπηρέτησης, η γραμμή τιμών σας φαίνεται συχνά υπερβολική ? Ας δούμε αν με την ευκαιρία της περίστασης, είναι δυνατόν. Εδώ είναι η επιλογή των μεταχειρισμένων σπορ αυτοκινήτων που μπορείτε να αγοράσετε στην αγορά 2023 για προϋπολογισμό 40.Ευρώ.

Ευτυχία και κακή τύχη, είμαστε ευαίσθητοι σε γοητείες υπερτιμημένων πλάσματα. Δεδομένου ότι υπάρχει το αυτοκίνητο, αυτό συμβαίνει. Η σύγχρονη εποχή επιδεινώνει τα πράγματα με οικολογική ποινή που αυξάνεται 40.000 ευρώ το ανώτατο όριο Σε νέα αυτοκίνητα.

Ανώτατο όριο ? Ναι, αλλά σχεδόν όλοι οι αθλητές που μας ενδιαφέρουν αυτόματα φτάνουν αυτόματα σε αυτή την ποινή “οροφής” το 2022. Αυτός είναι ένας λόγος για να εγκαταλείψετε νέα και να αγοράσετε το αυτοκίνητό σας που χρησιμοποιείται.

Η ιδέα είναι να παρακάμψετε το εμπόδιο αυτής της ποινής που συγκρατεί, η οποία σκοτώνει, διαρκεί, πολλά αθλητικά έργα μεταξύ των κατασκευαστών.

Αντί να τα σώσουν, αυτά 40.000 €, Θα τους περάσουμε. Χωρίς να τους υπερβείτε. Ευτυχώς, πολύ επιθυμητά μηχανήματα, σίγουρα δεν δίνονται, κατεβαίνουν, μετά από μερικά χρόνια χρήσης και έκπτωσης, σε πιο λογικές ράγες.

Έχουμε διατηρήσει, για την επίδειξή μας, ένα μεγάλο GT που γεννήθηκε πολύ πάνω από όλους, δύο λιγότερο ακριβούς αθλητές, αλλά που προσεγγίζουμε εδώ για περίπου το ήμισυ της νέας τους αξίας και τέλος μια πρόσφατη περίσταση, το Alfa Giulia 2 λίτρα.

Αυτά είναι μόνο παραδείγματα, όλοι για να προβάλλουν μια επιλογή πιο κοντά στα δικά τους γούστα. Ας δούμε αν πέρα ​​από την ελκυστική ετικέτα, η περιπέτεια μπορεί να αναπαραχθεί και αν η προσπάθεια όλα τα ίδια σημαντικά για να πληρώσετε 40.000 € προσφέρει μόνο απογοήτευση ή μπορεί να αποτελέσει πηγή χαράς.

Ερωτήσεις, δισταγμοί, υποθέσεις και τελικά πεποιθήσεις, ας πάμε να συναντήσουμε αυτά τα αυτοκίνητα ξύπνησης ονείρων.

Porsche: Μέσο βάρος στο δαχτυλίδι

Ας πάμε στην Porsche, τη χώρα όπου η ζωή είναι πιο ακριβή. Όταν αγοράζετε, είναι πάντα λίγο δύσκολο, αλλά τότε αυτό το υψηλό κόστος έχει επιπτώσεις και τα αυτοκίνητα που είναι διακοσμημένα με όμορφο οικόσημο, τουλάχιστον αθλητικό, κρατήστε την βαθμολογία αξιοσημείωτα.

Porsche Boxster S (2010)

 • Έτος: 2010
 • Μίλια: Αποστολή. 70.000 χλμ
 • Κινητήρας: Flat 6, 24 V, ATMO
 • Μετατόπιση: 3.436 CC
 • Μέγιστη ισχύς: 310 hp στις 6.400 σ.α.λ
 • Μέγιστη ροπή: 37 Mkg στις 4.400 σ.α.λ
 • Μετάδοση: πρόωση, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 -ταχύτητας ή διπλό συμπλέκτη
 • Βάρος: 1.335 kg *
 • V. Μέγιστη. : 274 km/h *
 • 0 έως 100 km/h: 5 “3 *

Αυτό το roadster στο όνομα ενός μαχητή που ήθελε το μοντέλο επίθεσης Porsche. Όμως, η επιτυχία που βοηθά, έχει απονεμηθεί στις γενιές σε πλήθος εκδόσεων. Ας δούμε τι 40.000 € Αφήστε να αποκτήσετε.

Το boxster για παράδειγμα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει Boxster και Boxster. Πρώτον, η μακρά ιστορία της Magic Porsche, η οποία το 1996 έσωσε το εμπορικό σήμα της μονοκαλλιέργεια 911 και από μια ανακοινωθείσα πτώχευση, ξεκίνησε με ένα ελκυστικό αλλά πολύ ατελές προϊόν.

Υπάρχουν καλά διαχειρισμένα αυτοκίνητα αυτών των πρώτων ημερών, τύπου 986, διαθέσιμα από € 15.000 και γιατί όχι, αλλά αυτά δεν είναι ούτε ενδιαφέροντα για να μαστίγια ούτε πολύ καθησυχαστικά για να ταξιδέψετε μακριά. Από την άλλη πλευρά, μας 40.000 € Προσφέρετε μας ένα εντελώς ώριμο “2” boxster, τύπος 987 φάση 2.

Το 3,4 -liter Flat 6 είναι ένας κινητήρας που τραγουδά με χαρά τον Joie de Vivre, την αξιοπιστία του που έχει γίνει αξιοσημείωτη παρηγοριά της μηχανικής μη προσβασιμότητας, σχεδόν συνολικά. Και το σασί, σύμφωνα με τη μέθοδο του σπιτιού, εκμεταλλεύτηκε τελικά μια μακρά εξέλιξη για να οδηγήσει σε τέλεια εγκατάσταση σε χαμηλή ταχύτητα χωρίς να θυσιάζεται μια πολύ ευχάριστη ακρίβεια.

Μια πιο επίδειξη πλευρά είναι ακόμη διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος, αλλά είναι καλύτερο να συζητήσουμε με προσοχή τα όρια προσκόλλησης ενός κεντρικού αυτοκινήτου κινητήρα. Για να μάθετε τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, εκτός από το vintage, στις επιλογές που υπάρχουν.

Σχεδόν κάθε στοιχείο του αυτοκινήτου είναι το αντικείμενο μιας επιλογής: οι τροχοί και οι γαρνιτούρες φυσικά, αλλά και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή το PDK (βαρύτερο από πενήντα κιλά αλλά ταχύτερα και αρκετά υπέροχα στην ευελιξία), φρένα, εξάτμιση, εκκαθάριση εδάφους, “αθλητικό” σοκ ” απορροφητές ή όχι, κλπ., και τα λοιπά.

Ένα άλλο σημείο για να αποφασίσετε: Boxster (Roadster) ή Cayman (Coupé) ? Γεύσεις, χρώματα και φιλοσοφία, δεν συζητάμε. Αλλά για να ζυγίσουμε στη συζήτηση, ας θυμηθούμε ότι βρίσκουμε για το boxster των μεταχειρισμένων σκληρών κορυφών μεταξύ 1.000 και 2.000 €

Περισσότερο ? Προχωρώντας με λεπτές και συνεχείς αλλαγές γύρω από μια διατηρημένη γραμμή, η Porsche διατηρεί ακριβώς τα αυτοκίνητά της για να έχει μόδα.

Πιο λιγο ? Όλα είναι σταθερά, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και πολύ απαιτητικοί για να διατηρήσετε τον ακριβή βαθμό ακονίσματος που κάνει ολόκληρη την τιμή του σασί.

Porsche 911 Carrera Cabriolet (2006)

Το 911 δεν είναι τόσο άνοσο στις διακυμάνσεις της αξιολόγησης όπως οι ισχυρισμοί της Porsche και, μετά από παράλογες πτήσεις, το Carrera 3.2 επέστρεψαν σε αυτήν την περιοχή τιμών.

Όμορφα αυτοκίνητα, αλλά μπαίνουμε στο πεδίο του vintage αυτοκίνητο, χωρίς χρήση. Ένας τύπος 997 είναι επίσης προσβάσιμος, πιο ισχυρός, πιο σύγχρονος με κάθε τρόπο. Μπορείτε να ελπίζετε για ένα αυτοκίνητο του 2006 με 120.000 χλμ.

Περισσότερο ? Η αύρα 911 δεν σφετερίζεται. Η ευκολία πρόσβασης και οδήγησης σε τρέχουσα χρήση είναι εκεί, και η φύση, η εγγενώς αθλητική “άγγιγμα” κάθε παραγγελία απολαμβάνει τον ερασιτέχνη κάθε χιλιόμετρο.

Πιο λιγο ? Εάν είναι τα πίσω καθίσματα του 911 που σας προσελκύουν, καθίστε πρώτα τους εφήβους που σκοπεύετε να μεταφέρετε: το ίδιο ανοιχτό κουκούλα, το δυσκίνητο καταλύματά του τους απαγορεύει περίπου.

Porsche Panamera 4S (2012)

Εντάξει, απομακρύνουμε από καθαρό και σκληρό άθλημα. Αλλά η Panamera παραμένει ένα όμορφο ταξίδι και αυτοκίνητο με κύρος, το οποίο μπορεί να βρεθεί σε αυτήν την τιμή με έναν όμορφο κινητήρα. Για παράδειγμα, ένα 4S εξοπλισμένο με 4,8 λίτρα 400 hp, ηλικίας 8 έως 10 ετών και περίπου 110.000 χλμ.

Περισσότερο ? Ένα καταδρομικό ! Το Sport Auto δοκιμάζει τα αυτοκίνητα σε σοβαρά γεμάτα δοκιμές, αλλά για ένα μακροπρόθεσμο ταξίδι με πολύ σταθερή άνεση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα Panamera.

Πιο λιγο ? Σχετικά με τη γη της αριστείας του Boxster, Passes και Virolos, μια Panamera θα σας φαίνεται αναπόφευκτα, αν όχι Pataude, σε καμία περίπτωση πολύ ογκώδες.

Alfa Romeo Giulia 2.0 TB Q4 Veloce (2019)

Ξεμυαλίστρα ! Το στυλ ερωτήσεων, αυτή η giulia, κόκκινη όπως η λαιμό, δεν είναι χλωμό καθόλου είναι ανάμεσα σε μια πιο δυναμική αθλητική περιοχή. Είναι αλήθεια ότι αυτό το «μέτριο» 2 λίτρα είναι ένας κλώνος της μεγάλης αδελφής στο V6 Ferrari.

Προσπαθήσαμε να επεκτείνουμε την παλέτα των δυνατοτήτων που το 40.000 € ότι αφιερώνουμε στην αγορά ενός νέου αθλητικού συστήματος. Σε αυτό το πολύχρωμο χρωματικό διάγραμμα, η Alfa Giulia φέρνει ένα λογικό σημείωμα, ένα πολύ πρόσφατο αυτοκίνητο και επομένως πολύ σύγχρονο, το οποίο θα βρούμε πιο συχνά στο πρώτο χέρι, εγκαταλείφθηκε στο προφίλ ενός Stelvio για παράδειγμα.

Ναι, ο τύπος “sedan” δεν είναι πλέον τόσο ενημερωμένος και το SUV είναι πολύ περισσότερο από το Giulia για την καμπύλη πωλήσεων της μάρκας. Αλλά οι τέσσερις πόρτες τρεις τόμοι, πρώην κοιλιακό, κατακτά το καθεστώς του περιθωριακού και περάσουν για να μειωθούν μέσα σε μια κυκλοφορία τοποθετημένη σε ξυλοπόδαρα.

Η Giulia δεν περνά απαρατήρητη και η πολύ ισχυρή μεγάλη αδελφή της, το quadrifloglio των 510 ίππων, που δεν είναι προσιτή σε λιγότερο από 60.000 ευρώ προς το παρόν, του δίνει λίγο από την αύρα της. Ο κινητήρας είναι υγιής, για ένα turbo, και μάλλον έντονο.

Παρόλο που ο κατασκευαστής συσχετίζεται συστηματικά το τετράπλευρο δίσκο σε αυτόν τον κινητήρα, το Giulia έχει σχεδιαστεί ως πρόωση και η οδήγηση γίνεται αισθητή: Υπάρχει ευχαρίστηση σε αυτό το Alfa.

Ο Arnaud Dorard, επαγγελματίας πωλήσεων, παραδέχεται πιο παθιασμένο με αυτό το εμπορικό σήμα παρά για τους άλλους του πρώην Fiat. Εφιστά την προσοχή μας σε μία από τις σπάνιες αδυναμίες κατά τη γνώμη του, την οθόνη GPS, του οποίου το πλαστικό επιδεινώνεται και την οποία καλύπτεται γενικά η εγγύηση.

Μας υπενθυμίζει ότι ένα τέτοιο αξίζει να εξοικονομηθεί, για παράδειγμα, δίνοντάς του χρόνο στη θερμότητα, ακόμη περισσότερο αν τονιστεί σοβαρά σε άλλες εποχές. Αλλά οι Alfi sttes φυσικά κάνουν αυτά τα πράγματα ..

Μεταξύ του εκτιμώμενου εξοπλισμού, η πανοραμική ηλιοροφή και ο Hi-Fi Harman Kardon, σε συνδυασμό με το δερμάτινο γαρνιτούρα του πίνακα ελέγχου, ή αυτές τις παραδοσιακές τηλεφωνικές ζάντες, πολύ όμορφες … και πολύ ευάλωτες.

Ένα ενδιαφέρον σημείο: Ενώ τα φωτεινά χρώματα, όπως το μπλε και ιδιαίτερα το κόκκινο μας, γενικά αντιπροσωπεύουν μια δυσκολία στη δεύτερη αγορά, το Giulia είναι αντίθετα σε πολύ ζητήθηκε σε αυτές τις ζωγραφικές, σε αντίθεση με τις μαύρες αποχρώσεις, γκρι και λευκό.

 • Έτος: 2019
 • Μίλια: Αποστολή. 25.000 χλμ
 • Κινητήρας: 4 κυλίνδρος. Online, 16 V, Turbo
 • Μετατόπιση: 1.995 CC
 • Μέγιστη ισχύς: 280 hp στις 5.250 σ.α.λ
 • Μέγιστη ροπή: 41 Mkg στις 2.250 σ.α.λ
 • Μετάδοση: Ενσωματωμένο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 -ταχύτητας
 • Βάρος: 1.605 kg
 • V. Μέγιστη. : 240 km/h
 • 0 έως 100 km/h: 5 “0

Περισσότερο ? Εάν οι alfi stes είναι εθισμένοι στο σήμα “τους”, δεν είναι για τίποτα. Εκείνοι που παρέμειναν πιστοί παρά τα πολλά χρόνια των προσβεβλημένων προϊόντων ανταμείβονται εδώ.

Πιο λιγο ? Πάρα πολύ άσχημα ότι το μάρκετινγκ μας έχει στερήσει μια έκδοση που συνδέει αυτόν τον κινητήρα με μετάδοση με πίσω τροχούς. Η τιμή του πλαισίου.

Jaguar XE P250 (2019)

Εκτός από τον τύπο F, με μια τιμή μια τιμή που συχνά επαίνεσε σε αυτές τις σελίδες, η Jaguar προσφέρει το XE sedan του, ένα 4/5 θέσεις του ίδιου μεγέθους με το Alfa Giulia στα πλησιέστερα τρία εκατοστά.

Για 40.000 €, Το 2.Το 0T R-SPORT AWD προσφέρει τον 4-κυλίνδρο Turbo 300 HP άμεσα ανταγωνιστή του Veloce Q4, με ηλικίας δύο ετών και πολύ λίγα χιλιόμετρα. Μόλις μετακινήστε τον δρομέα αρχαιότητας και εδώ είναι το 340 hp V6, αλλά είναι σπάνιο στη Γαλλία.

Περισσότερο ? Η Jaguar ήταν ο πρωταθλητής των λειτουργιών ψυχαγωγίας, η ενημέρωση των οποίων πραγματοποιείται συνεχώς και εξ αποστάσεως, υπό την προϋπόθεση ότι το PIVI, μια επιλογή Fortiori Pivi Pro είναι.

Πιο λιγο ? Ο σχεδιασμός είναι σίγουρα λιγότερο βλέποντας από αυτόν του Alfa. Μπορεί να είναι ένα κομπλιμέντο, αλλά παραδεχόμαστε ότι είναι από εκείνους που θα είχαν παρασυρθεί λίγο πιο εμφανές κύρος.

Audi S4 Sedan (2010)

Σε αυτό το τμήμα, οι μάρκες δήλωσαν ότι οι πρώην “γνώστες” έχουν γίνει mainstream. Μια Alfa, πρώην καλύτερος πωλητής αθλητών, είναι σήμερα πολύ πιο σπάνιο από ένα Audi !

Αυτή η μάρκα δεν προσφέρει ακριβώς ισοδύναμο με το Giulia, αλλά, με το σώμα A4 (6 cm περισσότερο), το V6 προσφέρει 333 hp. Στην ίδια τιμή, θα πρέπει να υποστηρίξετε ένα παλαιότερο και πιο υψηλό αυτοκίνητο σε χιλιόμετρα: τουλάχιστον 80.000 χλμ.

Περισσότερο ? Η ποιότητα κατασκευής Audi εκτιμάται ανά πάσα στιγμή, κάθε φορά που χαστούστε μια πόρτα ή απορρίπτει ένα χαλάκι δαπέδου.

Πιο λιγο ? Η τιμή του εργατικού δυναμικού στο Audi είναι δικαιολογημένη όταν πρόκειται για την προσαρμογή ενός εκλεπτυσμένου πολλαπλών κυλίνδρων, λιγότερο για μια απλή εκκένωση, εύκολα τιμολογημένη μια εβδομάδα ελάχιστου μισθού.

�� Είδη Kiosk Sport Auto N ° 736 !

“Corvette Z06, βασίλισσα της διαδρομής ! »»
�� Νέο
⚙️ Δοκίμια
�� Τεχνικά φύλλα
⚡ Συγκριτικός

�� Ο αριθμός μας n ° 736 είναι διαθέσιμος online ➡️ https: // t.Co/odyql7mhx ή απευθείας σε ειδησεογραφικά σημεία ! κορυφή.κελάδημα.com/m4zs7snlmk

– Sport Auto (@sportautomag) 5 Μαΐου, 2023

BMW Z4 35IS (2012)

Τόσο κομμένο όσο και μετατρέψιμο, το Z4 αυτής της γενιάς πολλαπλασιάζει τις απολαύσεις και σας προσκαλεί στο Cruiser, Elbow στην πόρτα, όπως και πολύ, πολύ ισχυρότερο. Ένα συναρπαστικό μηχάνημα δύο θέσεων, με στέγη ή χωρίς στέγη.

 • Έτος 2012
 • Μίλια: Αποστολή. 50.000 χλμ
 • Κινητήρας: 6 κυλίνδρος. Online, 24 V, Biturbo
 • Μετατόπιση: 2.979 CC
 • Μέγιστη ισχύς: 340 hp στις 5.800 σ.α.λ
 • Μέγιστη ροπή: 51 Mkg στις 1.300 σ.α.λ
 • Μετάδοση: Πρόπαυση, 7 -ταχύτητα κιβώτιο ταχυτήτων, διπλός συμπλέκτης
 • Βάρος: 1.580 kg
 • V. Μέγιστη. : 250 km/h
 • 0 έως 100 km/h: 4”8

Το “z” είναι τα πονηρά αυτοκίνητα της BMW, πειραματίζοντας με όλα τα είδη των τύπων γύρω από το roadster, οι πόρτες ξεθωριάζουν κάθετα (Z1), Neo-Retro Design (Z8), μικρό πρότυπο πρώτης τιμής (Z3).

Το Z4, γεννήθηκε κλασικό, πλαισιωμένο από ένα coupe, άγριο και πιο σπορ ανταγωνιστή της Mercedes SLK, αλλά είτε ανοιχτό είτε κλειστό. Στη συνέχεια, το 2009 εμφανίστηκε αυτό το coupé-cabriolet, με μαλακή συμπεριφορά, αλλά ακόμα πολύ παιχνιδιάρικο, αρκεί να αποσυνδέσουμε τα βοηθήματα οδήγησης για ένα tête-à-tête με τον κινητήρα.

Η BMW ξέρει πώς να κάνει τους 6 κυλίνδρους online. Αυτό, με τους δύο στρόβιλους και την άμεση ένεση του, είναι τόσο πολύ γεμάτη και πολύ ζωντανή, ήδη σε μια έκδοση 306 ίππων, ένα Fortiori σε αυτό το M που στον Τίτλο 340.

Η φόρμουλα της αναδιπλούμενης άκαμπτης οροφής μετατρέψιμης, που ξεκίνησε η Mercedes και η Peugeot στη δεκαετία του ’90, φάνηκε να γενικεύεται (στο Lexus, Volvo, Cadillac, Nissan, Daihatsu, Renault, Ford, Opel, Volkswagen, Mazda κ.λπ.) Αλλά έχει πλέον μεγαλώσει.

Ωστόσο, μια πραγματική καμπίνα που ξέρει πώς να είναι αδιάβροχη στην πρώτη καταιγίδα ή να περάσει τη νύχτα έξω, η ιδέα παραμένει εξαιρετική. Η πραγματοποίηση του συστήματος από τη BMW είναι αξιοσημείωτη, τόσο από την άποψη του στυλ όσο και της τεχνικής.

Σε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο, είναι σκόπιμο να αντιμετωπίσετε το soundtrack και το BMW το σκέφτηκε. Καθισμένος σχεδόν στη μέση του αυτοκινήτου, πίσω από μια κουκούλα που θα μπορούσε στη σκηνή να χρησιμεύσει ως παραλία μαυρίσματος για ένα μοντέλο 1,80 μέτρων (ναι, μετρήσαμε), που περιβάλλεται από μια καμπίνα σκαλισμένη κοντά στο σώμα σε άριστα υλικά (τα οποία υποστήριξαν χρόνο Πολύ καλά), προστατεύεται από ένα τεράστιο παρμπρίζ, ο οδηγός διστάζει ..

Αισθάνεται εξίσου άνετος για να θαυμάσει το τοπίο από δύο για να δώσει στον μόνιμο πειρασμό αυτού του ελαστικού κινητήρα που ζητά μόνο να είναι τεταμένη και απελευθερωμένη. Σε αυτή την περίπτωση το σασί, καλά ριζοσπαστικοποιημένο σε αυτό το φινίρισμα M, ανταποκρίνεται, με μια πιο ακριβή κατεύθυνση από ό, τι σε άλλες BMW.

Πολύ γοητευτικός ! Και μερικές επικρίσεις, για ένα αυτοκίνητο που πωλείται μάλλον ακριβό στην εποχή του (φρενάρισμα θα μπορούσε να είναι πιο διαρκή). Αλλά σε 40.000 €, Μόνο η ευχαρίστηση παραμένει.

Περισσότερο ? Στο τιμόνι, μερικές φορές έχετε την εντύπωση ότι είστε ο λύκος του Tex Avery, πίσω από αυτή την κουκούλα πολύ πολύ καιρό, δεν είναι αυτό ? Αυτοκίνητα για να φτιάξουν FI LMS, υπάρχουν, αυτό, είναι ένα κινούμενο σχέδιο.

Πιο λιγο ? Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, αυτό το Z4 είναι χτισμένο στην Ευρώπη. Ο σχεδιασμός είναι εξωστρεφής, αλλά η απότομη συμπεριφορά είναι λεπτή και με σύνεση αμβλύ, λίγο πολύ σύμφωνα με τους πιο απαιτητικούς.

BMW 440I Cabriolet (2017)

Το Zigzag στην εντυπωσιακή ονοματολογία της BMW δεν είναι εύκολη. Έτσι “40” σημαίνει 3 λίτρα και 326 hp. Με την πτυσσόμενη άκαμπτη οροφή, είναι αυτός που αντικαθιστά καλύτερα το Z4, αλλά με μια εντελώς διαφορετική φόρμουλα: αποχαιρετιστήριο συμπαγής, γεια φιλοξενία.

Τέσσερα πραγματικά μέρη κάτω από τα αστέρια, δεν είναι τόσο συχνές. Για 40.000 €, Θα βρείτε αυτοκίνητα του 2017, περίπου 80.000 χλμ.

Περισσότερο ? Μερικές φορές, ο μετατρέψιμος έχει ένα απροσδόκητο πλεονέκτημα έναντι του αδελφού του Coupe: συχνά οδήγησε πολύ λιγότερο “ισχυρό”.

Πιο λιγο ? Logical Heiress of the 3 Series και Cabriolets, πρώην στην καρδιά της BMW Sports Range, η σειρά 4 είναι λιγότερο ευκίνητη από μια σειρά 1, με ίσο κινητήρα.

BMW M6 Cabriolet (2008)

Πρέπει να τολμήσετε να επιχειρήσετε περισσότερο για να αρπάζετε τη λευκή φάλαινα, το μεγάλο M6 Cetacean, τον τύπο E64, χωρίς ποτέ να χάσετε τα επίπεδα αυτών των επιπέδων βάρους και εξουσίας, συντήρησης και “αναλώσιμων” προϋπολογισμών αλλάζουν διάσταση αλλάζουν διάσταση.

Ωστόσο, προσφέρει, πάντα για την τιμή της ποινής 40.000 €, Η θεαματική του γραμμή και 507 hp. Ήμασταν σε θέση να συναντήσουμε αντίγραφα κάπως παλιών μετατρεπόμενων, 2008, με μόλις 100.000 χλμ.

Περισσότερο ? Εάν πρόκειται για το Rolling ήσυχο, με το χέρι από καιρό σε καιρό με τρομακτική επιτάχυνση, τρεις φορές ναι. Πρόσθετη ευχαρίστηση, προχωρήστε στο αυτοκίνητό σας, εκμεταλλευόμενοι το παρόν σχέδιο του κάθε φορά.

Πιο λιγο ? Εάν εκτυπώσετε ένα καλό κητικό με σταθερό ρυθμό για κάθε περίσταση, ο προϋπολογισμός των ελαστικών μόνο θα εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ μιας καλής προσφοράς και ενός οικονομικού πηγαδιού.

Maserati Granturismo (2008)

Το οικόσημο, το στυλ, η τεχνική πρόκληση, η μελωδία, αυτή τη φορά, όλες οι συνομιλίες για το υψηλό κύρος. Τολμώ ! Και προσπαθήστε να αξιολογήσετε καλύτερα τους κινδύνους και τα πλεονεκτήματα αυτής της όμορφης θρησκείας

 • Έτος: 2008
 • Μίλια: Αποστολή. 90.000 χλμ
 • Κινητήρας: v8, 32 v, atmo
 • Μετατόπιση: 4,244 cc
 • Μέγιστη ισχύς: 405 hp στις 7.100 σ.α.λ
 • Μέγιστη ροπή: 47 Mkg στις 4.750 σ.α.λ
 • Μετάδοση: Πρόπαυση, αυτόματη ή ρομποτική 6 -Speed ​​Gearbox
 • Βάρος: 1.880 kg
 • V. Μέγιστη. : 285 km/h
 • 0 έως 100 km/h: 5”’2

Ήταν το 2007 ότι ο Maserati αντικατέστησε το “GT” του ξεδιπλώνοντας πλήρως το όνομα. Ο σχεδιασμός ξεδιπλώνεται επίσης ! ΜΕΓΑΛΟ’Φαρμακείο Pininfarina έπεσε με αυτή τη μακρά σιλουέτα με ένα πρόσωπο που προβάλλεται προς τα εμπρός, ανοιχτό το στόμα όσο πιο κοντά στο δρόμο.

Το εσωτερικό ζεστό στυλ καλωσορίζει πραγματικά τέσσερα άτομα και το 4.2 -liter V8 είναι σε θέση να τα περπατήσει στα 285 km/h. Αυτή η καινοτομία κάνει θόρυβο, σε όλες τις αισθήσεις της λέξης. Σε ένα αυτοκίνητο 4,88 μέτρων, η γραμμή εξάτμισης έχει όλο το μήκος που χρειάζεται για να καταπνίξει τον ήχο, αλλά εκμεταλλεύεται το για να το αποστάξει σε ένα όμορφο μηχανικό canto που σηματοδοτεί τα πνεύματα.

Ένας ήχος ως τρελός αλλά πιο ευγενής από ό, τι στο AMG, ένας άλλος τενόρος της στιγμής. Το κράμα αυτής της μεγαλοπρεπούς γραμμής και αυτή η εντυπωσιακή φωνή αποτελεί μια ειλικρινά αξιοσημείωτη προσωπικότητα.

Παραμένει να κρίνουμε τη συμπεριφορά, πολύ ισορροπημένη αλλά όχι αποφασιστικά ευέλικτη: το πρότυπο, το μακρύ μεταξόνιο, την ασφαλή οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα, αλλά προφανώς ευνοεί τον δυναμισμό σε σύντομες στροφές.

Ο Michael Hecho, αντιπρόσωπος Maserati στο Vésinet, υπενθυμίζει ότι αυτό το μακρύ αυτοκίνητο μοιράζεται με τα πιο καθαρά αθλήματα των όμορφων αναστολών ρυθμιζόμενο προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρέπει να κερδηθεί αυτό το χαρακτηριστικό για να “ανανεώσουμε” το σασί, σε αυτό το άμεσο όφελος της οδήγησης αισθήσεων.

Στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σχετικά ήρεμο, είναι δυνατόν να προτιμήσετε το πλαίσιο F1, με παλέτες, στην πραγματικότητα ένα ρομποτικό μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Θεωρείται “με προβλήματα”. Στερεό από μόνο του, το κύριο ελάττημά του είναι να χρησιμοποιήσει το συμπλέκτη γρηγορότερα, το οποίο μπορεί να κουράσει από 80.000 χλμ. Και η αντικατάστασή του κοστίζει € 5.000, ή ακόμα και 6.000 αν αλλάξετε επίσης το σφόνδυλο.

Επομένως, είναι απαραίτητο, πριν από την αγορά, για να μετρήσει τον βαθμό φθοράς, μέσω της διαγνωστικής υποδοχής. Όσο για τα υπόλοιπα, το αυτοκίνητο είναι χωρίς ιδιαίτερη αδυναμία αν παρατηρούμε τις προφυλάξεις για χρήση και τα συνήθη σημεία

Περισσότερο ? Το Granturismo είναι αδιαμφισβήτητο. Η κοινή χρήση κάποιων επιταχύνσεων με φίλους στον ήχο ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου είναι μια σπάνια ευχαρίστηση.

Πιο λιγο ? Η μουσική του V8, ακριβώς, είναι σίγουρα για κάτι στην έλξη σας σε αυτό το μοντέλο. Σημειώστε ότι μπορούμε να κουραζόμαστε από αυτό, ειδικά σε ουδέτερες στιγμές, όταν πρόκειται για ιππασία πρώτα σε αναζήτηση χώρου στάθμευσης.

Maserati Ghibli (2015)

Πιο πρόσφατος σχεδιασμός και πιο περιορισμένο μέγεθος από το quattroporte, αυτό το sedan προσφέρει καλή κατοίκηση και υψηλή απόδοση με βενζινοκινητήρες. 40.000 € Επιτρέψτε σας να ελπίζετε για ένα αυτοκίνητο 2015 που είναι εξοπλισμένο με 330 hp v6 και πιο επάνω -.

Περισσότερο ? Λίγο γνωστό, λίγο χρονολογημένο (της τάξης των 300 ετησίως στη Γαλλία, τα όμορφα χρόνια), το Ghibli σας προσφέρει, εκτός από αξιόλογες υπηρεσίες, τη γεύση για μια συγκεκριμένη αποκλειστικότητα.

Πιο λιγο ? Αυτό το πλεονέκτημα της σπανιότητας μπορεί να στραφεί εναντίον σας όταν πρόκειται για μεταπώληση, εκτός από την ανάκαμψη στην αντικατάστασή της !

Τι συμπέρασμα ?

Όλα αυξάνονται ? Στο βασίλειο του ποιοτικού αυτοκινήτου, δεν είναι τόσο σίγουρο … το επιλεγμένο άθροισμα, στη δεύτερη αγορά αθλητικής αγοράς, είναι ήδη κατάλληλο για την εμφάνιση κάποιων θαύματα.

Τα τέσσερα αυτοκίνητα που μας δόθηκαν για να οδηγήσουμε εδώ, και πολλοί άλλοι συναντήθηκαν μερικές φορές – αυτό συμβαίνει – κράτησε το μεγαλύτερο μέρος της έγκρισης που θα προσέφερε σε εννέα, για τιμές μεγαλύτερες από 30 έως 200 %.

Εδώ είναι προσβάσιμα στην τιμή ενός νέου οικογενειακού κλασικού, απλώς υπό την προϋπόθεση ότι καταλαβαίνουν ότι η εγγενή αξία τους και το κόστος χρήσης τους δεν θα είναι ποτέ της ίδιας παραγγελίας.

Ένα άλλο μειονέκτημα δεν είναι εσείς που θα τους λιμοκτονούν, ούτε θα τα καθορίζουν ακριβώς, χρώματα, επιλογές και αξεσουάρ. Αλλά τελικά, το δεύτερο ή το τρίτο χέρι, δεν έχει σημασία αν είναι μεταξύ των δικών μας ότι τελικά φτάνουν.

Βρείτε το αρχείο μας σε μεταχειρισμένα σπορ αυτοκίνητα για 40.000 ευρώ στο Αθλητικός αυτοκινητόδρομος Ειδικό τεύχος N ° 69 “Χρήση Οδηγός” 12/22/2022, Διατίθεται σε βιβλιοπωλεία ή χορηγία στον ιστότοπό μας.