4 Λύσεις για την κοινή χρήση της οικογένειας Apple Music δεν λειτουργεί, μοιράζονται την Apple Music με την κοινή χρήση της οικογένειας στο Mac – Apple Assistance (CA)

Μοιραστείτε τη μουσική της Apple με την κοινή χρήση της οικογένειας στο Mac

Contents

2ο βήμα. Κάντε κλικ στο το εικονίδιο + > Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε> κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει για να επιβεβαιώσετε.

4 λύσεις για την κοινή χρήση της οικογένειας Apple Music δεν λειτουργεί

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κοινή χρήση της οικογένειας για την εφαρμογή Apple Music, μπορείτε να δοκιμάσετε τις τέσσερις λύσεις που προσφέρονται σε αυτόν τον οδηγό για την επίλυση του προβλήματος – η κοινή χρήση της οικογένειας Apple Music δεν λειτουργεί.

από την Yveline ενημερώθηκε στις 01/11/2023

Μοιραστείτε αυτό:

Πρόβλημα μουσικής Apple: Η κοινή χρήση της οικογένειας δεν λειτουργεί

Η κοινή χρήση της οικογένειας Apple Music δεν λειτουργεί

Γεια σας, είμαι μέλος μιας οικογενειακής ομάδας με συνδρομή στην Apple Music. Η κοινή χρήση της οικογένειας δεν λειτουργεί για τη μουσική της Apple, αλλά οι άλλοι δουλεύουν καλά. Έχει κάποιος λύση ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

– Ερώτηση της κοινότητας Apple

Η ισχυρή λειτουργία κοινής χρήσης της οικογένειας με την οποία όλες οι συσκευές της Apple μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε αγορές σε άλλα αναγνωριστικά μήλου που ανήκουν στα μέλη της οικογένειάς σας.

Οικογενειακή κατανομή

Εάν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνδρομή της Apple Music μέσω οικογενειακής κοινής χρήσης, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα. Για να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να μοιραστείτε μουσική μουσικής με μέλη της οικογένειας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να επισκευάσετε το πρόβλημα που η κοινή χρήση της οικογένειας Apple Music δεν λειτουργεί.

4 Λύσεις: Η κοινή χρήση της οικογένειας Apple Music δεν λειτουργεί

Εδώ είναι τέσσερις λύσεις για την επίλυση του προβλήματος της οικογένειας για την Apple Music. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε το ένα μετά το άλλο μέχρι να λυθεί το πρόβλημά σας. Εάν επιθυμείτε, θα βρείτε επίσης στο επόμενο μέρος έναν καλύτερο τρόπο για να μοιραστείτε τη μουσική της Apple χωρίς οικογενειακή κοινή χρήση.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης της οικογένειας

Πρώτα απ ‘όλα, για να βεβαιωθείτε ότι η κοινή χρήση της οικογένειας λειτουργεί καλά, πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης της οικογένειάς σας. Το αναγνωριστικό μήλου που χρησιμοποιείτε για την κοινή χρήση οικογενειών και για τα μέσα και τις αγορές πρέπει να είναι το ίδιο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να ζητήσετε από τα μέλη της οικογένειάς σας να ελέγξουν επίσης τις ρυθμίσεις τους.

Βήμα 1. Μεταβείτε στην αίτηση Ρυθμίσεις > Πατήστε [το όνομα σου] > Επιλέξτε Μοιρασιά οικογένεια > [το όνομα σου] > Σημειώστε το αναγνωριστικό μήλου που εμφανίζεται στη λίστα. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτό το αναγνωριστικό μήλου για να συνδεθείτε αργότερα.

Οικογενειακός διοργανωτής

2ο βήμα. Πιέζω Πίσω Για να επιστρέψετε στην κοινή χρήση της οικογένειας> Πατήστε το αναγνωριστικό μήλου σας> Περιεχόμενα πολυμέσων και αγορών > Επιλέξτε λογαριασμός > Ελέγξτε ή συνδέστε το ίδιο αναγνωριστικό μήλου που χρησιμοποιείτε για την κοινή χρήση της οικογένειας.

Περιεχόμενα πολυμέσων και αγορών

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ελέγξετε εάν η αγορά με την οικογένεια ενεργοποιείται με τη μετάβαση Ρυθμίσεις > [το όνομα σου] > Οικογενειακή κατανομή > Κοινή χρήση αγορών.

Κοινή χρήση αγορών

Ελέγξτε τις λειτουργίες που μοιράζονται με την οικογένεια

Είστε ελεύθεροι να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες κοινής χρήσης από τις ρυθμίσεις. Η κοινή χρήση της οικογένειας ενδέχεται να μην λειτουργεί στην εφαρμογή Apple Music. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να ελέγξετε τις λειτουργίες που μοιράζονται με την οικογένεια ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Εκκίνηση της εφαρμογής Ρυθμίσεις > Πατήστε [το όνομα σου] > Επιλέξτε Οικογενειακή κατανομή > Μετακινηθείτε προς τα κάτω την οθόνη για να εντοπίσετε κοινή λειτουργικότητα, βεβαιωθείτε ότι αυτόΜουσική μήλου ενεργοποιείται.

Πώς να εμφανίσετε τα κοινά αρχεία της Apple Music

Σε περίπτωση που έχετε διαμορφώσει σωστά όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με την κοινή χρήση της οικογένειας, δεν θα καταφέρετε να εμφανίσετε κοινή μουσική. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εμφανίσετε τη μουσική κοινή μουσική της Apple.

Ανοίξτε την εφαρμογή κατάστημα iTunes > Πατήστε Αλλα Στο κάτω δεξιά> Επιλέξτε Αγορασμένος Στην επόμενη οθόνη.

κατάστημα iTunes

Αποσύνδεση και σύνδεση Apple ID

Εάν η υπηρεσία κοινής χρήσης οικογενειακής κοινής χρήσης της Apple Music δεν λειτουργεί, μπορείτε να προσπαθήσετε να ανανεώσετε την υπηρεσία κοινής χρήσης της οικογένειας αποσυνδέοντας το αναγνωριστικό της Apple και συνδέοντάς σας αργότερα για να λύσετε το πρόβλημα.

Εκκίνηση της εφαρμογής Ρυθμίσεις > Πατήστε [το όνομα σου] > Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση Για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας. Περιμένετε λίγα λεπτά και στη συνέχεια επανασυνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Αποσύνδεση

Αφήστε και συμμετέχετε στην οικογενειακή ομάδα

Η τελευταία δυνατή λύση είναι να εγκαταλείψει την οικογενειακή ομάδα και να την επανενταχθεί για να έχει πρόσβαση στην κοινή χρήση της οικογένειας για την Apple Music. Δεν είναι δύσκολο έργο και εδώ είναι πώς να προχωρήσουμε.

Για να αφήσετε την οικογενειακή σας ομάδα, απλά μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις > [το όνομα σου] > Επιλέξτε Οικογενειακή κατανομή > Πατήστε Δεν χρησιμοποιείτε πλέον την κοινή χρήση της οικογένειας.

Δεν χρησιμοποιείτε πλέον την κοινή χρήση της οικογένειας

Είναι εύκολο να επανενταχθεί η ομάδα κοινής χρήσης της οικογένειας. Μπορείτε να ζητήσετε από την οικογένειά σας να σας προσκαλέσει με την επίσκεψη Οικογενειακή κατανομή > Προσθέστε ένα μέλος > Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του αναγνωριστικού μήλου σας. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του αναγνωριστικού μήλου σας για να αποδεχτείτε την πρόσκληση.

Πώς να μοιραστείτε τη μουσική της Apple χωρίς οικογενειακή κοινή χρήση

Αν ψάχνετε λύσεις για να μοιραστείτε τη μουσική της Apple χωρίς οικογενειακή κοινή χρήση, μπορείτε να δοκιμάσετε το Fonetool, ένα επαγγελματικό εργαλείο μεταφοράς για συσκευές iOS. Χωρίς καμία διαδικασία διαμόρφωσης, σας προσφέρει μια απλή λύση μεταφοράς.

Με το Fonetool, μπορείτε
• Μεταφορά μουσικής χωρίς περιορισμό. Μπορείτε να μεταφέρετε μουσική μεταξύ δύο συσκευών της Apple χρησιμοποιώντας διαφορετικά αναγνωριστικά Apple, αν η μουσική αγοράζεται ή όχι.
• Μοιραστείτε τη μουσική με εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα. Δεν χρειάζεστε περισσότερα από 10 λεπτά για να μεταφέρετε 100 τραγούδια.
Μεταφέρετε μουσική μεταξύ όλων των συσκευών iOS και του υπολογιστή. Το Fonetool υποστηρίζει όλα τα μοντέλα iPhone, από το iPhone 4 έως το τελευταίο iPhone 14 (iPhone SE 2022), και όλα τα μοντέλα iPad και iPod.

Αποκτήστε το εργαλείο κάνοντας κλικ στο επόμενο εικονίδιο. Πάρτε το παράδειγμα της μεταφοράς μουσικής από το iPhone σε στο iPhone B.

Κατεβάστε

Βήμα 1. Συνδέστε το iPhone A στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας μια θύρα USB> εκκίνηση Fonetool και κάντε κλικ στο ΜΕΤΑΦΟΡΑ > Επιλέξτε iPhone σε υπολογιστή και κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκινήστε τη μεταφορά.

iPhone σε υπολογιστή

2ο βήμα. Κάντε κλικ στο το εικονίδιο + > Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε> κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει για να επιβεβαιώσετε.

Επιλέξτε τη μουσική που θα μεταφερθεί

Βήμα 3. Κάντε κλικ στο Παραμέτρους μεταφοράς Για να επιλέξετε τη διαδρομή μεταφοράς> κάντε κλικ στο Ξεκινήστε τη μεταφορά να ξεκινήσω.

Μεταφέρετε φωτογραφίες στο

Βήμα 4. Αποσυνδέστε το iPhone A και συνδέστε το iPhone B στον υπολογιστή> Κάντε κλικ στο ΜΕΤΑΦΟΡΑ > PC στο iPhone > Ξεκινήστε τη μεταφορά Στην αρχική σελίδα Fonetool.

PC στο iPhone

Βήμα 5. Κάντε κλικ στο το εικονίδιο αρχείου > Εντοπίστε και επιλέξτε τη μουσική που έχετε μεταφέρει> κάντε κλικ στο Ανοιξε. Μπορείτε επίσης να σύρετε και να τοποθετήσετε τη μουσική στο κουτί.

Επιλέξτε αρχεία

Βήμα 6. Κάντε κλικ στο Ξεκινήστε τη μεταφορά > Κάντε κλικ στο κουμπί Εντάξει Όταν ολοκληρωθεί η εργασία μεταφοράς.

Μεταφορά μουσικής σε iPhone

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει όταν η κοινή χρήση της οικογένειας Apple Music δεν λειτουργεί. Εάν η κοινή χρήση της οικογένειας εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία βοήθειας της Apple ή να δοκιμάσετε έναν καλύτερο τρόπο μεταφοράς μουσικής χωρίς κοινή χρήση οικογενειών αλλά με το Fonetool.

Διαχείριση δεδομένων Fonetool-iPhone all-in-one

Μεταφορά, αποθήκευση και διαχείριση δεδομένων σε iPhone, iPad και iPod touch με ευκολία.

 • Συμβατό με το iOS 17
 • Υποστηρίχθηκε το iPhone 15

Μοιραστείτε τη μουσική της Apple με την κοινή χρήση της οικογένειας στο Mac

Όταν εγγραφείτε στην Apple Music ή στο Apple One με οικογενειακή συνδρομή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση της οικογένειας για να μοιραστείτε την Apple Music με μέλη μέγιστης οικογένειας. Τα μέλη της οικογενειακής σας ομάδας δεν έχουν καμία ενέργεια για να εκτελέσουν. Η Apple Music είναι προσβάσιμη σε αυτά από την πρώτη φορά που άνοιξαν την εφαρμογή μουσικής από την αρχή της οικογενειακής συνδρομής σας.

Παρατηρήσαμε: Για να χρησιμοποιήσετε την κοινή χρήση της οικογένειας, χρειάζεστε ένα αναγνωριστικό μήλου και πρέπει να είστε μέλος μιας οικογενειακής ομάδας, ως διοργανωτής ή μέλος του επισκέπτη. Για να μοιραστείτε τη μουσική της Apple με την οικογένεια, ένα μέλος της ομάδας πρέπει να έχει οικογενειακή συνδρομή στην Apple Music ή Apple One σε αντίθεση με μια μεμονωμένη συνδρομή.

Με την κοινή χρήση της οικογένειας, τα μέλη της οικογένειας μπορούν να κατεβάσουν αγορές στο κατάστημα iTunes των άλλων μελών στις δικές τους συσκευές και υπολογιστές. Μπορούν επίσης να κρύψουν τις αγορές τους, έτσι ώστε άλλοι να μην μπορούν να τις κατεβάσουν.

Παρατηρήσαμε: Η Apple Music και η Apple One δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες ή σε όλες τις περιοχές. Συμβουλευτείτε το άρθρο βοήθειας Apple Apple Apple Media Media Services.

Αναβάθμιση σε μια οικογενειακή συνδρομή

Εάν συμμετάσχετε σε μια οικογενειακή ομάδα που έχει εγγραφεί στην Apple Music ή Apple One με οικογενειακή συνδρομή και έχετε ήδη εγγραφεί, η συνδρομή σας δεν θα ανανεωθεί στην επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή της ομάδας. Εάν συμμετέχετε σε μια οικογενειακή ομάδα που δεν έχει συνδρομή και έχετε μια οικογενειακή συνδρομή, τα άλλα μέλη θα χρησιμοποιήσουν τα δικά σας. Εάν κανένα από τα μέλη της οικογενειακής ομάδας δεν έχει οικογενειακή συνδρομή, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας.

 • Στην εφαρμογή Μουσικής στο Mac σας, επιλέξτε Λογαριασμό> Αναβάθμιση στην οικογένεια και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Προσθέστε άλλα μέλη στην οικογενειακή ομάδα

 • Στην εφαρμογή μουσικής στο Mac σας, επιλέξτε Λογαριασμό> Προσθήκη μελών της οικογένειας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Συμβουλευτείτε τα μέλη της προσθήκης της οικογένειας σε μια οικογενειακή ομάδα κοινής χρήσης.

Διαχείριση αγορών ως μέρος της οικογενειακής κοινής χρήσης

 • Στην εφαρμογή μουσικής στο Mac σας, επιλέξτε Λογαριασμό> Διαχείριση της οικογένειας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Συμβουλευτείτε την τροποποίηση των Υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται από τα μέλη της οικογένειας στην κοινή χρήση της οικογένειας στο Mac.

Εμφάνιση και λήψη αγορών άλλων μελών της οικογένειας

 1. Στην εφαρμογή Mac Music, επιλέξτε Λογαριασμό> Αγορά οικογενειακών.

Παρατηρήσαμε: Εάν δείτε αγορές ή αναβάθμιση στην οικογένεια, η κοινή χρήση της οικογένειας δεν έχει ρυθμιστεί για εσάς. Συμβουλευτείτε το τμήμα αναβάθμισης σε μια οικογενειακή συνδρομή.

 • Κάντε κλικ σε ένα όνομα κοντά στην επάνω αριστερή γωνία (κοντά στις αγορές) και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα μέλος της οικογένειας για να δείτε τις αγορές τους.
 • Για να κατεβάσετε ένα άρθρο, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης . Για να εμφανίσετε μόνο τα στοιχεία σας, κάντε κλικ στην πλαϊνή γραμμή και, στη συνέχεια, επιλέξτε Παρουσίαση> Λήψη μουσικής.
 • Σπουδαίος : Για να μοιραστούν αγορές, όλα τα μέλη της οικογένειας πρέπει να βρίσκονται στην ίδια χώρα ή στην ίδια περιοχή (ανάλογα με τη διεύθυνση χρέωσης που σχετίζεται με το αναγνωριστικό της Apple). Εάν ένα μέλος της οικογένειας εγκατασταθεί σε άλλη χώρα ή σε άλλη περιοχή και ενημερώνει τις πληροφορίες από το αναγνωριστικό της Apple, θα μπορούσε να χάσει πρόσβαση σε αγορές από άλλα μέλη της οικογένειας και οι εγκατεστημένες εφαρμογές που έχουν μοιραστεί από άλλα μέλη της οικογένειας θα μπορούσαν να σταματήσουν να λειτουργούν. Συμβουλευτείτε το άρθρο της Apple Assistance Tropast Operfore της περιοχής ή της χώρας που σχετίζεται με το αναγνωριστικό της Apple.

  Απόκρυψη των αγορών σας στο κατάστημα iTunes

  Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να κρύψουν τις αγορές τους στο iTunes Store έτσι ώστε άλλα μέλη να μην τα βλέπουν.

  1. Στην εφαρμογή μουσικής Στο Mac σας, επιλέξτε Λογαριασμός> Οικογενειακές αγορές.
  2. Κάντε κλικ σε ένα όνομα κοντά στην επάνω αριστερή γωνία (κοντά στις αγορές) και, στη συνέχεια, επιλέξτε το όνομά σας για να δείτε τις αγορές σας.
  3. Κάντε κλικ σε έναν τύπο περιεχομένου στα δεξιά. Εμφανίζεται μια λίστα τύπου αγορών περιεχομένου.
  4. Τοποθετήστε τον δείκτη στο άρθρο για να αποκρύψετε, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή , Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Masked.

  Για να εμφανίσετε τις αγορές που έχετε καλύψει, επιλέξτε Λογαριασμός> Ρυθμίσεις λογαριασμού, Συνδεθείτε (εάν είναι απαραίτητο) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση στα δεξιά της ενότητας αγορών που καλύπτονται (πάνω από το ιστορικό τμήμα αγορών). Για να κάνετε επανεμφανίστε ένα μάσκα στοιχείο, κάντε κλικ στο κουμπί εμφάνισης που αντιστοιχεί στο στοιχείο.

  Παρατηρήσαμε: Για να σταματήσετε να μοιράζεστε την Apple Music με μια οικογενειακή ομάδα, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, να αφήσετε την οικογενειακή ομάδα ή (αν είστε ο διοργανωτής της οικογενειακής ομάδας) σταματήστε να χρησιμοποιείτε οικογενειακή κοινή χρήση.

  Συμβουλευτείτε το άρθρο της Apple Assistance What On Family Sharing? ή συμβουλευτείτε τον ιστότοπο κοινής χρήσης της οικογένειας.

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η Apple Music προστατεύει τις πληροφορίες σας και σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που μοιράζεστε, επιλέξτε Βοήθεια> σχετικά με τη μουσική της Apple και την εμπιστευτικότητα.