Το φτηνό πακέτο με 30GB της κινητής θέσης που εμφανίζεται στις 9.99 € για τη ζωή μέχρι τα Χριστούγεννα, Φτηνές μετά το Mobile: 30 GB δεδομένων σε € 9.99/μήνα

Φτηνές πακέτο LA Poste Mobile: 30 GB δεδομένων σε € 9.99/μήνα

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, αυτό το μη -τελικό πακέτο διάρκειας περιλαμβάνει ένα όμορφο φάκελο ιστού 30GB σε 4G στο δίκτυο SFR (Στη συνέχεια, επαναφορτιζόμενο καλώντας δωρεάν το 2525). Προσφέρει επίσης Απεριόριστες κλήσεις Από τη Γαλλία και την Ευρώπη (περιορίζεται σε 129 παραλήπτες/μήνα και 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση), καθώς και Απεριόριστο SMS/MMS από αυτούς τους ίδιους προορισμούς και τους ίδιους προορισμούς. Για ταξίδια στην Ευρώπη ή DOM/COM, ξέρετε ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα Εξειδίκευση ιστού 10GB (Αφιερώθηκε από το βασικό φάκελο).

Στην πρώτη σελίδα: το απεριόριστο πακέτο 30GB στις 9.99 ευρώ για ζωή στο LA Poste Mobile

Το πακέτο 30GB ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι σε τιμή 14.€ 99 στο MVNO LA Poste Mobile Brevens από μια πτώση των τιμών. Αυτή η συνδρομή προώθησης μέχρι στιγμής εμφανίζεται τώρα στην σταθερή τιμή των 9.99 € χωρίς να ενημερώνεται ο κωδικός προώθησης κατά την παραγγελία. Αυτή η πλήρης προσφορά είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της στιγμής για να επωφεληθείτε από μια απεριόριστη συνδρομή χωρίς υποχρέωση και χωρίς συνθήκες διάρκειας διάρκειας. Ποιες είναι οι υπηρεσίες ? Πώς να το εκμεταλλευτείτε ? Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

Το απεριόριστο πακέτο 30GB μειώνεται μέχρι τα Χριστούγεννα στο LA Poste Mobile

Ο Απεριόριστο πακέτο 30GB στις 14.€ 99 το μήνα ενσωματωμένο στον κινητό κατάλογο του MVNO LA Poste τον περασμένο Ιούλιο έχει ωφελήσει μέχρι στιγμής έκπτωση 5 € χάρη σε έναν κωδικό προσφοράς. Στο πλαίσιο της νέας εμπορικής περιόδου, ο φορέας εκμετάλλευσης LA Poste Mobil. Αυτό Η τηλεφωνική συνδρομή είναι τώρα διαθέσιμη στις 9.99 € το μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα. Το MVNO εμφανίζει μία από τις καλύτερες τιμές της στιγμής για να αποκτήσει μια δωρεάν δέσμευση οποιασδήποτε δέσμευσης με απεριόριστες επικοινωνίες και κατάλληλο φάκελο ιστού για σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πακέτο χωρίς υποχρέωση 30GB

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρονται με αυτό το φτηνό πακέτο ?

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, αυτό το μη -τελικό πακέτο διάρκειας περιλαμβάνει ένα όμορφο φάκελο ιστού 30GB σε 4G στο δίκτυο SFR (Στη συνέχεια, επαναφορτιζόμενο καλώντας δωρεάν το 2525). Προσφέρει επίσης Απεριόριστες κλήσεις Από τη Γαλλία και την Ευρώπη (περιορίζεται σε 129 παραλήπτες/μήνα και 3 ώρες μέγιστο ανά κλήση), καθώς και Απεριόριστο SMS/MMS από αυτούς τους ίδιους προορισμούς και τους ίδιους προορισμούς. Για ταξίδια στην Ευρώπη ή DOM/COM, ξέρετε ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα Εξειδίκευση ιστού 10GB (Αφιερώθηκε από το βασικό φάκελο).

Επιλέξτε το 30GB Post Post Mobile

Θέλετε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά για κινητά στο Canon Prix ? Γνωρίστε στον ιστότοπο MVNO και στη συνέχεια επιλέξτε το εν λόγω πακέτο. Ο χειριστής χρεώνει τη συνδρομή του πρώτου μήνα και την κάρτα SIML στις 9.€ 90 κατά την παραγγελία. Επιλέγοντας αυτό το φτηνό πακέτο, μπορείτε, από μία ημέρα στην άλλη, να αποφασίσετε να τερματίσετε την προσφορά σας χωρίς πρόσθετο κόστος.

Σημείωμα του ταχυδρομείου Post Mobile 30GB:

 • Απεριόριστες κλήσεις από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ευρώπη
 • Απεριόριστο SMS και MMS από τη Γαλλία στην Ευρώπη
 • 30GB 4G Internet στη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων 10GB από την Ευρώπη και το DOM/COM

Φτηνές πακέτο LA Poste Mobile: 30 GB δεδομένων σε € 9.99/μήνα

Φθηνό πακέτο la poste mobile

Η La Poste Mobile δημιουργεί μια απίστευτη προωθητική προσφορά στο πακέτο των 30 GB. Η συνδρομή κινητής τηλεφωνίας προσφέρεται σε λιγότερο από € 10 το μήνα. Αρκεί να το πεις σε αυτήν την τιμή, θα πρέπει να το επωφεληθείτε γρήγορα. Δεν είναι μόνο αυτό. Το La Poste Mobile που χρησιμοποιείται για την προσφορά ενδιαφέρουσες προσφορές, ένα δεύτερο φτηνό πακέτο παίζει αυτήν τη στιγμή τον ιστότοπο του χειριστή. Πράγματι, οι καταναλωτές έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν συνδρομή με 80 GB κινητής τηλεφωνίας για λιγότερο από 15 € το μήνα. Όλα χωρίς δέσμευση για διάρκεια. Τι αξίζουν αυτά τα φτηνά πακέτα ? Απάντηση στο υπόλοιπο άρθρο.

30 GB δεδομένων μόνο για € 9.99/μήνα, το La Poste Mobile το έκανε

Ο γαλλικός χειριστής LA Poste Mobile προσφέρει επί του παρόντος ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας στην προώθηση. Εμφανίζεται στη μειωμένη τιμή του 9,99 € το μήνα, Εξακολουθεί να έχει πολύ ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την τιμή του. Επιπλέον, η προσφορά είναι χωρίς υποχρέωση διάρκειας. Πίσω στα χαρακτηριστικά αυτού του φτηνού πακέτου κινητής τηλεφωνίας.

Πακέτο φθηνό 30 GB la poste

Η εξαιρετική προσφορά της Mobile Post επί του παρόντος online προσφέρει ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με 30 GB δεδομένων μόνο για € 9.99/μήνα.

Όσον αφορά το περιεχόμενό του, το κινητό σχέδιο του γαλλικού χειριστή περιλαμβάνει φάκελο δεδομένων 30 GB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ηπειρωτική Γαλλία στο δίκτυο 4G και 4G+. Εάν χρησιμοποιηθούν όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, στη συνέχεια αποκλείεται η χρήση μέχρι την επόμενη ημερομηνία τιμολόγησης. Ωστόσο, η LA Poste Mobile δίνει στον συνδρομητή την ευκαιρία να επαναφορτίσει το πακέτο του χωρίς υποχρέωση καλώντας το 2525. Σημειώστε ότι η κλήση είναι δωρεάν.

Από την πλευρά της προσφοράς τηλεφώνου πακέτων κινητής τηλεφωνίας, ο συνδρομητής επωφελείται από κλήσεις, SMS και απεριόριστα MMS στη Γαλλία. Μπορεί λοιπόν να καλέσει τους φίλους και την οικογένειά του χωρίς όριο. Η θέση κινητής τηλεφωνίας καθιστά επίσης δυνατή την εμπλοκή των κλήσεων σε άγνωστες. Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε κλικ στο κουμπί “Μενού”, στη συνέχεια “Ρυθμίσεις κλήσης”. Τέλος, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει “απόρριψη κλήσεων” στο τηλέφωνό του.

Τέλος, όσον αφορά τα πλεονεκτήματα στο εξωτερικό, το φτηνό πακέτο του χειριστή περιλαμβάνει ένα φάκελος δεδομένα 10 GB καθώς και κλήσεις, SMS και απεριόριστο MMS. Σημειώστε ότι αυτό το ποσό του κινητού Διαδικτύου αφαιρείται από τα 30 GB του κινητού σχεδίου. Τέλος, αυτά τα πλεονεκτήματα αφορούν την Ευρώπη και τις ζώνες DOM/COM.

Παρά τη μικρή τιμή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας, η LA Poste Mobile περιλαμβάνει πολλές δωρεάν και πρακτικές υπηρεσίες στη συνδρομή του. Όλοι οι συνδρομητές του φορέα εκμετάλλευσης επωφελούνται από το δάνειο ενός άμεσου και δωρεάν κινητού τηλεφώνου, ανεξάρτητα από τον λόγο τους. Τότε εκμεταλλεύονται 4G και 4G+ Δίκτυο ποιότητας SFR Προσφέροντας φθίνουσες ταχύτητες μέχρι 300 MB/S. Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν δωρεάν τον αριθμό του κινητού τους. Τέλος, οι πιο οικολογικοί συνδρομητές θα είναι ευτυχείς να μάθουν ότι η θέση κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζει την ανακύκλωση του παλιού τηλεφώνου τους.

Τι να θυμάστε από την προωθητική προσφορά της κινητής ανάρτησης:

 • 30 GB μόνο για € 9.99/μήνα, χωρίς να αυξάνεται η τιμή μετά το πρώτο έτος
 • συνδρομή χωρίς δέσμευση διάρκειας
 • κλήσεις, SMS και απεριόριστα MMS
 • 10 GB + απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS στο εξωτερικό
 • Πρόσβαση στο δίκτυο 4G και 4G+ του SFR
 • Περιλαμβάνονται πολλές υπηρεσίες.

Ενεργοποιήστε την κάρτα Sim La Poste Mobile

Διαβάστε επίσης τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάρτα Sim La Poste Poste

Ένα φτηνό πακέτο με 80 GB κινητής τηλεφωνίας και πολλά άλλα πλεονεκτήματα

Η δεύτερη προσφορά που προσφέρει η LA Poste Mobile περιλαμβάνει 80 GB κινητής τηλεφωνίας και πολλά πλεονεκτήματα για το μέτριο άθροισμα του 14,99 € το μήνα. Το κινητό σχέδιο είναι πάντα χωρίς υποχρέωση. Επομένως, ο πελάτης μπορεί να αποσυρθεί μετά την παραγγελία ενός κινητού σχεδίου με αυτόν τον χειριστή, χωρίς όρους.

Φθηνό πακέτο 80 gb la poste

Το πρώτο πλεονέκτημα του φτηνού πακέτου κινητής τηλεφωνίας είναι απλώς το ποσό των δεδομένων που περιλαμβάνονται. Πράγματι, με 80 GB για χρήση στη Γαλλία, Ο συνδρομητής μπορεί να επιδοθεί σε κάθε είδους δραστηριότητες στο διαδίκτυο χωρίς φόβο της μετατόπισης. Μπορεί για παράδειγμα, να παρακολουθήσει τηλεόραση στο smartphone του, να παρακολουθήσει σειρές ή να συνεχίσει ταινίες, να μοιραστεί τη σύνδεσή του ή να περιηγηθεί στο Διαδίκτυο. Όπως το πακέτο 30 GB, αυτή η συνδρομή είναι επαναφορτιζόμενη.

Το δεύτερο πλεονέκτημα αυτού του κινητού σχεδίου βασίζεται στο γεγονός ότι ενσωματώνει κλήσεις, SMS και απεριόριστα MMS στη Γαλλία. Εξαιρετικά νέα σε αυτή την περίοδο απαγόρευσης της κυκλοφορίας και του περιορισμού, όπου οι άνθρωποι περνούν πολύ χρόνο με τους αγαπημένους τους στο τηλέφωνο.

Τέλος, το τελευταίο πλεονέκτημα αυτής της συνδρομής έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Ευρώπη και τα υπερπόντια τμήματα. Έτσι, ο συνδρομητής απολαμβάνει ένα φάκελος δεδομένα 10 GB και απεριόριστες επικοινωνίες, Περιλαμβάνονται τα SMS και τα MMS. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι που προσυπογράφουν αυτό το φτηνό πακέτο επωφελούνται επίσης από τα πλεονεκτήματα της κινητής τηλεφωνίας, όπως η ανακύκλωση του παλιού κινητού τους ή η συντήρηση του αριθμού τους.

Το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς που προσφέρει η LA Poste Mobile:

 • Ένα κινητό σχέδιο με 80 GB του δεδομένα μόνο για € 14.99/μήνα
 • συνδρομή χωρίς δέσμευση
 • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία
 • Ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό με 10 GB δεδομένα ;
 • Πρόσβαση στο δίκτυο 4G και 4G+ του SFR
 • Περιλαμβάνονται πολλές υπηρεσίες.

Γνώση μετά την κινητά

Διαβάστε επίσης τις κριτικές πελατών του LA Poste Mobile

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.