3-wheeled μοτοσικλέτες-can-am sur-route, κορυφαία 5 αυτοκίνητα τριών τροχών!

Κορυφαία 5 τρία αυτοκίνητα

Contents

Ένα τολμηρό και μυϊκό σχέδιο. Αυτό αντιπροσωπεύει το όχημα. Το Can-Am Spyder F3 ωθεί τα όρια της απόδοσης και η άνεση που παρέχει σας κάνει να θέλετε να μην αφήσετε ποτέ το δρόμο.

Ανακαλύψτε ξανά το δρόμο

Σταθερό και εύκολο να οδηγήσετε: Το να το δοκιμάσετε είναι να το υιοθετήσετε. Ανακαλύψτε την πιο πρόσφατη γκάμα των οχημάτων CAN-AM τριών τροχών, σχεδιασμένα για όλες τις περιπέτειες και τους οδηγούς.

Προσαρμόσιμος

Χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές εξατομίκευσης. Αντικαταστήστε τα πάνελ, προσθέστε χώρο αποθήκευσης ή κάντε αλλαγές στην εργονομία για να διαμορφώσετε το όχημά σας 3 -wheel στην εικόνα σας.

Εύκολο στην οδήγηση

Χάρη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις ομάδες οδηγών, είναι εύκολο να μάθετε να οδηγείτε ένα όχημα Can-AM!

Ασφάλεια & Σταθερό

Με τον παράγοντα Υ του, τα οχήματα CAN-AM με 3 τροχούς είναι σταθερά και άνετα.Το Can-AM θα ​​σας βοηθήσει να προωθήσετε τα όρια της απόδοσης, ενώ η χαλαρή καθιστή θέση θα σας ψάχνει πάντα περισσότερο.

3-wheeled εύρος οχημάτων CAN-AM

Can-Am Ryker

Can-Am Ryker

Από 12 199 $ 199
Από 12 199 $ 199

Η παιδική χαρά σας περιμένει. Ημέρα και νύχτα, να είστε κύριοι του δρόμου. Με το Can-Am Ryker, έχετε ό, τι χρειάζεται για να πάτε οπουδήποτε θέλετε! Πόσο μακριά θα πάτε?

Can-Am Spyder F3

Can-Am Spyder F3

Από 27.599 $
Από 27.599 $

Ένα τολμηρό και μυϊκό σχέδιο. Αυτό αντιπροσωπεύει το όχημα. Το Can-Am Spyder F3 ωθεί τα όρια της απόδοσης και η άνεση που παρέχει σας κάνει να θέλετε να μην αφήσετε ποτέ το δρόμο.

Can-Am Spyder RT

Can-Am Spyder RT

Από 32.399 $
Από 32.399 $

Με τη σύγχρονη εμφάνισή του, την αυξημένη άνεση και την αποθήκευση, το Spyder RT σας προσφέρει το καλύτερο του δρόμου και την πολυτέλεια της πολυτέλειας των επιβατικών οχημάτων.

Κορυφαία 5 τρία αυτοκίνητα !

Ποιος είπε ότι έπρεπε να έχετε έναν αριθμό από ομοτίμους ελαστικά για να διασκεδάσετε στο δρόμο ?

1. Morgan Super 3

Αδύνατο να μιλήσουμε για ένα διασκεδαστικό όχημα τριών τροχών χωρίς να ξεκινήσετε με αυτό: το Morgan Super 3 ! Πρόσφατα ανανεωμένο, αυτό το μικρό μηχάνημα βασίζεται τώρα σε μια μονοκοκκία αρχιτεκτονική. Έχει ένα 3 -κύλινδρο πρωτότυπο Ford 1,5 λίτρα που αναπτύσσει 118 hp και 150 nm ροπής ροπής. Περισσότερο από αρκετό όταν είστε εντελώς εκτεθειμένοι στα στοιχεία !

2. Σύνδεση του Robin

Ένας άλλος βασικός ανταγωνιστής όταν περιορίζεστε σε τρεις τροχούς, ο θρυλικός σύνδεσμος Robin ! Δεν είναι απαραιτήτως στο τιμόνι που διασκεδάζετε, αλλά μάλλον κοιτάζοντας το. Πρέπει να ειπωθεί ότι έχει μια ενοχλητική τάση να τελειώνει από την πλευρά της ή ακόμα και στην οροφή της, όπως αποδεικνύεται από ένα συγκεκριμένο αγγλικό πρόγραμμα σε πολλές φορές.

3. Κονσέρβα

Πίσω από το πλάι του καναλιού με μια μηχανή τριών εδάφους από το σπίτι μας ! Ξεκινώντας από το Carver One, η βελγική εταιρεία Kerv έχει βελτιώσει σημαντικά την έννοια. Έχει πίσω βήματα, 1,5 L turbo 140 hp και αυτόματο κιβώτιο CVT. Μια 100 % ηλεκτρική έκδοση 204 hp εξοπλισμένη με μπαταρία 24 kWh για 200 χλμ. Αυτονομία θα ήταν ακόμη και σε κουτιά Kerv ! Θερμική ή ηλεκτρική, ο Βέλγος κατασκευαστής ανακοινώνει 0 έως 100 km/h περίπου 6 s.

4. Messerschmitt Kabinenroller

Από τους φουτουριστικούς τρεις ηλεκτρικούς τροχούς, επιστρέφουμε στο παρελθόν με ένα άλλο θρυλικό τρίκυκλο. Συνέλευση από ειδικό στην αεροναυτική που μετατράπηκε σε κατασκευαστή αυτοκινήτων, ο Messerschmitt Kabinenroller οδηγείται από 2 -stroke μόλις δέκα άλογα. Σήμερα, τα σκίζουν ! Οι πιο σπάνιες εκδόσεις μπορούν να φτάσουν τα 150.000 € !

Ηλεκτρικό buggy ! Αλλά σε 4 τροχούς αυτή τη φορά ..

Θέλετε να ενημερωθείτε για τα νέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ?

Σας άρεσε αυτό το άρθρο και θέλετε να λάβετε τα τελευταία νέα της αυτοκινητοβιομηχανίας απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας ? Εγγραφείτε τώρα δωρεάν, όπως και περισσότερα από 300.000 εραστές αυτοκινήτων πριν από εσάς:

Τα πλεονεκτήματα των μοτοσικλετών και των τριών οχημάτων

Οδηγήστε μοτοσικλέτα. Τίποτα δεν συγκρίνεται. Ο άνεμος στο πρόσωπο. Guttural Rumble του κινητήρα κάτω από τα πόδια σας. Και η συνεχής βιασύνη του δρόμου καθώς ο κόσμος μετακινείται γύρω σας. Η οδήγηση μοτοσικλέτας είναι απλά καλή για την ψυχή. Είτε οδηγείτε μόνος είτε σε μια ομάδα, το αίσθημα της ύπαρξης στο δρόμο είναι αυτό που δεν μπορείτε να περιμένετε να βρείτε. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που ποτέ δεν θέλετε να εγκαταλείψετε και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρατείνετε αυτήν την εμπειρία, ακόμη και όταν μια μοτοσικλέτα γίνεται λιγότερο πρακτική στη ζωή σας. Γι ‘αυτό τόσοι πολλοί μοτοσικλετιστές πηγαίνουν σε τρεις τροχούς.

Είναι καιρός να πάτε από μια μοτοσικλέτα με δύο τροχούς σε μοτοσικλέτα ή όχημα τριών τροχών?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι μοτοσικλετιστές θα μπορούσαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μεταβληθούν σε μια μοτοσικλέτα τριών τροχών (μερικές φορές απλά ονομάζονταν “τρία τροχούς”. Είναι συχνά μια πολύ προσωπική απόφαση που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Τούτου λεχθέντος, αυτοί οι λόγοι περιλαμβάνουν συχνά την επιθυμία για έναν μοτοσικλετιστή να βρει ένα όχημα στο οποίο αισθάνεται πιο ασφαλές και ίσως λίγο πιο εύκολο να χειριστεί και που απαιτεί λιγότερη προσοχή για να του επιτρέψει να επικεντρωθεί περισσότερο στην πεζοπορία και τους φίλους που το συνοδεύουν. Τρεις μοτοσικλέτες, roadster και tricars (όπως το Slingshot Polaris) προσφέρουν όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα την υπαίθρια εμπειρία που αγαπούν οι μοτοσικλετιστές.

Οδήγηση με τρεις τροχούς έναντι οδήγησης 2 -wheeled

Ενώ τα τρία οχήματα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, όλο και περισσότεροι οδηγοί εκφράζουν την ικανοποίησή τους στο να έχουν κάνει τη μετάβαση. Καθώς κάνετε την προσωπική σας επιλογή, εδώ είναι μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχετε κατά νου.

Άνεση και μέγεθος

Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που μπαίνουν στο παιχνίδι, ενώ οι μοτοσικλετιστές αξιολογούν τις επιλογές τους είναι το γεγονός ότι αυτά τα οχήματα είναι απλά μεγαλύτερα και μεγαλύτερα. Αυτό σημαίνει περισσότερο χώρο για χαρακτηριστικά άνεσης, για ευκολότερη οδήγηση στο σώμα σας, ειδικά αν έχετε προβλήματα μυών, αρθρώσεων ή πλάτης.

Αποκτήστε περισσότερη σταθερότητα

Φυσικά, η προσθήκη ενός τρίτου τροχού φέρνει επίσης απίστευτη σταθερότητα και ευκολότερες στροφές. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χειριστείτε το βάρος της μοτοσικλέτας και καθώς δεν εξαντλείτε στη μέση της πεζοπορίας σας.

Πλεονεκτήματα για μεγάλες πεζοπορίες

Λόγω αυτής της άνεσης, του χώρου και της σταθερότητας, οι οδηγοί συχνά διαπιστώνουν ότι μπορούν να παραμείνουν περισσότερο σε ένα όχημα τριών τροχών, επεκτείνοντας τις πεζοπορίες τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, ξεκινώντας από εκδρομές που μπορούν να τεντώσουν μέχρι την επόμενη μέρα. Επιπλέον, όλο αυτό το πρόσθετο χώρο σημαίνει έναν επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Πλεονεκτήματα για ορισμένους μοτοσικλετιστές ηλικίας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι μοτοσικλετιστές όλων των ηλικιών προβλέπουν τα πλεονεκτήματα της οδήγησης τριών. Είναι μια επιλογή που ξεπερνά την ηλικία. Φυσικά, όλοι θα φτάσουμε σε αυτό το σημαντικό βήμα όπου ο χειρισμός της μοτοσικλέτας μας γίνεται λίγο πιο δύσκολη. Μια τριών τροχών μοτοσικλέτας, ένα τριών τροχών ή ένας τρικάρ διευκολύνει την οδήγηση και σας επιτρέπει να εστιάσετε στην πεζοπορία.

Ένα σημαντικό θέμα: οι τρεις τροχοί αντιμετωπίζονται διαφορετικά

Παρόλο που οι τρεις μοτοσικλέτες προσφέρουν το ίδιο αίσθημα της ύπαρξης στο δρόμο, ορισμένα χαρακτηριστικά ελιγμών είναι πολύ διαφορετικά. Θα πρέπει να επαναπρογραμματίσετε τον εγκέφαλό σας κάπως πριν είστε άνετα. Ο έλεγχος του τιμονιού, οι στροφές και οι στάσεις θα είναι νέοι σε εσάς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου:

εικονίδιο με τσιπ

Κρατήστε τα πόδια σας μακριά από το έδαφος, δεν θα τα χρειάζεστε πλέον για να κρατήσετε τη μοτοσικλέτα σας στη θέση του και θα μπορούσαν να κολλήσουν κάτω από το όχημά σας.

εικονίδιο με τσιπ

Θα αντιμετωπίσετε σε δύο τροχούς, αλλά οι μοτοσικλέτες τριών τροχών οδηγούν σαν αυτοκίνητο. Δείχνετε τον τροχό προς την κατεύθυνση του ταξιδιού.

εικονίδιο με τσιπ

Θυμηθείτε ότι έχετε ακόμα μπροστά και πίσω φρένα χεριών, αλλά με δύο τροχούς στο πίσω.

εικονίδιο με τσιπ

Μπορείτε να πάρετε στροφές στην αναλαμπή ενός ματιού σε δύο τροχούς, αλλά θα πρέπει να συνηθίσετε στην πρόσθετη ακτίνα στροφής ενός οχήματος τριών.

εικονίδιο με τσιπ

Εισαγάγετε τον εαυτό σας στο όχημα σε ένα χώρο ασφαλείας ως χώρος στάθμευσης για να συνηθίσετε με τη διαφορετική αίσθηση και την ευελιξία ενός οχήματος τριών τροχών, θα χαρούμε να έχετε πάρει το χρόνο να το κάνετε.

Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας. Υπάρχουν πολλά.

Ενώ η οδήγηση τριών μοτοσικλετών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, υπάρχουν ένας τόνος επιλογών που μπορείτε να επιλέξετε. Το πιο προφανές είναι το Tri-Wheeler με τον απλό τροχό στο μπροστινό μέρος και δύο στο πίσω μέρος, αν και συναντάτε επίσης μοτοσικλέτες με την αντίστροφη διαμόρφωση. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχει επίσης μια σχετικά νέα κατηγορία τριών οχημάτων που ονομάζονται Tricars, όπως το Slingshot Polaris. Έφυγε μοτοσικλέτα, τμήμα αυτοκινήτου και απολύτως απαράμιλλο. Η πρότασή μας, ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε – είναι να παραμείνετε ασφαλείς, να διασκεδάσετε και να απολαύσετε πεζοπορία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε σε δράση.