Τα κορυφαία 3 από τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία το 2023, το καλύτερο VPN για τη Ρωσία: Η σύγκριση του 2023

Καλύτερο VPN για τη Ρωσία: Η σύγκριση 2023

Contents

Για να βρείτε ένα εξαιρετικό VPN για τη Ρωσία, μπορείτε επίσης να στραφείτε στον προμηθευτή NORDVPN. Αυτός ο προμηθευτής είναι βέλτιστος από την άποψη της προστασίας σας στο διαδίκτυο, αλλά και επειδή επιτρέπει επίσης να τελειώσουν οι ρωσικές απαγορεύσεις.

Τα κορυφαία 3 από τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία το 2023

Η Ρωσία είναι μια χώρα που προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών και επιχειρηματιών, αλλά των οποίων η τρέχουσα κατάσταση είναι αρκετά αβέβαιη. Όσον αφορά τη πλοήγηση στο διαδίκτυο ειδικότερα, η Ρωσία απαιτεί όλο και περισσότερες μπλοκαρίσματα και η μετάβαση σε αυτή τη χώρα μπορεί επομένως να σας κάνει δυσκολία. Η λύση για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα είναι να σας εξοπλίσει με ένα VPN.

Ένα τέτοιο εργαλείο όχι μόνο θα εξασφαλίσει την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο στη Ρωσία και παντού, αλλά και να σας επιτρέψει να ανατρέψετε τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τη ρωσική κυβέρνηση. Ας δούμε λοιπόν χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση ποια είναι τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία.

Ποια είναι τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία ?

Δεν πρόκειται να σας κάνουν να περιμένετε περισσότερο. Ας ξεκινήσουμε την κατάταξή μας από τα πιο κατάλληλα VPN στη Ρωσία τώρα.

ExpressVPN: VPN αριθμός 1 για τη Ρωσία

Το καλύτερο VPN για τη Ρωσία το 2023 είναι αναμφισβήτητα πιθανό expressVPN. Αυτό το VPN σας προσφέρει βέλτιστη ασφάλεια και μέγιστη εμπιστευτικότητα σε όλα τα δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού και της Ρωσίας. Για να γίνει αυτό, το ExpressVPN σας παρέχει μια ποιοτική εφαρμογή, πολύ εύκολο στη χρήση. Το τελευταίο προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές σας (υπολογιστής, tablet, smartphone, έξυπνη τηλεόραση) και ενεργοποιείται με ένα κλικ.

Εφαρμογή expressVPN

Μόλις ενεργοποιήσατε το ExpressVPN, θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία ιστού από άκρο σε άκρο με τον αλγόριθμο AES-256. Τα δεδομένα πλοήγησης θα είναι στη συνέχεια δυσανάγνωστα για τους άλλους (όπως οι Ρώσοι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο για παράδειγμα). Η εφαρμογή VPN θα κρύψει επίσης τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στο 100% ανώνυμο, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ιδιαίτερα στη Ρωσία.

Με το ExpressVPN, η πλοήγηση σας θα είναι σίγουρη επειδή κανείς δεν θα ξέρει τι κάνετε στο Διαδίκτυο, ούτε ποιος είστε. Εκτός αυτού, γνωρίζετε ότι το ExpressVPN είναι ένα μη-log VPN, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις online δραστηριότητες των χρηστών του.

Αλλά αν προτείνουμε το ExpressVPN, είναι ότι έχει περισσότερους από 3.000 διακομιστές που βρίσκονται σε 94 χώρες, για συνολικά τοποθεσίες που εξυπηρετούνται περισσότερο από 160. Έτσι, θα είστε σε θέση να τροποποιήσετε την εικονική σας τοποθεσία χωρίς δυσκολία να ξεφύγετε από τα μπλοκαρίσματα των ιστότοπων που διαχειρίζονται η Ρωσία στο Διαδίκτυο. Σημειώστε επίσης ότι το ExpressVPN προσφέρει σύνδεση υψηλής ταχύτητας χάρη στους διακομιστές υψηλής απόδοσης. Ως εκ τούτου, θα έχετε πρόσβαση σε όλο το γαλλικό σας περιεχόμενο από τη ρωσική ρευστότητα του εδάφους, αλλά και σε όλο το παγκόσμιο περιεχόμενο ιστού.

Το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής 30 ημερών που θα σας επιτρέψει να εγγραφείτε χωρίς κίνδυνο. Επιπλέον, οι πληρωμές κρυπτογράφησης γίνονται αποδεκτές.

Nordvpn: Ένα ασφαλές στοίχημα στη Ρωσία

Για να βρείτε ένα εξαιρετικό VPN για τη Ρωσία, μπορείτε επίσης να στραφείτε στον προμηθευτή NORDVPN. Αυτός ο προμηθευτής είναι βέλτιστος από την άποψη της προστασίας σας στο διαδίκτυο, αλλά και επειδή επιτρέπει επίσης να τελειώσουν οι ρωσικές απαγορεύσεις.

Για να ξεκινήσετε, να γνωρίζετε ότι το NORDVPN υπολογίζει τα δεδομένα πλοήγησης σας χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό αλγόριθμο και ότι καμουφλάζει εντελώς τη διεύθυνση IP σας. Καλύπτει λοιπόν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και την ταυτότητά σας.

NORDVPN Windows Application

Ένα άλλο θετικό σημείο, η εφαρμογή του είναι πολύ διαισθητική και είναι συμβατή με τα κύρια λειτουργικά συστήματα (Windows, Android, MacOS, iOS, Linux). Αλλά αν σας μιλήσουμε για το NORDVPN για τη Ρωσία, είναι ότι αυτό το λογισμικό θα είναι πολύ χρήσιμο σε αυτήν τη χώρα.

Πράγματι, το NORDVPN διαθέτει περισσότερους από 5.800 διακομιστές παγκοσμίως, διανεμημένοι σε 60 χώρες. Συνδέοντας με αυτές τις τοποθεσίες, θα είστε σε θέση να παρακάμψετε τα geo-blockages, ακόμη και στο ρωσικό έδαφος. Επομένως, οι διακομιστές NORDVPN θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις τοπικές υπηρεσίες και το περιεχόμενό σας από τη Ρωσία, χωρίς να αναγνωρίζονται από τα συστήματα γεωγραφικής κατανομής.

Ωστόσο, είναι καλό να σημειωθεί ότι οι ταχύτητες σύνδεσης που παρέχονται από το NORDVPN είναι ελαφρώς χαμηλότερες σε σύγκριση με εκείνες του ExpressVPN. Τέλος, σημειώστε ότι το NORDVPN σας δίνει το πλεονέκτημα μιας εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς φόβο.

Cyberghost: Ένα άλλο πολύ καλό VPN για τη Ρωσία

Το τελευταίο μας αγαπημένο VPN για τη Ρωσία που θέλουμε να σας παρουσιάσουμε: CyberGhost. Το τελευταίο έχει επίσης εξαιρετικές ρυθμίσεις ασφαλείας και μια απλή εφαρμογή για χειρισμό. Με την ενεργοποίηση του CyberGhost, θα επιτρέψετε στο λογισμικό να κρυπτογραφεί τα προσωπικά σας δεδομένα και να αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας, να καταστήσει τις δραστηριότητές σας αόρατες και να είναι ανώνυμη στο διαδίκτυο.

Αίτηση cyberghost

Η εφαρμογή CyberGhost είναι εγκατεστημένη σε όλες τις συσκευές σας (PC, Tablet, Smartphone κ.λπ.) για να σας συνοδεύσει παντού, συμπεριλαμβανομένου και όταν ταξιδεύετε στη Ρωσία. Το CyberGhost σας προστατεύει έτσι σε ιδιωτικά αλλά και δημόσια δίκτυα, όπως σε σταθμούς ή αεροδρόμια.

Και αν το cyberghost είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τη Ρωσία είναι ότι έχει πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Το VPN παρέχει περισσότερους από 9.000 διακομιστές που βρίσκονται σε 90 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Μεταξύ αυτών των διακομιστών, ορισμένοι είναι βελτιστοποιημένοι για ροή, αλλά και για P2P ή Gaming.

Έτσι, το CyberGhost θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλο το γαλλικό και διεθνές περιεχόμενό σας από τη Ρωσία, αλλά θα σας προσφέρει επίσης μια βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης. Αυτό το VPN σας επιτρέπει επίσης να ξεκλειδώσετε το ρωσικό περιεχόμενο με το να είστε εκτός της χώρας. Οι ταχύτητες σύνδεσης cyberghost είναι πολύ ικανοποιητικές, αν και λιγότερο καλές από το ExpressVPN.

Τα συμφέροντα ενός VPN για τη Ρωσία

Εάν γνωρίζετε τώρα τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία, τι γνωρίζετε πραγματικά για τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από αυτά τα εργαλεία ? Ας κάνουμε ένα γρήγορο σημείο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ?

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, αλλά ένα VPN σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλά πλεονεκτήματα. Το πρώτο πλεονέκτημα ενός VPN είναι αναμφισβήτητα η ασφάλεια και η εμπιστευτικότητα που σας δίνει. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, εμποδίζετε όλους τους ασθενείς που έχουν προθέσει να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες πλοήγησης (όπως οι κωδικοί πρόσβασης, τα τραπεζικά σας στοιχεία και γενικότερα οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο), χάρη στην κρυπτογράφηση αυτών.

Με ένα VPN, η ταυτότητά σας και η τοποθεσία σας καλύπτονται επίσης αφού καμουφλάρει τη διεύθυνση IP πηγής σας. Ένα VPN σάς επιτρέπει να καλύπτεται παντού, χάρη στο Easy -To -χρήσιμο κινητών και εγχώριων εφαρμογών.

VPN για τη Ρωσία

Αλλά όπου τα VPNs είναι επίσης πολύ εκτιμημένα, είναι στην παράκαμψη της ψηφιακής λογοκρισίας. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που επισημαίνεται για τη Ρωσία, όπως έχετε δει σε αυτό το άρθρο. Λοιπόν, ας δούμε πώς θα σας βοηθήσει ένα VPN για τη Ρωσία.

Τι θα σας φέρει το VPN για τη Ρωσία

Επί του παρόντος, η Ρωσία βρίσκεται σε πολύ περίπλοκη κατάσταση. Έφτασε σε σύγκρουση με την Ουκρανία, ενθαρρύνοντας ολόκληρο τον κόσμο να πάρει τις πλευρές. Αλλά αν αυτό έχει επιπτώσεις στις παγκόσμιες πολιτικές, το έχει επίσης στον κόσμο του διαδικτύου. Πράγματι, η ρωσική κυβέρνηση απαγορεύει την πρόσβαση σε όλο και περισσότερους ιστότοπους, ξένες ή διεθνείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης (αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το Facebook και το Twitter).

Βλέπουμε επίσης μια αναβάθμιση σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο σε αυτήν τη χώρα. Έτσι, εάν πρέπει να πάτε στη Ρωσία, θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενό σας. Με ένα VPN, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τον εαυτό σας σχεδόν εκτός του ρωσικού εδάφους για να επωφεληθείτε από τις γαλλικές τραπεζικές σας υπηρεσίες ή τα μέσα ενημέρωσης των διεθνών πληροφοριών που δεν είναι προσβάσιμες στη Ρωσία. Επίσης, εάν επιλέξετε ένα VPN που έχει διακομιστές στη Ρωσία, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε ρωσικούς ιστότοπους και περιεχόμενο από άλλες χώρες.

Συμπέρασμα: Τα πιο αποτελεσματικά VPN στη Ρωσία

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι ο εξοπλισμός ενός VPN για τη Ρωσία θα σας δώσει πρόσβαση σε πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά δεδομένου του τρέχοντος πλαισίου. Με ένα VPN, θα είστε σε θέση να πλεύσετε με πλήρη ασφάλεια, αλλά και να ξεπεράσετε τη λογοκρισία που λειτουργεί από τη Ρωσία, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Εάν δεν έχετε διαβάσει ολόκληρο το άρθρο αφιερωμένο στα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία, εδώ είναι η κατάταξή μας: ExpressVPN, NordVPN και CyberGhost. Ωστόσο, αν σας συμβουλεύουμε ένα, θα ήταν expressVPN. Αυτή η εφαρμογή είναι ο καλύτερος κόσμος VPN σήμερα στη Ρωσία. Δοκιμάστε το χωρίς περισσότερα, θα έχετε 30 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη.

Συχνές ερωτήσεις για VPNs για τη Ρωσία

Για να ολοκληρώσετε αυτό το άρθρο όπως θα έπρεπε, ας απαντήσουμε μαζί σας μερικές ερωτήσεις που συχνά ρωτήθηκαν για τη χρήση ενός VPN για τη Ρωσία.

Δωρεάν VPN για τη Ρωσία: Ποιο είναι το καλύτερο ?

Εάν θέλετε να βρείτε ένα δωρεάν VPN, υπάρχει μια επιλογή. Ωστόσο, ένα δωρεάν VPN για τη Ρωσία που είναι αξιόπιστη και ποιότητα, φαίνεται συμβιβασμένη. Πράγματι, αν σας εξηγήσαμε όλα τα πλεονεκτήματα ενός VPN στη Ρωσία, οφείλεται στο γεγονός ότι ένα VPN δεν πρέπει να εντοπιστεί από τις υπηρεσίες που θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Δυστυχώς, τα δωρεάν VPN είναι λιγότερο αποτελεσματικά και είναι αρκετά εύκολα εντοπισμένα από ψηφιακές υπηρεσίες λογοκρισίας, οι οποίες στη συνέχεια απαγορεύουν την πρόσβαση σε ιστότοπους. Σαφώς, ένα δωρεάν VPN δεν θα σας επιτρέψει να αποτρέψετε τα geo-blockages στη Ρωσία.

Ποιο VPN θα επιλέξει να έχει μια ρωσική διεύθυνση IP ?

Θέλετε να αποκτήσετε μια ρωσική διεύθυνση IP και αναρωτιέστε ποιο VPN είναι το καλύτερο για αυτό ? Γνωρίστε ότι για να σας επιτρέψουμε να φτάσετε γύρω από το Geo-Restrictions, το VPN Masque την πραγματική σας διεύθυνση IP και αντικαταστήστε την με μια διεύθυνση IP δανείου, που ανήκει στο λογισμικό και βρίσκεται στην επιθυμητή επικράτεια.

Για να έχετε μια ρωσική διεύθυνση IP, πρέπει επομένως να εξοπλίσετε τον εαυτό σας με ένα VPN που έχει διακομιστές στο ρωσικό έδαφος. Το μόνο από αυτή την κορυφή που ανταποκρίνεται σε αυτή την περιγραφή είναι το Cyberghost VPN, το οποίο είναι επίσης πολύ ποιοτικό.

Τα VPNs είναι νόμιμα στη Ρωσία ?

Η νομιμότητα των VPNs είναι συχνά μια πηγή ερωτήσεων. Αλλά να είστε σίγουροι: Τα VPNs είναι εντελώς νομικά λογισμικά. Έτσι, δεν απαγορεύονται απολύτως στη Ρωσία. Ωστόσο, όπως είδαμε παραπάνω, αν οι υπηρεσίες που θέλετε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιείτε ένα VPN, τότε θα εμποδίσουν την πρόσβασή τους σε εσάς.

Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε λογισμικό υψηλής ποιότητας και ποιότητας, προκειμένου να περάσετε ανώνυμα και διακριτικά. Θα είστε σε θέση να ανατρέψετε τα geo-blockages στη Ρωσία και να περιηγηθείτε με ασφαλή τρόπο και αυτό, νόμιμα.

Καλύτερο VPN για τη Ρωσία: Η σύγκριση 2023

Best-VPN-Ρωσία

Κατά τη διάρκεια του 2022, οι ψηφιακές ελευθερίες στη Ρωσία υποχώρησαν. Εάν οι Ρώσοι χρήστες του Διαδικτύου ζούσαν ήδη με ορισμένους περιορισμούς, η κυβέρνηση σκληρύνει τα μπλοκαρίσματα στο Διαδίκτυο, αφού ο πόλεμος κηρύχθηκε στην Ουκρανία. Από τώρα και στο εξής, τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter.

Για να περάσετε αυτές τις απαγορεύσεις, όλο και περισσότεροι χρήστες είναι εξοπλισμένοι με εφαρμογές VPN. Ωστόσο, μερικοί λειτουργούν περισσότερο ή λιγότερο καλά. Επομένως, η εμπειρία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επιλογή του προμηθευτή VPN. Σε αυτό το άρθρο, εξετάσαμε αρκετές υπηρεσίες και επιλέξαμε μόνο τα τρία καλύτερα VPNs για τη Ρωσία.

Τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία το 2023:

  • ExpressVPN
  • Βόρειος
  • Cyberghost
  • Surfhark
  • Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Ρωσία ?

Από την έναρξη της ρωσικής-ουκρανικής σύγκρουσης, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί για τους ρωσικούς χρήστες του Διαδικτύου. Η κυβέρνηση είναι όλο και περισσότερες ιστοσελίδες πληροφοριών και πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων. Η παρακολούθηση του Διαδικτύου αυξάνεται και δεν είναι μόνο δημοσιογράφοι και πολιτικοί αντιπάλους που στοχεύουν, αλλά ολόκληρος ο πληθυσμός. Αποτέλεσμα, η ζήτηση για VPN εξερράγη στη Ρωσία.

Για να το πούμε απλά, θυμηθείτε ότι μια εφαρμογή VPN κρύβει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και αλλάζει τη γεωγραφική σας θέση μόλις την ενεργοποιήσετε. Χάρη σε αυτό είναι δυνατόν να παρακάμψουμε τα μπλοκαρίσματα της κυβέρνησης της Μόσχας. Τα VPN είναι προσβάσιμα και εύκολα στη χρήση. Αυτό εξηγεί επίσης την επιτυχία τους.

Η λειτουργία των VPNs

Ας πάρουμε τη λεπτομέρεια τώρα εξηγώντας λίγο πιο προηγμένο πώς λειτουργεί ένα VPN. Αυτές οι εφαρμογές καθιστούν δυνατή την απαλλαγή από τα ηλεκτρονικά μπλοκαρίσματα, αναθέτοντάς σας μια νέα πλασματική διεύθυνση IP που ανήκει σε διακομιστή VPN. Οι καλοί προμηθευτές VPN έχουν γενικά χιλιάδες διακομιστές που διανέμονται παγκοσμίως. Η κατανομή της τοποθεσίας γίνεται σύμφωνα με τον επιλεγμένο διακομιστή. Εάν το τελευταίο βρίσκεται στη Γαλλία, θα έχετε μια γαλλική διεύθυνση IP και επομένως θα θεωρηθεί ότι βρίσκεστε στη Γαλλία από τις τοποθεσίες που επισκέπτονται ενώ δεν είστε πραγματικά εκεί. Επομένως, θα έχετε πρόσβαση στο δίκτυο Διαδικτύου ως οποιονδήποτε στη Γαλλία και το συνηθισμένο περιεχόμενό σας.

Προστασία-VPN

Όταν το ενεργοποιείτε, το VPN προχωρά επίσης στην κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας ιστού σας χρησιμοποιώντας ισχυρούς αλγόριθμους. Τις περισσότερες φορές είναι AES-256. Όλα τα δεδομένα που μεταδίδουν από και προς τη συσκευή σας θα κρυπτογραφηθούν, δηλαδή, για παράδειγμα, για τρίτους, όπως ο πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο, για παράδειγμα.

Το VPN δημιουργεί επομένως μια ασφαλή και ανώνυμη σήραγγα μεταξύ εσάς και του Διαδικτύου, ώστε κανείς να μην ξέρει τι κάνετε ή ποιοι είστε. Το καταλαβαίνετε ότι χρησιμοποιώντας ένα VPN στη Ρωσία, μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα χωρίς φόβο να είστε κατάσκοπος.

Darknet ως εναλλακτική λύση

Ταυτόχρονα, άλλοι άνθρωποι πηγαίνουν στο Darknet χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Tor για να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές απαγορεύσεις. Αυτό το κρυμμένο δίκτυο Διαδικτύου είναι γνωστό για την εμπιστευτικότητα που εγγυάται. Ωστόσο, η χρήση του δεν είναι τόσο απλή όσο αυτή ενός VPN και η ροή είναι αρκετά αργή λόγω του τρόπου λειτουργίας του σε διάφορα στρώματα κρυπτογράφησης. Επιπλέον, έχουν αναφερθεί ελαττώματα ασφαλείας τα τελευταία χρόνια. Γι ‘αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία.

Κατάταξη των καλύτερων VPNs για τη Ρωσία ενημερώθηκε το 2023

Καθώς η ψηφιακή λογοκρισία ενισχύεται στη Ρωσία, πολλοί χρήστες έχουν VPN. Αυτές οι εφαρμογές είναι πολύ πλήρεις, καθώς σας επιτρέπουν να κρυπτογραφείτε τα δεδομένα ιστού σας, να περιηγηθείτε ανώνυμα και να αλλάξετε την εικονική τοποθεσία. Είναι επομένως το βασικό εργαλείο στη Ρωσία αυτή τη στιγμή.

Δεδομένου ότι ορισμένα VPN δεν λειτουργούν στη Ρωσία, δεν πρέπει να απευθυνθείτε σε καμία υπηρεσία ή να επιλέξετε το φθηνότερο. Για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και θα βρείτε συνδρομή για τίποτα, έχουμε αναφέρει τα καλύτερα λειτουργικά VPN στη Ρωσία. Τις παρακάτω λεπτομέρειες.

1 – ExpressVPN

Το πιο χρησιμοποιούμενο VPN στη Ρωσία είναι το ExpressVPN. Είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα. Η δημιουργία του χρονολογείται από το 2009. Η αξιοπιστία ήταν πάντα η λέξη -κλειδί αυτού του προμηθευτή. Είναι επίσης γνωστό ότι παρακάμπτει τη λογοκρισία πολλών αυστηρών χωρών σε αυτό το επίπεδο όπως η Κίνα, η Τουρκία και άλλες χώρες στη Μέση Ανατολή. Φυσικά, η Ρωσία είναι μία από τις χώρες στις οποίες λειτουργεί.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 για την προστασία των δεδομένων σας και καμουφλάζει την πραγματική σας διεύθυνση IP. Παρέχει αρκετά πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως το OpenVPN, το IKEV2 και το Lightway. Η εφαρμογή του ενσωματώνει επίσης τη στάση κλειδώματος δικτύου που μειώνει την επισκεψιμότητά σας σε περίπτωση στιγμιαίας και μη εμετικής αποσύνδεσης του VPN. Από τότε, η διεύθυνση IP σας διατηρείται συνεχώς μυστική.

Επιπλέον, η υποδομή της ExpressVPN διαθέτει περισσότερους από 3000 διακομιστές σε 94 χώρες, γεγονός που αφήνει πολλές τοποθεσίες να προσομοιωθούν όταν βρίσκεστε στη Ρωσία. Για παράδειγμα, μπορείτε να εντοπίσετε τον εαυτό σας στη Γαλλία ή στις Ηνωμένες Πολιτείες σε λίγα δευτερόλεπτα και να περάσετε από τους περιορισμούς του Κρεμλίνου. Τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram, το Facebook και το Twitter θα είναι ξανά προσβάσιμα σε εσάς, καθώς και τους ιστότοπους πληροφοριών.

Εάν το ExpressVPN ταξινομείται το καλύτερο VPN για τη Ρωσία, είναι επίσης χάρη στις εξαιρετικές ταχύτητες και τη σταθερή σύνδεσή της. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής ExpressVPN, δεν αντιμετωπίσαμε διακοπή. Οι τοποθεσίες φόρτωσης είναι γρήγορες και ρευστό. Έχει σημασία πολύ όταν θέλετε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο από τη Ρωσία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN στη Ρωσία ?

Πρώτα απ ‘όλα, θυμηθείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό πριν πάτε στη Ρωσία, διότι μπορεί να είναι ότι οι ιστότοποι VPN έχουν αποκλειστεί από την απόφαση των αρχών να τους απαγορεύσουν. Σημειώστε ότι το ExpressVPN είναι συμβατό με όλα τα υποστηρίγματα και τα λειτουργικά συστήματα: macOS, Windows, Android, iOS και ακόμη και Linux. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να προστατεύετε όλες τις συσκευές σας.

Η λήψη της εφαρμογής μπορεί να γίνει από τον ιστότοπό της ή απευθείας από το App Store ή το Play Store για κινητά και tablet. Μόλις εγκατασταθεί, θα έχετε πρόσβαση στη νηφάλια και εκλεπτυσμένη διεπαφή υποδοχής του ExpressVPN. Η εφαρμογή είναι τόσο διαισθητική που αρκεί για λίγα λεπτά για να εξοικειωθείτε με τις παραγγελίες.

Σύνδεση-expressvpn

Το κουμπί ενεργοποίησης ενεργοποιεί το VPN γρήγορα και απενεργοποιεί το. Το ένθετο τοποθεσίας που βρίσκεται ακριβώς παρακάτω σας επιτρέπει να εμφανίζετε τις θέσεις που καλύπτονται από το ExpressVPN. Κάνοντας κλικ στην επιθυμητή χώρα, η σύνδεση με τον διακομιστή θα δημιουργηθεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν η διεπαφή είναι πράσινη, το VPN ενεργοποιείται και μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα και ασφαλή από τη Ρωσία.

Σε περίπτωση ερώτησης σχετικά με τη χρήση του VPN, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια πελατών. Οι ομάδες είναι διαθέσιμες μέρα και νύχτα από μια ζωντανή γάτα.

2 – Nordvpn

Το NORDVPN είναι ένα από τα πιο δημοφιλή VPNs για τη Ρωσία. Πράγματι, όπως και το ομόλογό του, καταφέρνει να παρακάμψει τα μπλοκαρίσματα που τέθηκαν σε εφαρμογή από τη ρωσική κυβέρνηση.

Με το NORDVPN, η κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και η απόκρυψη του IP σας είναι επίσης πολύ αποτελεσματική. Ο προμηθευτής διαθέτει περισσότερους από 5.800 διακομιστές που βρίσκονται σε 60 χώρες. Επομένως, θα έχετε μια ευρεία επιλογή τοποθεσιών, ακόμη και αν είναι λίγο λιγότερο από το expressVPN.

Εκτός από τον βασικό διακόπτη Kill, ο προμηθευτής διαφοροποιείται με τα παρατεταμένα χαρακτηριστικά εμπιστευτικότητας του. Προσφέρει εξειδικευμένους διακομιστές, όπως διπλούς διακομιστές VPN που κάνουν τη σύνδεσή σας να περάσουν από δύο διακομιστές αντί για. Επομένως, τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα δύο φορές και η πραγματική σας διεύθυνση IP είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρεθεί.

Το NORDVPN διαθέτει επίσης διακομιστές που καλύπτουν το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN. Αυτή η επιλογή υποδεικνύεται ιδιαίτερα σε πολύ περιοριστικά εδάφη, όπως συμβαίνει σήμερα στη Ρωσία. Τέλος, οι διακομιστές Over VPN κρεμμυδιών σας επιτρέπουν να μεταβείτε στο δίκτυο TOR με ασφάλεια.

Διακομιστές NORDVPN-NORDVPN

Εάν το NORDVPN θεωρείται ένα από τα καλύτερα VPNs για τη Ρωσία, είναι επίσης χάρη στην εργονομία της εφαρμογής της. Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη και μεταφράζεται πλήρως στα γαλλικά, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται. Εκτός αυτού, πρέπει να γνωρίζετε ότι μόνο ένας λογαριασμός σε αυτό το VPN έχει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις. Η χρήση σε διάφορα περιφερειακά ταυτόχρονα είναι επομένως πολύ πιθανό.

Σημειώστε ότι η συνδρομή στη συνδρομή NORDVPN μπορεί να διευθετηθεί από κρυπτοσυχνότητες, οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τη συναλλαγή σας διακριτικά. Επιπλέον, έχετε 30 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων του.

3 – Cyberghost VPN

Η τελευταία εναλλακτική λύση αν θέλετε το καλύτερο VPN στη Ρωσία είναι το CyberGhost. Αυτό το VPN ξεκίνησε το 2011 στη Ρουμανία με στόχο την εξασφάλιση της εμπιστευτικότητας και της ελευθερίας όλων στο Διαδίκτυο.

Για να γίνει αυτό, το CyberGhost είναι επικεφαλής 9000 διακομιστών που βρίσκονται σε 90 χώρες. Οι χρήστες του μπορούν να συνδεθούν όπως θεωρούν κατάλληλο και απεριόριστο για να παρακάμψουν τις γεωγραφικές παραστάσεις και τη λογοκρισία ιστού. Μόλις ενεργοποιηθεί το CyberGhost VPN, η διεύθυνση IP σας θα είναι κρυμμένη και θα αντικατασταθεί από ένα από τα δίκτυά του. Για να εγγυηθεί την ασφαλή και πραγματικά δωρεάν πλοήγηση, το Cyberghost μετακινεί την επισκεψιμότητά σας από την αρχή μέχρι το τέλος. Όπως οι ανταγωνιστές του, χρησιμοποιεί τον πιο ισχυρό αλγόριθμο AES-256.

Εφαρμογή-Cyberghost-VPN

Συνδυάζοντας αυτές τις διαδικασίες, το CyberGhost θα σας επιτρέψει να μεταβείτε στο Διαδίκτυο κανονικά από τη Ρωσία. Πράγματι, οι ιστότοποι που επισκέπτονται θα δουν την εικονική σας τοποθεσία και ο χειριστής σας στο Διαδίκτυο δεν θα μπορεί να γνωρίζει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Και αν η λειτουργία δεν είναι βέλτιστη, μην διστάσετε να αλλάξετε το πρωτόκολλο ή έναν διακομιστή. Διαφορετικά, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών, διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σημειώστε ότι το CyberGhost είναι φθηνότερο από το ExpressVPN και το NordVPN, αλλά η αποτελεσματικότητά του και οι ταχύτητες του είναι λίγο λιγότερο καλές από αυτές. Εξαρτάται από εσάς να δείτε τι θέλετε να ευνοείτε. Το απλούστερο είναι να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο, επειδή όλα τα πακέτα του περιλαμβάνουν εγγύηση αποπληρωμής (14 ή 45 ημέρες ανάλογα με τη διάρκεια της συνδρομής).

Κριτήρια επιλογής

Για να διαπιστωθεί αυτή η σύγκριση των καλύτερων VPN στη Ρωσία, έχουμε λάβει υπόψη πολλά κριτήρια. Φυσικά, στην αρχή, είναι σημαντικό το λογισμικό να είναι λειτουργικό στη ρωσική επικράτεια, δηλαδή ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε την εφαρμογή και να το ενεργοποιήσουμε χωρίς να μπλοκαριστεί από τον προμηθευτή πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Αξιοπιστία VPN

Το γεγονός ότι ένα VPN είναι λειτουργικό δεν είναι το μόνο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η αξιοπιστία του προμηθευτή είναι εξίσου σημαντική. Η προσέγγιση χωρίς καταγραφή φαίνεται απαραίτητη για εμάς. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο προμηθευτής δεν συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες και την ταυτότητα των χρηστών του, αλλά μόνο ένας ελάχιστος αριθμός πληροφοριών. Αυτή είναι η περίπτωση των τριών καλύτερων VPNs για τη Ρωσία που επιλέχθηκαν εδώ. Το ExpressVPN και το NORDVPN έχουν ακόμη ελεγχθεί από ανεξάρτητες επιχειρήσεις που έχουν εξετάσει την πολιτική απορρήτου τους. Επιβεβαίωσαν τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια των παρατηρήσεων των προμηθευτών. Ακόμη και αν μια κυβέρνηση ζήτησε από την υπηρεσία VPN να του παράσχει πληροφορίες για εσάς, δεν μπορούσε επειδή δεν διατηρείται τίποτα.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στην εφαρμογή VPN. Εάν η κρυπτογράφηση και η καμουφλάζ της διεύθυνσης είναι απαραίτητα, άλλες επιπλέον επιλογές μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες για την ενίσχυση της διαδικτυακής σας προστασίας. Το Kill Switch Emergency (που ονομάζεται κλειδαριά δικτύου στο ExpressVPN) είναι απαραίτητη είναι απαραίτητη. Αυτό εξασφαλίζει την προστασία ανά πάσα στιγμή. Double VPN, obfuscouqués και πάνω από VPN των διακομιστών NORDVPN συμπληρώνουν τη συσκευή.

Δίκτυο διακομιστών

Η γεωγραφική κάλυψη μπαίνει επίσης στο παιχνίδι. Ένας προμηθευτής VPN πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει αρκετούς διακομιστές σε διαφορετικές χώρες, ώστε να μην αισθάνεστε περιορισμένοι όταν χρησιμοποιείτε.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα αγγλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα από τη Ρωσία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN σας έχει διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε μια αγγλική διεύθυνση IP και το επιθυμητό περιεχόμενο πρόσβασης. Με περισσότερες από 90 χώρες στο αρχείο της, αυτή η κατάσταση δεν είναι πιθανό να φτάσει με το ExpressVPN.

Αρκετά σύνδεση και σταθερότητα

Η ποιότητα της σύνδεσης είναι ένα άλλο βασικό κριτήριο στην επιλογή του καλύτερου VPN στη Ρωσία. Πράγματι, ένα καλό VPN πρέπει να παρέχει μια ευρυζωνική και σταθερή σύνδεση. Εάν η χρήση του VPN επηρεάζει πάρα πολύ την πλοήγηση σας, ίσως να μην το χρησιμοποιείτε πλέον. Όχι μόνο θα έχετε πληρώσει μια συνδρομή για τίποτα, αλλά δεν θα καλύπτετε κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο Διαδίκτυο στο ρωσικό έδαφος και θα υποστείτε λογοκρισία. Έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές για να μετρήσουμε την ταχύτητα των VPN και η απόδοση μπορεί να ποικίλει σημαντικά. Επιλέγοντας το ExpressVPN, το NORDVPN ή το CyberGhost, είστε σίγουροι ότι δεν έχετε πρόβλημα σύνδεσης και επωφεληθείτε από απεριόριστο εύρος ζώνης.

Ετυμηγορία: ExpressVPN, VPN αριθμός 1 στη Ρωσία

Χάρη σε όλα τα πλεονεκτήματα και την αξιοπιστία του σε όλες τις εκδηλώσεις, το ExpressVPN είναι το αγαπημένο μας VPN για τη Ρωσία. Συνδυάζει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης. Το δίκτυό του αποτελείται από περισσότερους από 3000 διακομιστές σε 94 χώρες του κόσμου, οι οποίες σας επιτρέπουν να συνδεθείτε σχεδόν παντού από τη Ρωσία.

Το NORDVPN και το CyberGhost είναι δύο άλλες εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά η απόδοση που προσφέρεται είναι ελαφρώς χαμηλότερη από εκείνες του ExpressVPN. Για να κάνετε τη γνώμη σας, μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε. Όλα αυτά τα εξαιρετικά VPNs για τη Ρωσία παρέχουν ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης έως 45 ημέρες.