3 Best Free VPN Χωρίς Συνδρομή το 2023, επιλέξτε το δωρεάν VPN – το καλύτερο VPN χωρίς να πληρώσετε (Σεπτέμβριος 2023)

Υπάρχει 100% δωρεάν VPN

Contents

Το TunnelBear προσφέρει 3 συνδρομές VPN, συμπεριλαμβανομένου ενός εντελώς δωρεάν πακέτου. Μάθετε τι μας άρεσε για αυτόν τον προμηθευτή και τι μας άρεσε λιγότερο.

Πώς να έχετε δωρεάν VPN χωρίς συνδρομή το 2023?

Σήμερα, οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο δεν είναι ασφαλείς. Πολλά κακόβουλα λογισμικά μπορούν να συλλέξουν και να μεταπωλήσουν τα δεδομένα σας χωρίς να γνωρίζουν και ακόμη και να εγκαταστήσουν το λογισμικό για να ακολουθήσουν τη σύνδεσή σας καθώς και ιούς ή κακόβουλο λογισμικό. Γνωρίζατε ότι η τοποθεσία σας, τα τραπεζικά σας στοιχεία και ακόμη και οι πληροφορίες ταυτότητάς σας μπορούν να πωληθούν στο Διαδίκτυο ?

Πώς να έχετε ένα δωρεάν VPN

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σημειώνουμε: κάθε χρόνο, η χρήση VPNs (εικονικά ιδιωτικά δίκτυα) συνεχίζει να αυξάνεται. Αν και συνιστώνται τα πληρωμένα VPNs, έχουμε πάντα Δωρεάν VPN χωρίς συνδρομή. (Αν και αυτά είναι πολύ περιορισμένα), σας επιτρέπουν ακόμα να επωφεληθείτε από μερικά από τα πλεονεκτήματα ενός VPN χωρίς να χρειάζεται να πάρετε μια δεκάρα της τσέπης σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τους 6 χρυσούς κανόνες για να επιλέξετε ένα δωρεάν VPN 100 χωρίς συνδρομή, τότε θα παρουσιάσουμε τα 3 καλύτερα δωρεάν VPNs για το 2023 που είναι οι πιο ασφαλείς.

 • VPN χωρίς συνδρομή: ExpressVPN
 • VPN χωρίς συνδρομή: cyberghost
 • ITOP VPN – VPN εντελώς δωρεάν χωρίς συνδρομή

6 χρυσοί κανόνες για να επιλέξετε ένα VPN

Πρωτόκολλο ασφάλειας

Όταν επιλέγετε ένα VPN, η ασφάλεια είναι απαραίτητη. Βεβαιωθείτε ότι η κρυπτογράφηση εργαλείων σας βασίζεται τουλάχιστον σε πρωτόκολλα ασφαλείας OpenVPN ή IKEV2/IPSEC, τα οποία είναι τα περισσότερα. Αντίθετα, συνιστάται λιγότερο η χρήση κρυπτογράφησης PPTP, κάπως ξεπερασμένη.

Η τιμή

Ή πιο συγκεκριμένα, η αξία για τα χρήματα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν VPNs για όλους τους προϋπολογισμούς, και ορισμένοι είναι ακόμη δωρεάν. Για ένα ασφαλές και αποτελεσματικό VPN, χρειάζονται περίπου 3 έως 13 € το μήνα και η τιμή συνήθως μειώνεται εάν εγγραφείτε για μερικούς μήνες. Όλα θα εξαρτηθούν από την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά και τις χρήσεις που ψάχνετε.

Δωρεάν VPN χωρίς εγγραφή

Αριθμός διακομιστών

Γνωρίστε ότι όσο περισσότερο το VPN σας έχει διακομιστές, τόσο πιο ελεύθερα μπορείτε να περιηγηθείτε και να αποφύγετε τη λογοκρισία, απλώς και μόνο επειδή το λογισμικό σας θα είναι δύσκολο να το ακολουθήσετε. Περισσότεροι διακομιστές σημαίνει επίσης υψηλότερες ταχύτητες σύνδεσης και καλύτερη σταθερότητα. Φυσικά, ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών σημαίνει υψηλότερη τιμή.

Γεωργασία διακομιστών

Αυτό το κριτήριο συνδέεται στενά με το προηγούμενο. Ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών είναι καλός, αλλά ένας διακομιστής απλώνεται σε διαφορετικές περιοχές, είναι ακόμα καλύτερο ! Στην πραγματικότητα, με ένα ευρύ φάσμα γεωγραφικών τοποθεσιών, ένα VPN θα είναι σε θέση να συνδεθεί από τη χώρα/την κατάλληλη περιοχή, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δωρεάν περιεχόμενο της επιλογής σας.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο κατάλογο Netflix, αλλά το VPN σας δεν διαθέτει διακομιστή σε αυτήν τη χώρα/περιοχή, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα δωρεάν VPN

εύρος ζώνης

Με άλλα λόγια: Ένα VPN επιβραδύνει τη σύνδεσή σας ? Ένα VPN είναι μια κρυπτογραφημένη σήραγγα που μερικές φορές μπορεί να επιβραδύνει τη πλοήγηση σας. Εάν θέλετε το καλύτερο εύρος ζώνης, γυρίστε σε ένα VPN που έχει χιλιάδες διακομιστές σε διαφορετικούς γεωγραφικούς χώρους. Εάν ένας από τους διακομιστές είναι κορεσμένος, μπορείτε να συνδεθείτε πιο εύκολα σε ένα άλλο, πιο κοντά στην πραγματική σας τοποθεσία.

Online βοήθεια 7/24

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με μια επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών όταν το χρειάζεστε. Κατά προτίμηση, μια ζωντανή γάτα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα (όλα τα δωρεάν VPN δεν το προσφέρουν).

Πώς να έχετε ένα δωρεάν VPN

3 πιο αξιόπιστο δωρεάν VPN χωρίς συνδρομή το 2023

VPN χωρίς συνδρομή: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα από τα ταχύτερα VPN στην τρέχουσα αγορά. Είναι συμβατό με Android, MacOS, iOS, δρομολογητές, SmartTVs και ακόμη και κονσόλες παιχνιδιών. Προσφέρει ευρεία επιλογή από 94 χώρες και διαθέτει ασφαλές και αποτελεσματικό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. (Αυτός ο προμηθευτής VPN δεν προσφέρει πραγματικά δωρεάν έκδοση για Windows).

ExpressVPN

Ωστόσο, το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών (μπορείτε επίσης να το καταλάβετε ως εξής: Το VPN προσπαθεί δωρεάν 30 ημέρες). Παρόλο που έπρεπε να πληρώσετε την συνδρομή σας στην αρχή, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή πριν από το τέλος της περιόδου εγγύησης επιστροφής 30 ημερών, οπότε δεν πληρώνετε τίποτα στο τέλος. Αυτό είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει ένα VPN που πληρώνει για ένα μήνα.

Δεν φαίνεται πολύ ηθικό, αλλά για όσους πρέπει να χρησιμοποιούν ένα VPN μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα, είναι πολύ χρήσιμο. Φυσικά, εάν είστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρήσης 30 ημερών, σας συνιστούμε να αγοράσετε την υπηρεσία τους. Για να υποστηρίξετε έναν τόσο καλό διακομιστή VPN.

VPN χωρίς συνδρομή: cyberghost

Εάν θέλετε να απολαύσετε ένα υψηλό VPN χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα, η δεύτερη επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε είναι να επιλέξετε το CyberGhost. Αυτός ο προμηθευτής προσφέρει δωρεάν δοκιμή 45 ημερών για τους νέους χρήστες του. Εάν καταβληθεί, θα παρατηρήσετε ότι είναι πάντα το φθηνότερο σε ολόκληρη την αγορά. Όσον αφορά την αξία για τα χρήματα, είναι ένα πολύ καλό προϊόν.

Cyberghost-Windows-VPN

Είναι ένας από τους λίγους προμηθευτές VPN στο τμήμα Premium για να προσφέρει μια τέτοια μακρά δοκιμή, οπότε ίσως να το εκμεταλλευτείτε και αυτό. Για περίπου ένα μήνα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ποιότητα αυτού του VPN και τα πολλά πλεονεκτήματά του χωρίς να αναλάβετε οικονομικό κίνδυνο.

Φυσικά, εάν πρέπει να πληρώσετε για να εγγραφείτε, είναι μόνο μια πρόωρη πληρωμή, επειδή θα επιστρέψετε πλήρως μετά την ενημέρωση της εξυπηρέτησης πελατών του αιτήματός σας. Μην ξεχάσετε να το κάνετε εντός της προθεσμίας, δηλαδή εντός 45 ημερών από την εγγραφή. Σημειώστε επίσης ότι μόνο οι συνδρομές άνω των 6 μηνών περιλαμβάνουν δωρεάν δοκιμή 45 ημερών. Εάν επιλέξετε ένα μηνιαίο σχέδιο, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων πηγαίνει σε 14 ημέρες.

ITOP VPN – VPN εντελώς δωρεάν χωρίς συνδρομή

Αν ψάχνετε για ένα Δωρεάν VPN χωρίς εγγραφή, Θα βρείτε έναν αρκετά μεγάλο κατάλογο προμηθευτών VPN που σας εγγυώνται ένα VPN χωρίς συνδρομή από 1 μήνα, χωρίς περιορισμούς.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι πρόκειται για εγγύηση ικανοποίησης και όχι για δωρεάν έκδοση. Οι 30 “ελεύθερες” ημέρες είναι μια περίοδος αποκλεισμού μετά την αγορά. Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να πληρώσουν συνδρομή VPN.

Το ITOP VPN είναι ένας εικονικός πάροχος ιδιωτικού δικτύου που έχει επιλέξει να προσφέρει το πλήρες λογισμικό του στους χρήστες του Διαδικτύου. Λήψη και εγκατάσταση σε ένα κλικ, δεν απαιτούνται πληροφορίες! Ούτε καν ένα email ! Μόλις εγκατασταθεί, θα γνωρίζετε ακριβώς ποιες λειτουργίες έχετε πρόσβαση. Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες και, για ένα δωρεάν PC VPN χωρίς εγγραφή, εκπλήσσονταν από αυτό που προσφέρθηκε.

 • Δωρεάν VPN για Windows, Mac, iOS
 • Συνδέστε ταυτόχρονα 5 συσκευές
 • 1800+ διακομιστές VPN σε 100 τοποθεσίες
 • Διακομιστές αφιερωμένους για streaming, παιχνίδια και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης

Υπάρχει 100% δωρεάν VPN ?

Αν ψάχνετε Δωρεάν VPN, Θα βρείτε κονίστρα αρκετά σημαντικό που εγγυάται ότι σας προσφέρει προμηθευτές VPN χωρίς συνδρομή 1 μήνα χωρίς Χωρίς σφιγκτήρες. Αυτή είναι η εγγύηση ικανοποίησης όχι ενός δωρεάν έκδοση. Οι 30 “ελεύθερες” ημέρες είναι η περίοδος απόσυρση μετά την αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν υπηρεσίες όπου δεν το κάνειδεν είναι απαραίτητο για την πληρωμή της τιμής μιας συνδρομής VPN Να είναι χρησιμοποιήσιμο.

Ας αντιμετωπίσουμε το ζήτημα των πραγματικά δωρεάν VPNs.

Εικονογράφηση: Δωρεάν VPN

“Όταν είναι δωρεάν, είσαι το προϊόν”

Σε αυτήν τη σελίδα, προσφέρουμε μια επιλογή Αξιόπιστο VPN που δεν πληρώνει για λήψη συμπεριλαμβανομένης της Το οικονομικό μοντέλο και οι περιορισμοί είναι γνωστά και επαληθεύσιμα . Θα προσεγγίσουμε επίσης μερικά Ερωτήσεις τακτικά έθεσε για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια δεκάρα.

Το καλύτερο VPN 100% δωρεάν χωρίς να πληρώνει το Σεπτέμβριο του 2023 σε 1 μάτι

 1. 24 ώρες από τα πάντα Cyberghost VPN δωρεάν χωρίς πιστωτική κάρτα !
 2. Πρωτόνβν, Ένα δωρεάν VPN ανοιχτού κώδικα χωρίς συνδρομή
 3. Το δωρεάν απεριόριστο δωρεάν σχέδιο VPN τουΚρύβω.μου
 4. Λήψη δωρεάν Βόρειος Και επωφεληθείτε από το δίκτυο ματιών χωρίς να πληρώσετε.
 5. Atlasvpn, Δωρεάν online VPN για λήψη
 6. Σήραγγας, Ένα 100 % δωρεάν VPN για ζωή (έως 2GB)
 7. Ιδιωτικό, Μη πληρωμή VPN για λήψη
 8. Καταγράφω ασταθώς, Δωρεάν VPN χωρίς συνδρομή και προσαρμοσμένη –
 9. ExpressVPN σε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
 10. IVACY VPN
 11. Ασπίδα

Δωρεάν VPN: Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

Εικονογράφηση: Δωρεάν VPN, η συμβουλή μας n ° 1

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε αρκετά δωρεάν VPN 100% για να έχετε περισσότερα μηνιαία δεδομένα και να ζυγίζετε μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών. Μπορεί να έχετε κάποιες δυσκολίες.

Πράγματι, το Εικονικές εφαρμογές ιδιωτικού δικτύου έχουν την τάση άρρωστοι. Μην μπορείτε να το εγκαταστήσετε, μπορεί να μην είναι δεν δουλεύει καθόλου Είτε βρίσκεστε σε υπολογιστή είτε σε smartphone.

Δοκιμάζουμε το VPN κάθε μέρα Και τακτικά, είμαστε αναγκασμένοι να καθαρίσουμε στις εφαρμογές μας. Δεν υπάρχει νίκη combo, εξαρτάται από το λειτουργικό σας σύστημα και από τις διάφορες ενημερώσεις που προσφέρονται από τους προμηθευτές.

Η δωρεάν επιλογή VPN 100% στο βίντεο

Μεταξύ των λύσεων ασφαλείας για τη διατήρηση της διαδικτυακής εμπιστευτικότητας, είναι δωρεάν VPNs Οι πιο απαιτούμενες αιτήσεις. Η επιλογή των εικονικών ιδιωτικών δικτύων, όπως υποδεικνύει το όνομα, δεν εμπλέκεται Χωρίς έξοδα από τους χρήστες.

24 ώρες από όλα τα δωρεάν CB Cyberghost VPN !

Εικονογράφηση: Δωρεάν VPN CyberGhost

Και ναι ! Είναι δυνατόν να έχετε το καλύτερο VPN δωρεάν χωρίς να ξοδεύετε 1 Penny, Κατά τη διάρκεια ενός περιορισμένου χρόνου, φυσικά, αλλά τουλάχιστον θα διορθωθείτε. Γρήγορη, σταθερή, ικανή να έχει πρόσβαση σε όλους Γεωπολερό περιεχόμενο, Χρησιμοποιήστε μόνο το CyberGhost 8 απαιτεί μόνοένα ταχυδρομείο. Είναι 24 ώρες Freestyle χωρίς περιορισμό.

Θα έχετε πρόσβαση σε 9.200 διακομιστές, από τα διάφορα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και ένα απεριόριστη μπάντα. Με εφαρμογές για Windows, Mac, iOS, Android, Linux και πολλά άλλα cyberghosts προσφέρονται από Πλήρης τρόπος στην δωρεάν έκδοση του.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost VPN περισσότερο, σημειώστε ότι αυτός ο προμηθευτής προσφέρει εγγύηση επιστροφής 100% για 45 ημέρες σε διαφορετικές συνδρομές.

Συμβατά συστήματα και υποστηρίξεις με το cyberghost

Πού είναι η δωρεάν δοκιμή στον ιστότοπο CyberGhost ?

Αυτή είναι μια ερώτηση που έχει τεθεί πολλές φορές (πολύ πολυάριθμες). Οι αλλαγές πρόσβασης τακτικά.

Πρώτον, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Cyberghost, στο αρχική σελίδα, για να έχω πρόσβαση σε στον πάτο στις συχνές ερωτήσεις, κάντε κλικ στο “Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση” Ή Στο μενού περιβάλλοντος στο επάνω αριστερό μέρος Και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί (ένα email είναι αρκετό).

Εικονογράφηση: Έκδοση πρόσβασης D

ProtonVPN, μια συνδρομή χωρίς συνδρομή χωρίς συνδρομή ανοιχτού κώδικα

Εικονογράφηση: VPN Proton 100% δωρεάν

Με το δικό του Μη πληρωμή προσφορά χωρίς περιορισμό του χρόνου, Αυτό το ελβετικό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι το μόνο Open source και εντελώς στα γαλλικά να προσφέρω Όλες οι εφαρμογές του δωρεάν, συμπεριλαμβανομένου του Linux. Η γνώμη μας για το ProtonVPN στο σύνολό της είναι πολύ θετική. Αυτό το VPN είναι 100% δωρεάν, χωρίς συνδρομή, χωρίς περιορισμό εύρους ζώνης και χωρίς περιορισμό ταχύτητας.

Αυτό το δωρεάν εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα εξασφαλίσει ένα άψογη προστασία στο smartphone σας όταν συνδέεστε Δημόσιο WiFi. Θα έχετε μια επιλογή από 23 διακομιστές 10GBPS διανέμονται 3 χώρες. (Ηνωμένες Πολιτείες, Κάτω Χώρες, Ιαπωνία)

Το ProtonVPN υπερβαίνει Το σημάδι των 100 εκατομμυρίων λογαριασμών Δημιουργήθηκε στον κόσμο.

Εικονογράφηση: Συστήματα και υποστηρίξεις συμβατά με το ProtonVPN

Δωρεάν απόκρυψη δωρεάν vpn δωρεάν σχέδιο VPN.μου

Εικονογράφηση: Hide.me VPN δωρεάν

Με τα 10 μηνιαία GB και 5 επιλογές των τοποθεσιών, αυτό το VPN προσφέρει Όλες οι διαμορφώσεις του VPN σας δωρεάν χωρίς εγγραφή. Η γνώμη μας για το Hide.Είμαι μάλλον θετικός. Γρήγορο, σταθερό και αν και περιορισμένο σε μηνιαία δεδομένα, αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι η ιδανική λύση για τους χρήστες του Διαδικτύου που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τα κινητά τους προσωπικά δεδομένα όταν ταξιδεύουν χωρίς να λαμβάνουν συνδρομή. Επιπλέον, η 100% δωρεάν έκδοση του Hide VPN.Δεν περιορίζω την ταχύτητα σύνδεσης των χρηστών του.

Συστήματα και υποστήριξη συμβατά με το Hide.me

Κατεβάστε το NORDVPN δωρεάν και επωφεληθείτε από το δίκτυο Mesh χωρίς να πληρώσετε

Εικονογράφηση: North VPN 100% δωρεάν

Εάν περιηγηθείτε λίγο στον επίσημο ιστότοπο, θα δείτε ότι το NORDVPN προσφέρει δωρεάν λήψη της εφαρμογής VPN της χωρίς πληρωμή. Πράγματι, το Nordvpn μόλις έχει αναπτύξει το νέα δωρεάν χαρακτηριστικά The Mesh Network. Το δίκτυο Mesh είναι μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστεςΔωρεάν πρόσβαση σε συσκευές μέσω ασφαλών σήραγγων. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά εικονικά ιδιωτικά δίκτυα, το δίκτυο Mesh εξασφαλίζει Μια άμεση και ασφαλή σύνδεση με άλλες συσκευές, χωρίς να περάσω από ένα Διακομιστής VPN δικαιούχος. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αποφασισμένη, ασφαλή και ελεύθερη σύνδεση σημείων, προσβάσιμη οπουδήποτε στον κόσμο.

Το Nordvpn παρέχει γρήγορη και σταθερή απόδοση Για μια εμπειρία πλοήγησης υγρού.

Για να επωφεληθεί από τοSET των χαρακτηριστικών του NORDVPN Σε όλες τις συσκευές σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Περίοδος VPN σε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτό αντιστοιχεί στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων, πρέπει επομένως να εγγραφείτε σε μια συνδρομή.

Υποστηρίζει και συστήματα συμβατά με το NORDVPN

Atlasvpn, δωρεάν online vpn για λήψη

Εικονογράφηση: Δωρεάν Atlas VPN χωρίς να πληρώνει

Το Atlas VPN είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που έχει μιας μη πληρωμένης έκδοσης του VPN Χωρίς περιορισμό του χρόνου ή της ταχύτητας. Συμβατός Windows, Android, MacOS και iOS, Αυτό το VPN χωρίς εγγραφή προσφέρει μια επιλογή μεταξύ 3 διακομιστές, στις Κάτω Χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες (Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες) και εξουσιοδοτεί ένα Απεριόριστος αριθμός συσκευών. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, θα είστε Περιορισμένη σε μηνιαία δεδομένα (5 GB).

Εικονογράφηση: Συμβατότητα συστήματος ATLAS VPN

TunnelBear, 100 % δωρεάν VPN για ζωή

Εικονογράφηση: TunnelBear VPN 100% δωρεάν για τη ζωή

Το TunnelBear είναι ένα συνιστώμενο μη πληρωμένο VPN για αρχάριοι. Το TunnelBear έχει ένα παιχνιδιάρικο περιβάλλον Και εύχρηστος. Αυτό Δωρεάν VPN Ανατολή απεριόριστος στο περασμα του χρονου. Ωστόσο, θα έχετε δεδομένα 2GB ανά μήνα. Κατά τη γνώμη μας για το Tunnelbear, αν χρειάζεστε Ασφαλίστε γρήγορα ένα smartphone, Είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Συμβατά συστήματα και υποστηρίξεις με το TunnelBear VPN

Πού να κατεβάσετε το VPN 100% χωρίς τη σήραγγα ?

Δεν είναι πράγματι εύκολο να βρεθεί. Μερικές φορές οι επιλογές μη πληρωμής των VPN Premium δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθούν. Είναι ένας τρόπος για να περιορίσετε τον βομβιστή χρήστη που δεν πληρώνει. Πρώτον, μεταβείτε στον ιστότοπο TunnelBear. Στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτό το πολύ απλό σεμινάριο.

Εικονογράφηση: Tuto TunnelBear Μέρος 1

– Επιλέξτε “Μάθετε περισσότερα”.

Εικονογράφηση: Tuto TunnelBear Μέρος 2

– Κάντε κλικ στο “Get TunnelBear τώρα”.

Εικονογράφηση: Tuto TunnelBear Μέρος 3

– Είσαι εκεί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διεπαφή της εφαρμογής ελεύθερης σήραγγας είναι στα γαλλικά.

Privadovpn, το μη πληρωμένο VPN για λήψη

Εικονογράφηση: 100% δωρεάν ιδιωτικό με 10 GB το μήνα

Το Privadovpn είναι προμηθευτής του Ελβετικό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο Όνομα που κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του. Συμβατό στην δωρεάν έκδοση του σε Windows, MacOS, Android και iOS, PrivadoVPN Υποστήριξη HD streaming καθώς και λήψη p2p (είναι πολύ σπάνιο). Εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, αυτό το VPN δεν περιορίζει τους χρήστες του με ταχύτητα, αλλά σε ποσότητα δεδομένων (10 GB/μήνα), σε διακομιστές (12 συνολικά) και εξουσιοδοτεί 1 σύνδεση.

Προσοχή, αποκτήστε α Δωρεάν λογαριασμός VPN στο Privadovpn απαιτεί εσένα Επικυρώστε τη διεύθυνση e-maiL Για να ληφθεί ο σύνδεσμος ενεργοποίησης για τη λήψη διαφορετικών εφαρμογών.

Πού είναι η δωρεάν λήψη VPN στον ιστότοπο PrivadoVPN ?

Πρώτον, μεταβείτε στον ιστότοπο PrivadoVPN, κατεβείτε στις συχνές ερωτήσεις Και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί (ένα email είναι αρκετό).

Εικονογράφηση: Κατεβάστε το δωρεάν VPN από το PrivadoVPN

Εικονογράφηση: Συστήματα και υποστηρίξεις συμβατά με το Privadovpn

Χωρίς συνδρομή και δωρεάν, ο Windscriber έχει κάτι να αποπλανήσει

Εικονογράφηση: Windscribe VPN 100% δωρεάν

Τέλεια κατάλληλη για αρχάριους και άτομα που ψάχνουν για ένα καλό Δωρεάν VPN χωρίς συνδρομή, Το Windscriber είναι μια υπηρεσία του Καναδικό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο Πλήρως λειτουργικό που είναι γεμάτη χρήσιμες επιλογές.

Η δωρεάν προσφορά δεν είναι Δεν είναι περιορισμένη στο χρόνο Αλλά σε μηνιαία δεδομένα (10GB) και σε επιλογή διακομιστών. Πράγματι, θα έχετε την επιλογή μεταξύ 10 χωρών, η οποία έχει ήδη συγκριθεί με άλλες προσφορές που δεν πληρώνουν. Η άποψή μας για το Windscriber και το δωρεάν σχέδιο του είναι αρκετά θετική. Λάβετε υπόψη ότι είναι το μόνο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που προσφέρει το À la carte vpn επιτρέποντας στους χρήστες του να πληρώσουν μόνο για τις υπηρεσίες, τις διάρκειες και τις επιλογές που χρειάζονται.

Σημειώσεις: Στις αρχές του 2023, η Wandscibe είχε αναστείλει νέους δωρεάν χρήστες για αρκετές εβδομάδες, η λήψη 100% δωρεάν εφαρμογές είναι και πάλι προσβάσιμη.

Συστήματα και υποστηρίζουν συμβατά με την εγγραφή

ExpressVPN σε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Εικονογράφηση: ExpressVPN Δωρεάν δοκιμή χάρη στον δωρεάν τερματισμό

Τα περισσότερα από τα πιο γνωστά VPN στη Γαλλία ανακοινώνουν ότι προσφέρουν τους Δωρεάν εφαρμογές για 30 ημέρες. Όπως αναφέρεται γρήγορα στην εισαγωγή μας, είναι ένα Ικανοποίηση εγγύησης Και όχι μια απλή δωρεάν δοκιμή χωρίς να πληρώνετε χρήματα.

Το ExpressVPN σας επιτρέπει ζητήστε πλήρη επιστροφή δωρεάν κατά τις πρώτες 30 ημέρες μετά τη συνδρομή σας στις υπηρεσίες τους. Αυτό σημαίνει ότι Έχετε πληρώσει τη συνδρομή σας στην αρχή. Στο βαθμό που θα επιστρέψετε αν το ζητήσετε, τοΗ χρήση αυτού του premium VPN δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Το ExpressVPN μιλά επίσης δωρεάν τερματισμός.

ExpressVPN και το πρόγραμμα χορηγίας του

Εικονογράφηση: Δωρεάν expressVPN

Το ExpressVPN έχει καθιερωθεί ως το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που προσφέρει την καλύτερη απόδοση ταχύτητας. Αυτό το VPN ξεχωρίζει επίσης για την ποιότητα των εγκαταστάσεων του και τις βέλτιστες διαμορφώσεις για να εξασφαλιστεί η ροή υγρού HD.

Το ExpressVPN προσφέρει ένα Επιλογή χορηγίας που επιτρέπει στους συνδρομητές τους να κερδίσουν Πρόσθετες ημέρες δωρεάν. Το πρόγραμμα λειτουργεί καλά.

Δωρεάν Συχνές ερωτήσεις VPN

Ο ερωτήσεις πλησιάζονται παρακάτω δικος σου, Μην διστάσεις να Υποβολή νέων, Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν απλούστερα.

Ως υπενθύμιση: Τι είναι ένα VPN ?

Τα 3 γράμματα του VPN σημαίνει Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Το ονομάζουμε εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στα γαλλικά. Είναι ένα εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ασφαλή και εμπιστευτική σύνδεση στο Διαδίκτυο, έχοντας τη διαμετακόμιση δεδομένων πλοήγησης μέσω σήραγγας που θα ποσοτικοποιήσει τα πάντα. ΕπιπρόσθεταΑποτρέψτε την ανάλυση των πακέτων δεδομένων σας, Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο θα περάσει από έναν διακομιστή που θα χρησιμεύσει ωςενδιάμεσος. Αυτό θα καλύψει τη διεύθυνση IP σας και θα το αντικαταστήσει με το δικό του.

Δύσκολο να μιλήσουμε για ανωνυμία, ωστόσο, όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο θα γίνουν εμπιστευτικός.

Τι δωρεάν VPN για υπολογιστή ?

Οι επιλογές, από την άποψη του δωρεάν VPN για PC, είναι αρκετά πολυάριθμες. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας στο Cyberghost.
Η εφαρμογή VPN είναι συμβατή με τα Windows 7, Windows 8 VPN και Windows 10 VPN 10.

Απαιτούνται ελάχιστες διαμορφώσεις:

 • 2 GB μνήμης RAM
 • 310 MB του διαθέσιμου χώρου δίσκου
 • Όλα τα λειτουργικά συστήματα 32 και 64 -bit.

Τι δωρεάν VPN για Mac ?

Μεταξύ των καλύτερων δωρεάν VPNs για macOS και iOS, υπάρχει protonvpn και cyberghost (απεριόριστο) σε δοκιμή για 3 ημέρες.

Ένα VPN χωρίς συνδρομή ?

Εάν θέλετε μια συνδρομή VPN, έχετε, δύο επιλογές. Παίρνω ένα VPN τον μήνα χωρίς υποχρέωση ή χρησιμοποιήστε ένα Δωρεάν VPN. Πράγματι, οι εταιρείες που προσφέρουν την υπηρεσία VPN λειτουργούν με ένα σύστημα συνδρομής λόγω του γεγονότος ότι ενοικιάζετε τη χρήση διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα μούρα χρειάζονται τακτική συντήρηση και συντήρηση Για να λειτουργεί σωστά. Μια δέσμευση για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι επικερδής με την έννοια που επιτρέπει Μειώστε το κόστος για το μήνα για τον χρήστη.

Ποιο δωρεάν VPN θα επιλέξει για τη Γαλλία ?

Υπάρχουν διαφορετικές δωρεάν επιλογές:

 • Προσφορές απεριόριστος με την πάροδο του χρόνου, αλλά με πολλά περιορισμοί, δεν μπορείς δεν ΝΑ ΚΑΝΩ Κατεβάστε για παράδειγμα, αλλά για απλή προστασία του προσωπικά δεδομένα Όταν χρησιμοποιείτε το δημόσιο WiFi, είναι σε μεγάλο βαθμό επαρκής. Μπορείτε να δοκιμάσετε το ProtonVPN στο δικό σας smartphone ή το δικό σας Δισκίο Για παράδειγμα.
 • Προσφορές χωρίς ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, Αλλά με περιορισμένες προσφορές στο ο καιρός όπως το cyberghost. Αυτά είναι, μακράν, καλύτερος, Γιατί θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε πραγματικά Όλες οι δυνατότητες αυτής της συσκευής. Επιπλέον, έχουν Υποστήριξη πελατών πολύ ανταποκρίνεται και είναι πάντα έτοιμος να σε βοηθήσω Εάν έχετε τεχνική ερώτηση συγκεκριμένα ή χρειάζεστε ένα ηλεκτρονική βοήθεια.

Τι δωρεάν VPN για το Netflix ?

Να έχετε πρόσβαση στο Αμερικανικά περιεχόμενα από το Netflix, η χρήση ενός VPN είναι ουσιώδης. Μεταξύ των δωρεάν επιλογών, το CyberGhost είναι πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η δοκιμαστική προσφορά ισχύει για περίοδο 24 ωρών χωρίς περιορισμό.

Ποιο μη πληρωμένο VPN θα επιλέξει να κατεβάσετε ?

Όσον αφορά VPN Για Κατεβάστε, Ο καλύτερος είναι VPN που σας προσφέρουν να χρησιμοποιήσετε τους εκδοχή πλήρης χωρίς περιορισμό Αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 • Από γρηγορότερα Που προσφέρουν τέτοιες προσφορές, μπορείτε να δοκιμάσετε cyberghost για 24 ώρες.
 • Εάν έχετε καλή γνώση Και να μιλάτε αγγλικά, μπορείτε να κατευθύνετε τον εαυτό σας στο Freelan που είναι ένα VPN ανοιχτή πηγή.

Χείμαρρο με δωρεάν VPN ?

Εάν θέλετε να κατεβάσετε torrents, λίγες επιλογές Προσφέρετε τον εαυτό σας σε εσάς. Για τους πιο έμπειρους μεταξύ σας, υπάρχει Freelan που είναι ένα VPN ανοιχτή πηγή.

Διαμόρφωση VPN με Freelan

Να ανακαλύψουν : 5 Πλεονεκτήματα του VPN χωρίς συνδρομή

Δωρεάν VPN: Επιλογή καλύτερου ελεύθερου λογισμικού 100%

Δωρεάν κορυφή VPN

Σήμερα, συνιστάται έντονα να εξοπλίσετε τις συσκευές σας με ένα VPN για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από όλους τους κινδύνους από το Διαδίκτυο. Επιτρέπουν στα δεδομένα να κρυπτογραφούνται στο Διαδίκτυο και. Το ένα τρίτο των γαλλικών ανθρώπων χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό σε καθημερινή βάση για να προστατευθούν. Η επαγγελματική και ιδιωτική χρήση αναπτύσσεται εκθετικά.

Σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε τα 5 (+2) καλύτερα δωρεάν VPN, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε την παραμικρή δεκάρα. Για να μην αγνοήσουμε την ασφάλεια, προσφέρουμε μόνο VPN που δεν διατηρούν ίχνος των εφημερίδων σύνδεσής σας (χωρίς αρχείο καταγραφής). Επιπλέον, είναι όλοι γνωστοί για την αξιοπιστία τους. Τα δοκιμάσαμε όλα για σας λεπτομερώς.

Πριν μπείτε στη λεπτομέρεια κάθε προσφοράς, εδώ είναι μια πρώτη λίστα των ηθοποιών που θα σας παρουσιάσουμε. Εάν θέλετε ένα δωρεάν μακροπρόθεσμο VPN, θα πρέπει να προσανατολίσετε τους τελευταίους τέσσερις στη λίστα. Το ExpressVPN και το CyberGhost είναι λύσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε το καλύτερο VPN στην αγορά δωρεάν για 30 έως 45 ημέρες. Πρόκειται να παρουσιάσουμε το τέχνασμα για να πάρουμε αυτό το τεστ και να ανακαλύψουμε την τελική λύση.

 • ExpressVPN (30 δωρεάν ημέρες)
 • Cyberghost (έως και 45 δωρεάν ημέρες)
 • VPN Atlas
 • Καταγράφω ασταθώς
 • Πρωτόνβν
 • Κρύβω.εγώ VPN
 • VPN TunnelBear

Όπως θα δείτε σε αυτή τη δωρεάν σύγκριση VPN, όλες οι λύσεις Free -Cost έχουν πραγματικά μειονεκτήματα. Εάν σκοπεύατε να χρησιμοποιείτε τακτικά αυτό το λογισμικό, θα πρέπει να μεταναστεύσετε σε μια πληρωμένη προσφορά αργά ή γρήγορα. Εάν θέλετε να κάνετε μια δοκιμή, το ExpressVPN ή το CyberGhost σε δωρεάν έκδοση είναι καλό. Να γνωρίζετε ότι οι προσφορές 100% δωρεάν VPN δεν είναι πολύ καλές. Καλύτερα να ευνοήσετε έναν πριμοδότηση από την αρχή.

ExpressVPN, η συμβουλή για 1 μήνα δωρεάν

Ξεκινάμε αυτή τη λίστα από το ExpressVPN ότι προτιμούμε το καλύτερο VPN στην αγορά. Αν και αυτός ο προμηθευτής δεν προσφέρει δωρεάν προσφορά σωστά, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών τη στιγμή της συνδρομής.

Αυτή η δωρεάν έκδοση είναι Εξαιρετικά πλήρες και απεριόριστο Δεδομένου ότι δίνει το δικαίωμα σε όλα τα πλεονεκτήματα του πακέτου premium, χωρίς περιορισμό ή δέσμευση. Όλα είναι διαθέσιμα από την διαισθητική εφαρμογή του και είναι εύκολο στη χρήση σε καθημερινή βάση. Είναι χωρίς περιορισμό δεδομένων και περιορισμού εύρους ζώνης που μπορείτε να απολαύσετε το Διαδίκτυο.

Η προσφορά του δίνει πρόσβαση σε 3.000 γρήγοροι και ασφαλείς διακομιστές σε 94 χώρες, Που το καθιστά ιδανικό υποψήφιο για τη λήψη και τη ροή. Θα έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που μπλοκάρεται στη χώρα σας και παρακάμπτεστε τους γεωγραφικούς περιορισμούς που ισχύουν. Με τους πολύ ισχυρούς και πολυάριθμους διακομιστές του, το ExpressVPN καταφέρνει να λειτουργήσει στο Netflix.

Όπως είπαμε, θα πρέπει να εγγραφείτε σε έναν από τους 3 τύπους ExpressVPN για να επωφεληθείτε από την δωρεάν υπηρεσία. Όλες οι συνδρομές πληρωμένων δίνουν το δικαίωμα στο Εγγύηση “ικανοποιημένοι ή επιστροφές” 30 ημέρες.

Δωρεάν δοκιμή expressVPN

Θα χρειαστεί να απαιτήσετε την επιστροφή χρημάτων σας σε αυτή την περίοδο για να επωφεληθείτε από την πλήρη επιστροφή του ποσού που διευθετήθηκε. Για να το ζητήσετε, η υποστήριξη πελατών διατίθεται 24 ώρες την ημέρα από τη ζωντανή γάτα είναι στη διάθεσή σας. Η διαδικασία επιστροφής είναι αυτοματοποιημένη και εξαιρετικά απλή: μην φοβάστε, η υπηρεσία είναι αποτελεσματική για να σας επιστρέψει πλήρως.

Αυτή η συμβουλή σας επιτρέπει να απολαύσετε το καλύτερο δωρεάν VPN του 2023 και χωρίς δέσμευση. Εάν θέλετε την καλύτερη εμπειρία και την μεγαλύτερη ασφάλεια, το ExpressVPN είναι η παγκόσμια αναφορά στο λογισμικό Cybersecurity.

Cyberghost VPN: Απολαύστε έως και 45 δωρεάν ημέρες

Εάν θέλετε ποτέ να δοκιμάσετε ένα άλλο εξαιρετικό VPN δωρεάν, γνωρίζετε ότι το CyberGhost έχει πολλά περιουσιακά στοιχεία για να υποστηρίξει.

Σε αντίθεση με το ExpressVPN, προσφέρει ένα Ικανοποιημένη ή επιστροφή εγγύησης που μπορεί να επεκταθεί πάνω από 45 ημέρες. Για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να αφήσετε πάνω από 6 μήνες ή 2 χρόνια συνδρομής. Με τη συνδρομή 1 μήνα, δεν θα έχετε το δικαίωμα μέχρι τις 14 ημέρες εγγύησης ικανοποιημένοι ή επιστροφές.

Η προσέγγιση για τη χρήση της εγγύησης CyberGhost είναι η ίδια με την ExpressVPN. Εγγραφείτε σε μια συνδρομή, επωφεληθείτε από την υπηρεσία VPN δωρεάν και, στη συνέχεια, ζητήστε να επιστρέψετε επικοινωνώντας με την υποστήριξη πελατών.

Η εγγύηση CyberGhost είναι χωρίς καμία προϋπόθεση, η οποία σας επιτρέπει να λάβετε επιστροφή χρημάτων με ευκολία. Για να το απολαύσετε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, αυτό συμβαίνει:

Τι γίνεται με τα πλεονεκτήματα του cyberghost ? Αυτό το VPN χρησιμοποιούμενο δωρεάν έχει τεράστια, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Πρώτα απ ‘όλα, σας επιτρέπει να απολαύσετε Πάνω από 9.000 διακομιστές σε 90 χώρες. Αρκεί να πούμε ότι η λήψη μιας διεύθυνσης IP που βρίσκεται στη χώρα της επιλογής σας είναι ένα πραγματικό αεράκι.

Μεταξύ των προσφερόμενων διακομιστών, πολλοί βελτιστοποιούνται για διαφορετικές πρακτικές: τυχερά παιχνίδια, ροή ή λήψη P2P. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα VPNs των χρηστών του Διαδικτύου που επιθυμούν να αλλάξουν την τοποθεσία για πρόσβαση σε άλλους καταλόγους Netflix.

Δωρεάν δοκιμή VPN CyberGhost

Το CyberGhost είναι επίσης: 7 ταυτόχρονες συνδέσεις, μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών και εύκολη στη χρήση, η εγγύηση υψηλού επιπέδου ασφάλειας στο διαδίκτυο, καθώς και μια προσβάσιμη υποστήριξη 24/7 σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

Ως μπόνους, έχει πραγματικά χαμηλές τιμές. Παρόλο που δεν προσφέρει δωρεάν προσφορά 100%, είναι δυνατόν να το εκμεταλλευτείτε για λίγο πάνω από 2 € το μήνα. Όσο περισσότερη διάρκεια θα συμμετάσχετε, τόσο περισσότερο οι τιμές θα γίνουν ελκυστικές. Εάν είστε περίεργοι, περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στη δοκιμή και την ανάλυση του Cyberghost VPN.

Τούτου λεχθέντος, μπορεί επίσης να θέλετε ένα απλό δωρεάν VPN, χωρίς πληρωμένη φόρμουλα. Εάν ναι, σας προσκαλούμε να διαβάσετε το υπόλοιπο της σύγκρισης παρακάτω. Όλοι αυτοί οι εκδότες έχουν μια δωρεάν έκδοση και μια πληρωμένη έκδοση. Είστε ελεύθεροι να μεταναστεύσετε ή όχι από το ένα στο άλλο.

3000 διακομιστές

94 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα από τα καλύτερα VPNs στην αγορά !

9000 διακομιστές

91 καλυμμένη χώρα

45 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

7 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα εξαιρετικό VPN με πολύ μεγάλο δίκτυο

VPN Atlas

750 διακομιστές

47 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

10 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα δωρεάν VPN (ή φθηνό)

Καταγράφω ασταθώς

600 διακομιστές

60 καλυμμένη χώρα

3 ημέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Συνδέσεις απεριόριστος

Η γνώμη μας: Μια πολύ ενδιαφέρουσα δωρεάν προσφορά

1101 διακομιστές

54 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

10 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα δωρεάν VPN χωρίς μηνιαίο όριο

Κρύψε με

1700 διακομιστές

70 καλυμμένη χώρα

30 μέρες ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

10 ταυτόχρονες συνδέσεις

Η γνώμη μας: Ένα VPN Fremium που αξίζει τον κόπο

1) VPN Atlas: 5 ιδιότητες και 2 σφάλματα

Αφού αφιερώσαμε το χρόνο για να δοκιμάσουμε αρκετές δωδεκάδες δωρεάν VPN, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Atlas VPN αντιπροσωπεύει το 2023, η καλύτερη επιλογή.

Για ποιους λόγους ? Θα αναθεωρήσουμε τις ακόλουθες γραμμές, όλες τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του. Θα έχετε μια αντικειμενική επισκόπηση της υπηρεσίας του.

Σημειώστε ότι για να επωφεληθείτε από το VPN Atlas δωρεάν, χρειάζεστε μόνο ένα πράγμα: μια διεύθυνση email. Δεν θα ζητηθεί κανένα μέσο πληρωμής, κάτι που είναι καλά νέα. Επιπλέον, η δωρεάν προσφορά της δεν ισχύει μόνο για μια δεδομένη περίοδο. Επομένως, μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ καλά για 1 έτος, 2 χρόνια, 5 χρόνια.

Δωρεάν Atlas VPN

Οι ιδιότητες της προσφοράς δωρεάν VPN Atlas

Κάντε δρόμο για σοβαρά πράγματα. Γιατί θεωρούμε τον Atlas ως το καλύτερο δωρεάν VPN ? Εδώ είναι 5 επιχειρήματα που κινδυνεύουν να χτυπήσουν.

Ποιότητα n ° 1: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ

Το πρώτο μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ελεύθερου VPN είναι το επίπεδο ασφάλειας που είναι σε θέση να εγγυηθεί. Πρόσφατα αγοράστηκε από την NORD Security, η εταιρεία πίσω από το Atlas VPN δεν σκουπίζει τα μέσα.

Αξίζει τόσο για την ασφάλεια όσο και για το σεβασμό για το απόρρητό σας.

Επιλέγοντας την υπηρεσία της, θα μπορείτε πρώτα να υπολογίζετε σε ένα Πολιτική που ονομάζεται “no-log”. Τι σημαίνει αυτό ? Ότι η εταιρεία αναλαμβάνει να μην διατηρεί πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που θα εκτελέσετε στο διαδίκτυο μέσω του Atlas VPN. Ακόμα κι αν μια κυβερνητική αρχή ήρθε να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με εσάς, ο προμηθευτής δεν θα μπορούσε να παράσχει τίποτα.

Με το δωρεάν VPN του Atlas, θα μπορείτε να απολαύσετε μια λειτουργία διακόπτη Kill (για να αποφύγετε οποιαδήποτε διαρροή δεδομένων σε περίπτωση αυτοσχέδιου), κρυπτογράφηση BIT AES-256 και Αρκετά ασφαλή πρωτόκολλα VPN (WireGuard και IKEV2).

Ποιότητα n ° 2: σωστή απόδοση

Εάν η Atlas VPN βρίσκεται στην κορυφή αυτής της σύγκρισης των καλύτερων δωρεάν υπηρεσιών, είναι επίσης επειδή είναι σε θέση να εγγυηθεί καλές ταχύτητες.

Σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές του, ο Atlas δεν θα επιβραδύνει πάρα πολύ το διαδίκτυο σας. Έτσι ναι, μένουμε μακριά από τις ροές που προσφέρει μια πληρωμένη υπηρεσία όπως το ExpressVPN. Παρά τα πάντα, το σύνολο παραμένει σωστό.

Αυτή η σημείωση ισχύει ιδιαίτερα εάν συνδεθείτε σε διακομιστή κοντά στην τοποθεσία σας.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, δεν χρειάζεται να πείτε στον εαυτό σας ότι θα είστε σε θέση να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και ακόμη και να παρακολουθήσετε βίντεο ή να κατεβάσετε αρχεία στο P2P. Επειδή ναι, η τελευταία πρακτική έχει εγκριθεί από τον Atlas VPN !

Ποιότητα n ° 3: ποιότητα της εφαρμογής

Ποιος λέει καλό VPN δωρεάν, λέει η ποιότητα εφαρμογής. Το Atlas VPN προσφέρει μια απλή εφαρμογή για χειρισμό και φιλική προς το χρήστη.

Η ενεργοποίηση της προστασίας θα γίνει με ένα μόνο κλικ. Εκτός αυτού, είναι καλό να το σημειώσουμεΠροσφέρεται μια “σκοτεινή” έκδοση της εφαρμογής.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Ποιότητα n ° 4: ταυτόχρονες συνδέσεις και συμβατότητα

Για να συνεχίσουμε το θέμα της αίτησης, σημειώσαμε δύο ενδιαφέροντα σημεία. Το πρώτο είναι ότι η ελεύθερη προσφορά του Atlas VPN προστατεύει έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πολύ καλά να προστατεύσετε 15 συσκευές ταυτόχρονα με έναν και τον αυτό λογαριασμό.

Το άλλο θετικό σημείο είναι η συμβατότητα της εφαρμογής ATLAS VPN. Το τελευταίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις κύριες πλατφόρμες της στιγμής: iOS, Android, Windows, MacOS, Linux, Android TV και ακόμη και Fire TV.

Ποιότητα N ° 5: Αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών

Τέλος, η τελευταία ποιότητα που θέλαμε να αναφέρουμε είναι η ταχύτητα της υποστήριξης πελατών. Αν και δεν είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από ένα livechat (η λειτουργία προορίζεται για χρήστες που πληρώνουν συνδρομή στον Atlas VPN), δεν θα έχετε Δεν υπάρχει πρόβλημα να λαμβάνετε απαντήσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό μας επέτρεψε οι δοκιμές μας.

Πώς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη ATLAS VPN ? Στην επίσημη ιστοσελίδα της θα βρείτε μια φόρμα επικοινωνίας. Στη συνέχεια, οι ανταλλαγές θα πραγματοποιηθούν μέσω email.

Τα 2 δωρεάν ελαττώματα VPN Atlas

Αν και το Atlas VPN είναι το καλύτερο δωρεάν VPN του 2023, η υπηρεσία του έχει κάποια σφάλματα. Είναι οτιδήποτε άλλο παρά έκπληξη, αφού παραμένει μια υπηρεσία που προσφέρεται για 0 ​​€.

Σφάλμα N ° 1: ο αριθμός των χωρών που καλύπτονται

Το πρώτο του ελάττωμα δεν είναι έκπληξη το χαμηλό αριθμό των χωρών που καλύπτονται. Οι διακομιστές VPN Atlas καλύπτουν μόνο 2 χώρες και 3 τοποθεσίες. Αυτό περιλαμβάνει: Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), Λος Άντζελες (ΗΠΑ) και Ολλανδία.

Λυπούμαστε αναγκαστικά την απουσία διακομιστή στη Γαλλία. Με το Atlas VPN δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε μια γαλλική IP για να παρακολουθήσετε τη γαλλική τηλεόραση από το εξωτερικό.

Αποτυχία n ° 2: το όριο εύρους ζώνης

Η άλλη αδυναμία αυτού του ελεύθερου VPN έγκειται στο γεγονός ότι περιορίζει την κατανάλωση εύρους ζώνης κάθε μήνα.

Με το Atlas VPN, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με 5 GB το μήνα. Έχουμε γνωρίσει χειρότερα … αλλά παρά τα πάντα, θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια, όλα πρέπει να είναι καλά. Από την άλλη πλευρά, εάν επιδιώκετε να κατεβάσετε μεγάλα αρχεία ή να εξετάσετε το περιεχόμενο σε υψηλό ορισμό, παρακολουθείτε ένα προσεκτικό μάτι για την κατανάλωσή σας.

2) Windscribe VPN: 4 ιδιότητες αλλά 2 ελαττώματα

Με την ελεύθερη απεριόριστη προσφορά της στο χρόνο, το Windscibe είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPNs στην αγορά.

Πριν επιλέξουμε αυτό το VPN, θα απαριθμήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τελευταίου. Προφανώς, όταν μια προσφορά είναι 100% δωρεάν, πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις.

Καταγράφω ασταθώς

Windscribe Screen Capture © iphon.Fr

Οι 4 ιδιότητες του δωρεάν Windscribe VPN

Το Windscriber είναι ένα δημοφιλές δωρεάν VPN και οι λόγοι για αυτό είναι πολυάριθμοι. Μετράμε 4 ειδικά και αυτό είναι ακριβώς αυτό που πρόκειται να μιλήσουμε παρακάτω. Εκτός από την ποιότητά του, υπάρχουν επίσης όρια. Θα επιστρέψουμε σε όλα αυτά τα σημεία με διαφανή τρόπο, ώστε να μπορείτε να κάνετε γνώμη για αυτό το εργαλείο.

Ποιότητα n ° 1: 10 τοποθεσίες

Η κύρια ποιότητα του Windscriber είναι ο αριθμός των χωρών που καλύπτονται από το δίκτυό του. Με την δωρεάν προσφορά VPN, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε διακομιστές που βρίσκονται σε 10 τοποθεσίες : Ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Χονγκ Κονγκ, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ελβετία, η Νορβηγία και η Ρουμανία. Είμαστε μακριά από τις 94 χώρες ενός expressVPN, αλλά μπορεί να κάνει τη δουλειά για μερικούς.

Συνολικά, υπάρχουν τοποθεσίες σε 3 ηπείρους, πράγμα που δεν είναι πραγματικά κακό για ένα δωρεάν VPN. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP σε μία από αυτές τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και να ξεκλειδώσετε πολλά περιεχόμενα και ιστότοπους. Στη δωρεάν λίστα VPN που σας παρουσιάζουμε εδώ, μόνο η Windscribe και η TunnelBear (τελευταία σε αυτή την κατάταξη) έχουν διακομιστές που εδρεύουν στη Γαλλία. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για μερικούς.

Ποιότητα N ° 2: Διαισθητική διεπαφή

Η εφαρμογή Windscriber είναι σίγουρα η δεύτερη ποιότητα αυτού του VPN. Θα έχετε πρόσβαση σε πολύ εύχρηστος Με ένα κουμπί on/off για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το VPN σας καθώς και διαφορετικούς διακομιστές που μπορείτε εύκολα να επιλέξετε από τη λίστα. Προσαρμόζεται σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα όπως macOS, iOS, Windows, Android και Linux. Συνολικά, από το ένα VPN στο άλλο, αυτή η διεπαφή είναι αρκετά τυποποιημένη.

Ποιότητα N ° 3: Προσαρμοσμένη στο P2P

Αυτή η ποιότητα προορίζεται κυρίως για άτομα που έχουν κατεβάσει torrents αφού το δωρεάν πακέτο Windscribe προσφέρει διακομιστές για το P2P. Γενικά, τα δωρεάν VPN δεν προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα (εκτός από το Atlas VPN). Αυτό το περιουσιακό στοιχείο προορίζεται για άτομα που πληρώνουν τη συνδρομή τους.

Επομένως, είναι ένα ακόμη ισχυρό σημείο για τον Windscrible που θέλαμε να υπογραμμίσουμε και που τον καθιστά ένα από τα καλύτερα VPNs χωρίς κόστος. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να ελέγξετε την ταχύτητα λήψης μέσω αυτών των διακομιστών αφιερωμένης στο P2P: ως 100% ελεύθερη φόρμουλα, η δημοτικότητα σημαίνει ότι η ταχύτητα οδηγείται σε δραστικά πτώση, κάτι που είναι επώδυνο.

Ποιότητα N ° 4: Διπλή λειτουργία VPN

Λειτουργία Διπλό VPN είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της δωρεάν προσφοράς της. Αυτή η λειτουργία που μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή παρέχει πρόσθετη προστασία με κρυπτογράφηση των δεδομένων σας δύο φορές μέσω 2 διακομιστών που παρέχονται από το WindScribe.

Για ένα VPN € 0, η πρόσβαση στη διπλή λειτουργία VPN είναι εξαιρετικά σπάνια. Ωστόσο, αυτό προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια που μπορεί μερικές φορές να είναι χρήσιμη. Βρίσκουμε αυτό το χαρακτηριστικό σε μερικά σπάνια VPNs, όπως η βόρεια αμοιβή. Αυτό είναι ένα ισχυρό σημείο που προσφέρει διπλή ασφάλεια. Πολύ συχνά, θεωρούμε ότι η λειτουργία διακόπτη Kill είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το Double VPN. Και το τελευταίο, την βρίσκουμε παντού.

Τα 2 ελεύθερα ελαττώματα VPN Windscribe

Μπορεί να υποψιάζεστε ότι η δωρεάν προσφορά του VPN Windscriber δεν παρουσιάζει μόνο τις ιδιότητες εάν οι συνδρομές που έχουν πληρωθεί δεν θα έχουν πλέον ενδιαφέρον. Εδώ είναι τα 2 ελαττώματα που έχουμε παρατηρήσει όταν χρησιμοποιούμε την δωρεάν έκδοση της.

Αποτυχία n ° 1: το όριο δεδομένων

Το πρώτο μειονέκτημα του Free Wrescribe VPN είναι το όριο του εύρους ζώνης. Ενώ οι πληρωμένες εκδόσεις της προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, η δωρεάν προσφορά του περιορίζει την κατανάλωση δεδομένων στο Διαδίκτυο 10 GB κάθε μήνα. Και αυτό, αν καταχωρήσετε τη διεύθυνση email σας κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Σε διαφορετική περίπτωση, Είναι μόνο 2 GB το μήνα, Σχεδόν τίποτα.

Είναι λίγο ντροπή να επιβάλλετε κυρώσεις στους ανθρώπους που δεν θέλουν να ενημερώσουν το email τους για ένα VPN που υποστηρίζει την ανωνυμία, αλλά καταλαβαίνουμε επίσης ότι είναι ο μόνος τρόπος να σας ενθαρρύνουν να επιλέξετε έναν πληρωμένο τύπο.

Για καθημερινές δραστηριότητες σε απευθείας σύνδεση, 10 GB δεν αντιπροσωπεύουν πολλά. Εάν προσθέσετε σε αυτό το streaming και κατεβάστε βίντεο, χάνει όλο το ενδιαφέρον του. Στο τέλος, το ενδιαφέρον του διακομιστή σε P2P είναι περιορισμένο, αφού 2 GB το μήνα δεν θα σας επιτρέψουν να κατεβάσετε πολλά. Το δωρεάν VPN φτάνει γρήγορα στα όριά του.

Αποτυχία 2: Εμπιστευτικότητα

Το δεύτερο ελάττωμα του Windscriber συνδέεται με τη γεωγραφική θέση της εταιρείας. Πράγματι, ο προμηθευτής εδρεύει στον Καναδά, μια χώρα μέλους της συμμαχίας “5 μάτια“” “. Όπως και οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία, ο Καναδάς έχει την υποχρέωση να κρατήσει τα δεδομένα που μεταβιβάζουν στο Διαδίκτυο για υπηρεσίες πληροφοριών. Ακόμη και αν ο Windscriber υπερασπιστεί τον εαυτό του σε αυτό το θέμα και ισχυρίζεται ότι δεν διατηρεί κανένα ίχνος δραστηριοτήτων χρηστών ή οποιουδήποτε αρχείου καταγραφής, έχουμε το δικαίωμα να το αμφισβητήσουμε.

3) ProtonVPN: 3 ιδιότητες και 2 σφάλματα

Σε αυτήν την κατάταξη του καλύτερου δωρεάν VPN, θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το ProtonVPN. Αυτός ο προμηθευτής δημιουργήθηκε στη γραμμή του ProtonMail, ο στόχος του οποίου ήταν να εγγυηθεί την ανωνυμία και να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα των χρηστών του Διαδικτύου.

Με έδρα την Ελβετία, στη Γενεύη, αυτός ο εκδότης VPN παίρνει την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των χρηστών της στην καρδιά προσφέροντας συνολική διαφάνεια.

Δωρεάν protonvpn

Οι 3 ιδιότητες του ProtonVPN

Με τη δοκιμή της δωρεάν προσφοράς του ProtonVPN, παρατηρούμε ότι διακρίνεται από τους ανταγωνιστές χάρη σε 3 ποιότητες ναυαρχίδας που θα σας παρουσιάσουμε. Εάν θέλετε μια δωρεάν και ασφαλή προσφορά VPN, το ProtonVPN φαίνεται καλά τοποθετημένο. Με την άσχετη πολιτική διατήρησης του σπιτιού και την ιστορία του στο ProtonMail, αυτό το λογισμικό στον κυβερνοχώρο φαίνεται πολύ σοβαρό.

Ποιότητα n ° 1

Το ProtonVPN είναι μία από τις σπάνιες εντελώς δωρεάν προσφορές που προσφέρει ένα απεριόριστη μπάντα. Αυτό ισχύει για όλες τις συνδρομές των οποίων οι τιμές κυμαίνονται από 0 έως 24 € μηνιαίως.

Για τη συνδρομή VPN ProtonVPN χωρίς κόστος, θα έχετε επομένως τη δυνατότητα να καταναλώσετε όσα δεδομένα θέλετε κάθε μήνα. Καθώς δεν ισχύει κανένα όριο, μπορείτε να απολαύσετε το Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατανάλωσή σας. Όταν βλέπουμε ότι το Windscribe VPN προσφέρει μόνο 2 GB το μήνα, αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για αυτό το VPN.

Ποιότητα n ° 2

Μια δωρεάν συνδρομή στο ProtonVPN θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από ένα υψηλό επίπεδο προστασίας. Οι ομάδες ProtonVPN αποτελούνται από πολλούς μηχανικούς και προγραμματιστές, αλλά και εμπειρογνώμονες στον κυβερνοχώρο για τους οποίους είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική ασφάλεια. Το ProtonVPN είναι πραγματικά ένας από τους ηθοποιούς που ασχολούνται με το παγκόσμιο επίπεδο για την ελευθερία και την ασφάλεια των χρηστών του, αυτό το VPN είναι επομένως μια λογική επέκταση της αναίσθησης του d’être.

Η πολιτική εμπιστευτικότητας του ProtonVPN μας επιβεβαιώνει στο γεγονός ότι είναι ένα σοβαρό και διαφανές VPN που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους χρήστες της, ακόμη και εκείνους που προτιμούσαν δωρεάν συνδρομή. Με αυτόν τον προμηθευτή ασφαλείας, συνεπώς δεν θα ανησυχείτε για τη διατήρηση των ηλεκτρονικών σας δεδομένων.

Ποιότητα n ° 3

Εγγραφείτε στην δωρεάν συνδρομή του ProtonVPN, θα έχετε αμέσως μια ευχάριστη έκπληξη. Πράγματι, Κατά τη διάρκεια των 7 ημερών της πρώτης σύνδεσής σας, Μπορείτε να δοκιμάσετε το δωρεάνΣυν συνδρομή Στο ProtonVPN (το οποίο κανονικά κοστίζει € 8 ανά εμένα). Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα επωφεληθείτε από πολλά πλεονεκτήματα όπως η πρόσβαση σε 780 διακομιστές σε 48 χώρες, η γρήγορη ταχύτητα και η πιθανότητα λήψης στο P2P.

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν θα έχετε μέσο πληρωμής. Είναι πραγματικά δωρεάν και πρέπει μόνο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Αυτά τα πλεονεκτήματα διαρκούν μόνο 7 ημέρες, ώστε να επωφεληθείτε από αυτό πλήρως και να προσέξετε να μην συνηθίσετε σε αυτό, αφού μετά από αυτήν την περίοδο, θα μειωθείτε στη συνέχεια στην ελεύθερη προσφορά και οι επιλογές σας θα μειωθούν.

Τα 2 σφάλματα ProtonVPN

Αν και η προσφορά είναι δωρεάν και αρκετά πλήρης, το δωρεάν VPN του ProtonVPN εξακολουθεί να έχει κάποια μειονεκτήματα. Διατηρήσαμε ειδικά 2 που πρέπει να γνωρίζετε. Τούτου λεχθέντος, αν δεν θέλετε να πληρώσετε τίποτα, πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε παραχωρήσεις. Και στο τέλος, το ProtonVPN τα πάει αρκετά καλά σε αυτό το σημείο.

Σφάλμα N ° 1: ο αριθμός των διακομιστών

Το δωρεάν VPN ProtonVPN προσφέρει διακομιστές που βρίσκονται μόνο σε 3 χώρες : Η Ολλανδία, η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Σίγουρα το συνειδητοποιείτε, υπάρχει ένας ισχυρός περιορισμός στην επιλογή των γεωγραφικών τοποθεσιών. Για σύγκριση, το CyberGhost προσφέρει περισσότερους από 9.000 διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες. Και το ExpressVPN είναι παρόν σε τουλάχιστον 94 χώρες.

Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε με διακομιστές στην Ευρώπη και να αποκτήσετε μια νέα διεύθυνση IP, εκτός από τις Κάτω Χώρες, και να αποκτήσετε πρόσβαση στα γαλλικά, ελβετικά ή βελγικά περιεχόμενα.

Εάν μένετε στο εξωτερικό, αυτός ο περιορισμός μπορεί να γίνει αισθητός περισσότερο εμποδίζοντας να αποκτήσετε πρόσβαση στα συνήθη προγράμματα σας. Το να μην έχει ένα όριο στο εύρος ζώνης, τότε δεν θα έχει πλέον ενδιαφέρον αν ο στόχος σας ήταν στην πραγματικότητα να έχετε γαλλική IP. Σε μια τέτοια περίπτωση, γυρίστε στο ExpressVPN.

Αποτυχία n ° 2: Ο ρυθμός ροής

Εάν δεν είστε περιορισμένοι στην κατανάλωση δεδομένων σας, θα αναγκαστείτε ωστόσο Χρέωση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Πράγματι, με μικρό αριθμό διακομιστών, η δωρεάν έκδοση προσφέρει μέση απόδοση όσον αφορά την ταχύτητα: είναι γρήγορα υπερφορτωμένα επειδή όλοι οι χρήστες πρέπει να επικεντρωθούν σε 3 τοποθεσίες. Η υπερφόρτωση των διακομιστών οδηγεί σε πτώση της ταχύτητας για τους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι με αυτό.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε αρχεία ή ακόμα και να δείτε ταινίες streaming, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από το αναμενόμενο. Εάν δεν είστε υπομονετικοί, αυτός ο προμηθευτής δεν γίνεται για εσάς. Παρά τα πάντα, το ProtonVPN είναι ένα εξαιρετικό πάρτι με ποιοτική υπηρεσία και αξίζει πλήρως την πολύ όμορφη θέση του στη σύγκριση των καλύτερων δωρεάν VPNs.

Και πάλι, αν το ProtonVPN είναι ένα καλό δωρεάν VPN, η πληρωμένη προσφορά της είναι απογοητευτική. Έχετε κάθε ενδιαφέρον να μεταναστεύσετε σε ένα VPN που πληρώθηκε καθαρό παίκτη (όπως το ExpressVPN, το CyberGhost ή το NordVPN) για να απολαύσετε καλύτερη ασφάλεια. Οι πελάτες της ProtonVPN πληρώνουν για δωρεάν πελάτες, οπότε η ποιότητα είναι αναγκαστικά λιγότερο καλή.

4) απόκρυψη.Εγώ: 2 ιδιότητες και 2 ελαττώματα

Από τη δημιουργία του το 2012, κρύψτε.Ο στόχος είναι να εγγυηθεί την προστασία και την ασφάλεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προσφέροντας μια ποιότητα προσφορά VPN. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο προμηθευτής παρέχει ένα σχέδιο προσβάσιμο σε όλους μόνο 0 €.

Έχουμε δοκιμάσει την προσφορά δωρεάν ιστορικού, χωρίς κάρτα πληρωμής, και εδώ είναι αυτό που σκεφτήκαμε.

Κρύψε με

Απόκρυψη οθόνης.Εγώ © iphon.Fr

Οι 2 ιδιότητες της προσφοράς δωρεάν απόκρυψης.μου

Τοποθετήσαμε το Hide.Εγώ σε αυτή την κατάταξη του καλύτερου δωρεάν VPN το 2023 επειδή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Τούτου λεχθέντος, έχει επίσης μερικά αδύναμα σημεία, τα οποία είναι φυσιολογικά για μια δωρεάν προσφορά. Εναπόκειται σε εσάς να δείτε αν ο συμβιβασμός αξίζει το κερί.

Και πάλι, αν θέλετε να έχετε μια πλήρη και ποιοτική εμπειρία, είναι καλύτερο να προχωρήσετε προς μια πληρωμένη προσφορά (ή στο ExpressVPN με τις δωρεάν 30 ημέρες).

Ποιότητα n ° 1

Κρύβω.Με παίρνει πολύ σοβαρά ελευθερία στο Διαδίκτυο, κάτι που δεν συμβαίνει για τα περισσότερα δωρεάν VPN που δεν διστάσουν να μεταπωλήσουν δεδομένα χρήστη. Κρύβω.Ήμουν ακόμη και ένα από τα πρώτα VPN που δημοσίευσε την επίσημη έκθεση διαφάνειας της.

Με αυτό το VPN, δεν θα έχετε πρόβλημα εμπιστευτικότητας: έχει αυστηρή πολιτική από την άποψη του Αρχείο καταγραφής μη συντηρητικής. Ακόμη και με την πληρωμή οτιδήποτε, η δωρεάν προσφορά της δίνει πρόσβαση σε υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ανωνυμίας. Αυτό αναμένεται από ένα VPN, αλλά δυστυχώς όλες οι ελεύθερες προσφορές δεν είναι αξιόπιστες σε αυτό. Τους κοστίζει χρήματα για τη δημιουργία διακομιστών και τη διαχείριση μιας ομάδας προγραμματιστών, πρέπει να το κάνετε κερδοφόρο. Και συχνά περιλαμβάνει μεταπώληση δεδομένων, αδίστακτος.

Ποιότητα n ° 2

Σε αντίθεση με το Rivaux Atlas VPN, Windscribe, ProtonVPN και TunnelBear, Hide.έχω ένα Υποστήριξη πελατών Πολύ διαθέσιμο, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν μελών. Η γάτα ζει από την επίσημη ιστοσελίδα τους είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Ημέρα και νύχτα, μπορείτε να υπολογίζετε στην τεχνική ομάδα που ανταποκρίνεται και αντιμετωπίζει τις καταγγελίες σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τα 2 ελεύθερα ελαττώματα τροφοδοσίας απόκρυψης.μου

Με την προσφορά του, απόκρυψη.Δεν είμαι μακριά από τα κορυφαία μας 3 ως το καλύτερο δωρεάν VPN. Δυστυχώς, οι αδυναμίες που σημειώσαμε δεν του επιτρέπουν να ισχυριστεί ότι είναι καλύτερος.

Αποτυχία n ° 1: περιορισμένα δεδομένα

Το αντίστοιχο αυτής της πραγματικά δωρεάν προσφοράς είναι αναμφισβήτητα ο περιορισμός των μηνιαίων δεδομένων. Κάθε μήνα, απόκρυψη.περιορίζει τη χρήση του VPN του 10 GB. Αυτό σας αναγκάζει να ελέγξετε και να περιορίσετε την κατανάλωση δεδομένων σας στα αυστηρά απαραίτητα. Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα σταυρό σε streaming και απεριόριστη λήψη που καταναλώνει πολλά go. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε απεριόριστο, θα πρέπει να πληρώσετε. Τελικά, παραμένει καλύτερα από το Wandscribe και τα 2 GB ανά μήνα, αλλά είμαστε μακριά από ένα ProtonVPN που προσφέρει απεριόριστη ποσότητα εύρους ζώνης.

Αποτυχία n ° 2: αριθμός διακομιστών

Η δωρεάν προσφορά VPN Hide.μου δίνει την ευκαιρία να συνδεθώ μόνο 5 διακομιστές Βρίσκεται στον Καναδά, στις ανατολικές και δυτικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας και των Κάτω Χωρών. Και πάλι, το ExpressVPN διαθέτει περισσότερους από 3000 διακομιστές, γεγονός που καθιστά δυνατή την εκφόρτωση καθενός από αυτούς για να παρέχει τελική ταχύτητα σε όλους. Κρύβω.Εγώ, κινδυνεύετε να έχετε βραδύτητα.

Αυτή η μάλλον σύντομη λίστα δεν περιέχει γαλλικές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες είναι πιθανό να είναι προβληματικές στο εξωτερικό όταν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτό το ηλεκτρονικό περιεχόμενο, όπως τηλεοπτικά κανάλια. Δεν είναι δυνατή η απόκτηση διεύθυνσης IP στη Γαλλία, την Ελβετία ή το Βέλγιο, το περιεχόμενο δεν θα είναι προσβάσιμο για εσάς. Μόνο μια πληρωμένη συνδρομή θα επιλύσει αυτή τη δυσκολία.

4) TunnelBear VPN: 1 ποιότητα, 3 σφάλματα

Το TunnelBear προσφέρει 3 συνδρομές VPN, συμπεριλαμβανομένου ενός εντελώς δωρεάν πακέτου. Μάθετε τι μας άρεσε για αυτόν τον προμηθευτή και τι μας άρεσε λιγότερο.

Σήραγγας

TunnelBear © Iphon screenshot.Fr

Η ποιότητα του VPN TunnelBear

Σήραγγας είναι ένα από αυτά τα καλύτερα δωρεάν VPN, χάρη στην ακόλουθη ποιότητα που θεωρείται απαραίτητη κατά τη γνώμη μας. Το TunnelBear μας εκπλήσσει ευχάριστα προσφέροντας διακομιστές χρηστών 20 διαφορετικές χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας).

Αυτός ο αριθμός είναι ένα θετικό σημείο σε σύγκριση με άλλα δωρεάν VPN που δεν προσφέρουν περισσότερα από 10. Με το TunnelBear, θα έχετε μια ευρύτερη επιλογή από την άποψη των γεωγραφικών παραγόντων. Τούτου λεχθέντος, θα καταλάβετε αργότερα γιατί δεν κατατάσσεται παραπάνω στο τραπέζι.

Τα 3 ελαττώματα του VPN της TunnelBear

Για να κρίνουμε την προσφορά ελεύθερης σήραγγας στο σύνολό της, έχουμε διατηρήσει 3 στοιχεία που λείπουν σε αυτό το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, ωστόσο υποσχόμαστε.

Αποτυχία n ° 1: δεδομένα

Η προσφορά Free TunnelBear είναι πολύ απογοητευτική από την άποψη του περιορισμού των δεδομένων του Διαδικτύου. Μόνο με 500 MB, Πηγαίνει γρήγορα, πολύ γρήγορα. Εάν σκοπεύατε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν VPN σας σε καθημερινή βάση, θα ήταν αναμφισβήτητα σοφό να σκεφτείτε δύο φορές πριν εγγραφείτε στο πακέτο 0 € TunnelBear.

Τέλος, είναι μάλλον μια δοκιμαστική έκδοση που θα δοκιμάσει την υπηρεσία και όχι ένα πραγματικό VPN που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να είναι σε αυτόν τον κατάλογο δωρεάν VPNs επειδή, για τα μικρά διαθέσιμα δεδομένα, είναι δωρεάν και αποτελεσματικά.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, τα 500 MB εξαφανίστηκαν σε λιγότερο από 20 λεπτά, δηλαδή το μικρό που μπορείτε να κάνετε με αυτήν την προσφορά δωρεάν. Έτσι δεν μπορείτε να έχετε καλή εμπειρία με ένα δωρεάν VPN έτσι.

Αποτυχία n ° 2: ρυθμός ροής

Το TunnelBear μπορεί να κάνει τους διακομιστές διαθέσιμους σε 20 χώρες, ο αριθμός των ατόμων που συνδέονται με αυτά είναι τεράστιος. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι οι διακομιστές θα υπερφορτωθούν, ακόμη και μερικές φορές κορεσμένες. Τα δικα σου ποσοστό σύνδεσης Στη συνέχεια θα μειωθεί έντονα και η ηλεκτρονική σας εμπειρία θα επηρεαστεί αναγκαστικά.

Αποτυχία N ° 3: Εμπιστευτικότητα

Όπως η Windscribe, η εταιρεία Tunnelbear εδρεύει στον Καναδά. Αυτή η χώρα είναι μέρος της συμμαχίας “5 μάτια“” “. Παρά τις πολυάριθμες εκθέσεις διαφάνειας που δημοσιεύονται από το TunnelBear, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε αυτό το σημείο και πάντα αισθανόμαστε ευάλωτοι.

Δωρεάν VPN vs Paying: Ποιο να επιλέξετε ?

Μετά από αυτή την παρουσίαση των καλύτερων δωρεάν VPN, πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε τους περιορισμούς στους οποίους τρέχετε.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ελεύθερες προσφορές από εκδότες όπως το Atlas VPN, το Windscribe, το ProtonVPN, το Hide.Εγώ και το TunnelBear VPN. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κανένα δωρεάν VPN δεν καταφέρνει να ξεκλειδώσει την πλατφόρμα Netflix, όπως μπορεί να κάνει ένα ExpressVPN ή CyberGhost VPN.

Μερικοί εντελώς δωρεάν αδίστακτοι προμηθευτές VPN δεν διστάσουν μεταπωλήστε τα δεδομένα σας και τις δραστηριότητές σας για τη χρηματοδότηση της υπηρεσίας τους. Τα δωρεάν VPNs έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά δεν είναι μέχρι τα πληρωμένα VPNs. Αν επρόκειτο να κάνετε μια αιτιολογημένη επιλογή, τα πληρωμένα VPNs είναι η καλύτερη λύση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα του VPN χωρίς όριο εύρους ζώνης, διακομιστές ή χώρες.

Και αν πραγματικά δεν θέλετε να πληρώσετε, τότε εγγραφείτε στο ExpressVPN και χρησιμοποιήστε την 30η ημέρα “ικανοποιημένη ή επιστροφή” εγγύηση.

Τα 3 VPNs για να φύγουν απολύτως

Τον τελευταίο καιρό, πολλά δωρεάν VPNs βρίσκονται στο επίκεντρο των αντιπαραθέσεων σχετικά με τη συλλογή και τη μεταπώληση προσωπικών δεδομένων από χρήστες. Μεταξύ των πιο προβληματικών, βρίσκουμε τους τρεις προμηθευτές παρακάτω. Θα το δείτε αν ανησυχείτε για την ιδιωτική σας ζωή στο διαδίκτυο, είναι καλύτερο να πάτε στο δρόμο σας.

Hola VPN

Το Hola VPN είναι μια υπηρεσία που βασίζεται στο Ισραήλ, η οποία έχει πάνω από 160 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Παρά τη δημοτικότητά του, το Hola VPN δεν είναι άψογη όσον αφορά την ασφάλεια. Εκτός από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που δεν σέβεται την ιδιωτική ζωή των χρηστών του Διαδικτύου, ο προμηθευτής ήταν θύμα του Cyberattaque Botnet για την ανάκτηση του χρήστη IP.

Το άλλο πρόβλημα με το HOLA VPN βασίζεται στη λειτουργία λειτουργίας του. Βασίζεται στην τεχνολογία peer-to-peer (peer to peer) για την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε δωρεάν συνδρομητές έκδοσης. Συνεπώς, η κυκλοφορία άλλων χρηστών μπορεί να μεταφερθεί μέσω της συσκευής σας. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας χρησιμοποιείται ως δρομολογητής και η διεύθυνση IP σας χρησιμοποιείται από ξένους από όλο τον κόσμο. Και αν οι τελευταίοι συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες στο διαδίκτυο, το IP σας θα είναι ορατό και θα είστε το άτομο που φταίει.

Φυσικά, αυτή η τεχνολογία είναι λιγότερο δαπανηρή από μια “κλασική” υποδομή με φυσικούς διακομιστές και είναι επίσης πιο εκτεταμένη. Αυτός είναι πράγματι ο λόγος για τον οποίο το Hola VPN μπορεί να προσφέρει τόσες πολλές τοποθεσίες (190 χώρες). Σε αντάλλαγμα, η ανωνυμία είναι περισσότερο από περιορισμένη, καθώς άλλοι πελάτες χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP σας, για να μην αναφέρουμε τη βραδύτητα της σύνδεσης λόγω αυτής της αρχιτεκτονικής P2P. Επομένως, για όλους αυτούς τους λόγους δεν συνιστάται να στραφείτε στο Hola VPN, ακόμη και ως περιστασιακή βάση.

Betternet VPN

Το Betternet VPN είναι ένα άλλο δωρεάν VPN για να φύγετε αν δεν θέλετε να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κίνδυνο. Αυτός ο προμηθευτής μίλησε πριν από λίγο καιρό λόγω των ελαττωμάτων της αίτησής του που θα επέτρεπαν στους χάκερ να μολύνουν τις συσκευές των χρηστών κακόβουλου λογισμικού. Επιπλέον, πολλοί πελάτες έχουν πέσει θύματα διαρροών DNS και διαρροών IP.

Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι η εταιρεία Betternet ανήκει στη θυγατρική της Aura, ακριβώς όπως το Hotspot Shield. Και όταν γνωρίζουμε τις πρακτικές διατήρησης του log αυτού του προμηθευτή VPN, μπορούμε να αμφιβάλλουμε για την αξιοπιστία του BetterNet. Είναι με την καταχώριση και την μεταπώληση δεδομένων χρήστη ότι το BetterNet VPN μπορεί να κάνει την υπηρεσία του κερδοφόρα. Είμαστε μακριά από τη βέλτιστη προστασία που προσφέρει η NORDVPN ή το ExpressVPN.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πείσει ότι το BetterNet VPN είναι μια πολύ κακή ιδέα, γνωρίζετε επίσης ότι η δωρεάν έκδοση του περιλαμβάνει μόνο 500 MB την ημέρα του εύρους ζώνης, περιορισμένες τοποθεσίες στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών, των διαφημίσεων και των κακών επιδόσεων σύνδεσης (πολύ χαμηλή αστάθεια και ροή).

Όπερα VPN

Το άλλο δωρεάν VPN που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε, με κίνδυνο να διακυβεύσετε την εμπιστευτικότητα σας, είναι η όπερα VPN. Όπως μπορούμε να μαντέψουμε, αυτή είναι η υπηρεσία VPN που παρέχεται από το Browser Opera. Οι χρήστες της όπερας μπορούν να επωφεληθούν δωρεάν από την επέκταση VPN. Αυτό είναι το μόνο πλεονέκτημα του προμηθευτή. Πράγματι, η όπερα δεν περιλαμβάνει συσκευή κρυπτογράφησης. Είναι όμως το νεύρο του πολέμου των VPN, αφού είναι η κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας ιστού που σας επιτρέπει να αποκρύψετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο. Επομένως, είναι πιο συνετό να μιλάμε για επέκταση πληρεξούσιου από το VPN ως τέτοιο.

Με την όπερα VPN, δεν θα επωφεληθείτε από πολύ προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Με άλλα λόγια, η ηλεκτρονική σας προστασία θα είναι κάτι περισσότερο από συμβιβασμένη. Και αυτό δεν είναι όλο. Η όπερα ανήκει σε μια κινεζική εταιρεία, οπότε ακόμη και αν η υπηρεσία εδρεύει στη Νορβηγία, πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για αυτό το VPN, διότι όπως σίγουρα γνωρίζετε, η Κίνα και η ελευθερία στο Διαδίκτυο είναι δύο.

Εκτός από τη δημιουργία ενός σταυρού στην ανωνυμία σας, η χρήση της όπερας VPN μπορεί να σας εμποδίσει επειδή οι ταχύτητες είναι αργές και θα περιορίζεστε μόνο σε τρεις θέσεις (έναντι 94 χωρών με ExpressVPN). Αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις καθημερινές σας δραστηριότητες πλοήγησης και ροής.

Συχνές ερωτήσεις σε δωρεάν VPNs

Πριν επιλέξετε ένα VPN 0 ευρώ, πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα στοιχεία. Ως εκ τούτου, κάναμε μια περίληψη των ερωτήσεων που θέτουν περισσότερο από τους χρήστες του Διαδικτύου σε δωρεάν VPNs. Εάν μένετε, μπορείτε να μας γράψετε απευθείας για να σας βοηθήσουμε. Πάνω απ ‘όλα, δεν πρέπει να δεσμευτείτε χωρίς να γνωρίζετε τα μειονεκτήματα αυτών των λύσεων. Το περιουσιακό τους στοιχείο που είναι ελεύθερο υποδηλώνει αδύναμα σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

�� 100% δωρεάν VPN είναι ασφαλή ?

Οχι. 100% δωρεάν VPN δεν μπορούν να προσφέρουν ενισχυμένο επίπεδο ασφάλειας, καθώς το κόστος είναι πολύ υψηλό (διακομιστές, έξοδα συντήρησης κ.λπ.). Επομένως, πολλά δωρεάν VPN διατηρούν τα αρχεία καταγραφής και πωλούν τα δεδομένα των χρηστών τους για εμπορικούς σκοπούς για να βγουν από αυτό και να χρηματοδοτούν τις υπηρεσίες τους. Από την άλλη πλευρά, τα δωρεάν πακέτα των πληρωμένων παρόχων VPN είναι λιγότερο κίνδυνο.

�� Μπορεί ένα δωρεάν VPN να είναι γρήγορο ?

Δυστυχώς όχι. Το δίκτυο των δωρεάν VPNs συχνά υπερφορτώνεται λόγω διακομιστών κακής ποιότητας και περιορισμένου εύρους ζώνης. Ως εκ τούτου, ένα δωρεάν VPN θα αυξήσει τους χρόνους λανθάνουσας κατάστασης και αναπόφευκτα θα επιβραδύνει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

�� Δωρεάν VS VS VPN πληρωτέο, το οποίο θα επιλέξει ?

Η πληρωμή VPN είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη λύση για να αποκτήσετε καλή απόδοση και βέλτιστη ασφάλεια. Μέχρι σήμερα, κανένα δωρεάν VPN δεν καταφέρνει να κάνει καλύτερα, γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε έντονα να μην εγγραφείτε σε δωρεάν συνδρομή.

�� Το VPN σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο ροής ?

Όχι πραγματικά. Μόλις συνδεθεί στον διακομιστή ενός δωρεάν VPN, η ταχύτητα του Διαδικτύου σας θα επιβραδυνθεί έντονα και αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να συνεχίσετε ή να κατεβάσετε μεγάλα αρχεία. Επιπλέον, η σύνδεσή σας δεν θα είναι ασφαλής, αφού τα δωρεάν VPN διατηρούν σχεδόν όλες τις διαδικτυακές δραστηριότητες των χρηστών τους.