Ένα αμερικανικό κράτος σχεδιάζει να απαγορεύσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το 2035, εδώ είναι 8 100 % ηλεκτρικά αμερικανικά αυτοκίνητα για να παρακολουθήσουν στενά

Εδώ είναι 8 100 % ηλεκτρικά αμερικανικά αυτοκίνητα για να παρακολουθήσετε στενά

Ο Buick έχει αποκαλύψει δύο έννοιες που παίρνουν τη μορφή ενός coupe και ενός sedan και ανακοινώνει την άφιξη του 100 % ηλεκτρικού electra sedan από το 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο είναι το βαφτισμένο Wildcat EV, και παίρνει τη μορφή ενός θαυμάσιου ηλεκτρικού 2+2 coupe, με πολύ φουτουριστικές γραμμές. Αλλά προσέξτε, επειδή δεν πρέπει να ανακοινώσει άμεσα ένα μοντέλο σειράς, αλλά να δώσει μια ιδέα για την στιλιστική κατεύθυνση που θα πάρει η μάρκα τα επόμενα χρόνια.

Ένα αμερικανικό κράτος σχεδιάζει να απαγορεύσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το 2035

Το ηλεκτρικό φορτίο γρήγορου αυτοκινήτου

R5

Είμαστε το 2035 μετά τον Ιησού Χριστό. Όλη η Αμερική κυλά σε ηλεκτρικά … όλα ? Οχι ! Μια μικρή κατάσταση μη αναστρέψιμων καουμπόηδων εξακολουθεί να είναι ανθεκτική στον εισβολέα.

Εάν η Ευρώπη έχει αποφασίσει να απαγορεύσει την πώληση νέων θερμικών αυτοκινήτων μετά το 2035, το Wyoming, ένα κράτος στα βορειοδυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφάσισε να κάνει το ακριβώς αντίθετο: απαγορεύοντας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ! Εισαγόμενος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας: Προστασία της τοπικής βιομηχανίας πετρελαίου και των θέσεων εργασίας που δημιουργεί. Έξι βουλευτές, τέσσερις γερουσιαστές και δύο μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν καταθέσει νομοσχέδιο για να απαγορεύσουν την εμπορία ηλεκτρικών οχημάτων μέχρι το 2035. Στην πρόταση SJ004, οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι προσφέρουν να αποσυρθούν από εμπορικά αυτοκίνητα που βλάπτουν άμεσα “την κρατική οικονομία”. Το επιχείρημά τους: καθ ‘όλη τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, το κράτος θα είχε επενδύσει σημαντικά στη βιομηχανία πετρελαίου από την οποία εξαρτώνται χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Το κράτος Cowboy (αυτό είναι το ψευδώνυμο του Wyoming), δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο άλογο και τα καροτσάκια, αλλά επιθυμεί με κάθε κόστος να αποφύγει την ηλεκτρική μετάβαση που ασκείται. Και οι βουλευτές δεν λείπουν από επιχειρήματα, ξεκινώντας από την έλλειψη ηλεκτρικής υποδομής, και ιδιαίτερα σταθμούς φόρτισης στο Wyoming. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το κενό και τη φύση της τοπικής οικονομίας, περιγράφουν τη μεταφορά στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ως ένα συγκεκριμένο “ατύχημα”.

Μια επίθεση στην κυριαρχία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Στο κείμενό τους, οι βουλευτές εξηγούν επίσης ότι ” Η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι η υπερηφάνεια του Wyoming “, Ότι δημιουργεί” αμέτρητες εργασίες ” Και ” Εξασφαλίζει την οικονομική ισορροπία του κράτους »». Το νομοσχέδιο τους δεν ξεχνά να στοχεύει άμεσα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, κατηγορώντας το, pell-mell, ότι είναι, εξαρτάται από τα ακριβά ορυκτά και του οποίου το κράτος δεν παρέχεται, δύσκολο να ανακυκλωθεί, δαπανηρή παραγωγή και απαιτώντας δαπανηρή υποδομή.

Αυτό το νομοσχέδιο που δεν θα ήταν πιθανό να πετύχει, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Πράγματι, οι κοινοβουλευτικοί του Wyoming προχωρούν ενάντια στο τρέχον, εάν εξετάσουμε τη νέα βοήθεια καταναλωτών και άλλες φορολογικές πιστώσεις που εφαρμόζονται τις τελευταίες ημέρες και στοχεύουν στην προώθηση της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη μετάβαση του Electric. Στο στοιχείο του αυτοκινήτου, ο νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού παρέχει, μεταξύ άλλων. Ένα ποσό πιθανώς ανεπαρκές για αυτούς τους έξι εκλεγμένους εκπροσώπους του Wyoming.

Εδώ είναι 8 100 % ηλεκτρικά αμερικανικά αυτοκίνητα για να παρακολουθήσετε στενά

Συχνά μιλάμε για την Κίνα, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ παραγωγικές σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. 100 % ηλεκτρικό, γεμιστό με τεχνολογίες, αμερικανικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα φτάνουν στο σταγονόμετρο στην Ευρώπη. Εδώ είναι μια επιλογή από οκτώ αυτοκίνητα που αναμένονται.

Μετά από μια επιλογή από 100 % ηλεκτρικά κινεζικά αυτοκίνητα, που αναμένεται στην Ευρώπη, επιτέθηκε στους Αμερικανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων. Υπάρχουν διάσημοι κατασκευαστές, όπως η General Motors, η Ford, η Tesla … και οι νέοι που προσπαθούν να βρεθούν μετά τον Tesla: Rivian, Lucid, Lordstown, Canoo, Faraday Future ή Fisker. Αυτή είναι η αιώνια ιστορία των μικρών ευέλικτων, τολμηρών και δημιουργικών νεοσύστατων… δεν γνωρίζουμε ποιος θα καταφέρει πραγματικά να επιτύχει τους στόχους της.

Roadster Tesla

Καθυστέρησε, στη συνέχεια καθυστέρησε και σίγουρα καθυστέρησε ακόμα. Εάν έχετε προγραμματίσει να πέσει για τη δεύτερη έκδοση του Tesla Roadster, πρέπει να είστε υπομονετικοί (και πλούσιοι). Η ελπίδα, ωστόσο, είναι ότι μια μέρα τελικά συμβαίνει. Το Roadster θα είναι ένα αυτοκίνητο με δυσανάλογα χαρακτηριστικά.

Όταν ανακοινώθηκε, ο Elon Musk είπε ότι το roadster θα είναι σε θέση να φτάσει τα 1.000 χλμ. Με ένα μόνο φορτίο και αναφέρθηκε σε μέγιστη ταχύτητα μεγαλύτερη από 400 χλμ./. Είπε επίσης ότι το σύστημα τριών μοτίβων (το οποίο περιλαμβάνει ηλεκτρικό κινητήρα μπροστά και δύο στο πίσω μέρος) θα επιτρέψει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει τα 0 έως 100 km/h σε μόλις 1,9 δευτερόλεπτα. Τίποτα δεν έχει να κάνει με το αρχικό roadster του 2008 που σχεδιάστηκε με βάση ένα Lotus Elise. Εκτός από την επίσημη ανακοίνωση, το νέο Roadster έκανε δειλές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια επίσημων εκδηλώσεων Tesla.

Στη Γαλλία, μετράτε μια τιμή 172.000 ευρώ ελάχιστο. Μιλάμε για μια πρώτη παράδοση το 2023 … Θυμηθείτε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στα τέλη του 2017, ο Elon Musk υποσχέθηκε μια άφιξη για το 2020.

Tesla Roadster Frandroid 2020

Φινίτσας

Είναι σίγουρα το λιγότερο γνωστό από τους Αμερικανούς κατασκευαστές που αναφέρονται εδώ, εδώ είναι ο Fisker Ocean. Αυτό το 100 % ηλεκτρικό SUV, μπορέσαμε να το παρατηρήσουμε κατά τη διάρκεια πολλών σαλόνια φέτος. Η εμφάνιση του Californian SUV σάς κάνει να σκεφτείτε ακαταμάχητα να σκεφτείτε το Range Rover Evoque. Θα έχετε παρατηρήσει την ηλιακή ηλιοροφή, της οποίας η μάρκα εξασφαλίζει ότι σας επιτρέπει να πάρετε μέχρι 3.200 χλμ. Αυτονομία ανά έτος. Όσον αφορά αυτό το θέμα, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε το χειρισμό του Lightyear 0.

Η τεράστια κεντρική οθόνη 17,1 ιντσών εντυπωσιάζει, σε κάθετη θέση με κυλιόμενη ή οριζόντια για να παρακολουθήσετε μια ταινία σταμάτησε. Οι οπαδοί του Tesla Model 3 ή του μοντέλου θα βρουν το λογαριασμό τους εκεί … μπορεί επίσης να περιστρέψει 90 μοίρες. Όταν σταματήσετε, το βλέπετε σε λειτουργία τοπίου για να απολαύσετε το περιεχόμενο πολυμέσων. Εν κινήσει, η κατακόρυφη λειτουργία θα είναι πιο κατάλληλη για λιγότερο αποσπασματική αποστολή του προγράμματος οδήγησης. Τα όργανα εμφανίζονται σε μια μικρή οθόνη πίσω από το τιμόνι.

Η ανακοίνωση της αυτονομίας είναι μεταξύ 440 χιλιομέτρων (Ωκεάνιος αθλητισμός, Το βασικό μοντέλο, με ηλεκτρικό κινητήρα τοποθετημένο στον μπροστινό άξονα) και 630 χλμ. (Ocean Exreme, με δύο κινητήρες σε κάθε άξονα) στον κύκλο WLTP.

Η πρώτη του παράδοση έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2022, στην Αυστρία ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη Γαλλία, η παράδοση σημειώνεται για τον Απρίλιο του 2023. Οι τιμές είναι μεταξύ 41.900 ευρώ και μέχρι 69.950 ευρώ. Φαίνεται υψηλό, αλλά αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν πολλές επιλογές και επομένως είναι ελκυστικές για τον ανταγωνισμό.

Fisker-Ocean-Frandroid-2022

Διαυγής αέρας

Αν ψάχνετε για έναν σημαντικό αμφισβητία για το μοντέλο Tesla, ο διαυγής αέρα είναι καλός υποψήφιος. Σε ίσο τμήμα, η πλειοψηφία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που προσπαθούν να εμφανίσουν τα χαρακτηριστικά του Tesla απέχουν πολύ από το να τους πλησιάσουν. Αλλά, αυτό δεν συμβαίνει με τον διαυγές αέρα.

Στο τεχνικό φύλλο, το Lucid Aid προσφέρει 827 hp, έναντι 680 hp για το μοντέλο S Plaid. Εάν τα δύο μοντέλα παίζουν στα 0 έως 100 km/h, ο διαυγής αέρας είναι ταχύτερος στην ανάκαμψη για τα 80 έως 120 km/h (1,9 έναντι 2,2 δευτερολέπτων)

Το επίπεδο αυτονομίας, ο διαυγής αέρα πληρώνει ακόμη και την πολυτέλεια να καταναλώνει λιγότερο στις γρήγορες διαδρομές (από 17 έως 21 kWh / 100 km, έναντι 19 έως 22 για το μοντέλο S Plaid μετά από αυτοκινητόδρομο-proper). Ακόμα και το φορτίο είναι ταχύτερο, 300 kW έναντι 250 kW μέγιστο συνεχές ρεύμα. Μια άλλη λεπτομέρεια: Η μπαταρία λειτουργεί σε 800 βολτ έναντι 400 βολτ στο Tesla.

Στα τέλη Αυγούστου 2022, η Lucid αποκάλυψε την έκδοση Έκδοση Air Sapphire. Αυτό το μοντέλο Lucid Air Sapphire είναι εξοπλισμένο με τρεις κινητήρες, με συνολικά 1.200 ίππους. Με έναν πρόσθετο πίσω κινητήρα, υποτίθεται ότι θα φτάσει 100 km/h σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα και 160 km/h σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα με Μια μέγιστη ταχύτητα στα 321 χλμ./.

Εάν τα δύο αυτοκίνητα είναι τόσο παρόμοια, είναι ότι οι Lucid Motors στρατολόγησαν έναν μηχανικό … Peter Rawlinson, ο τελευταίος εργάστηκε στο Tesla Model S και το Lucid Air. Οι τιμές στην Ευρώπη ξεκινούν στα 100.000 ευρώ για την έκδοση εισόδου -επιπέδου, καθαρή, φτάνουν τα 218.000 ευρώ για την έκδοση Dream (τιμή για τη Γερμανία). Οι κρατήσεις για το πρώτο μοντέλο των Lucid Motos είναι ήδη ανοιχτές στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Στη Γαλλία, δεν μπορούμε ακόμη να το προ -παραγγείλουμε. Η Lucid στοχεύει τη Γερμανία, την Ελβετία, τις Κάτω Χώρες και τη Νορβηγία.

Lucid-Air-Frandroid-2020

Rivian R1s

Όπως το Lucid, ο Rivian κάνει συχνά οικονομικές ειδήσεις, επειδή οι ανακοινώσεις του και άλλα στοιχεία εξετάζονται από τη βιομηχανία. Η πρώτη μεγάλη επικοινωνία του Rivian ήταν το τεράστιο συμβόλαιο με το Amazon. Η αμερικανική ομάδα εργάστηκε σε στενή συνεργασία με τον Rivian για να σχεδιάσει τα φορτηγά παράδοσης που συναρμολογήθηκαν στο εργοστάσιο Rivian, Normal, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Rivian παρουσίασε δύο μοντέλα: ένα pickup που ονομάζεται R1T και ένα SUV που ονομάζεται R1S. Τα R1s, όπως ο διαυγής αέρα που αναφέρθηκε παραπάνω, ήδη κυλούν σε αμερικανικούς δρόμους.

Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV 7 θέσεων, πάντα με 100 % ηλεκτρική κινητήρια. Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ κοντά στο R1T, τα δύο αυτοκίνητα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα. Το Rivian R1S θέλει να θεωρηθεί ως άξιος κληρονόμος του μεγάλου αμερικανικού SUV. Σημειώνει ήδη πνεύματα από το βλέμμα του ενός ντουλαπιού πάγου, όπως ένα Chevrolet Tahoe ή μια εκστρατεία Ford. Επομένως, αυτό δεν το καθιστά ένα πολύ αποτελεσματικό αυτοκίνητο.

Χωρητικότητα μπαταρίας 105 kWh 135 kWh 180 kWh
Εξουσία 300 kW (408 hp) 522 kW (710 hp) 562 kW (764 hp)
Η αυτονομία R1T 370 χλμ 480 χλμ 640 χλμ
Η αυτονομία R1S 386 χλμ 499 χλμ 660 χλμ

Το Rivian R1S διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από 70.000 $ και δεν ανακοινώνεται ημερομηνία διαθεσιμότητας στην Ευρώπη. Ο Rivian έχει δημοσιεύσει τεράστιες απώλειες για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, μιλάμε για 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά 98.000 προ -παραγγελίες καταγράφηκαν με 25.000 οχήματα που πρέπει να παραδοθούν το 2022.

Cadillac celestiq

… είναι “Ultra-Luxe”. Μιλάμε για ένα εισιτήριο 300.000 δολαρίων για είσοδο -επίπεδο, χωρίς επιλογή.

Επομένως, το Celestiq θα προσφέρει υλικά συναρμολογημένα με τα χέρια, όλα τα εδάφη, τέσσερις τιμόνι καθώς και το σύστημα οδήγησης της νέας γενιάς της GM, Ultra Cruise. Ο κινητήρας θα είναι, το ίδιο, από την εργασία GM, αυτή είναι η τεχνολογία Ultium.

Οι προ -παραγγελίες θα ανοίξουν το 2023 και οι πρώτες παραδόσεις σχεδιάζονται το 2025. Προφανώς, το Cadillac δεν είναι ανοσοποιητικό σε μικρή καθυστέρηση. Αυτό το SUV θα μπορούσε να φτάσει μαζί μας λίγο αργότερα, όπως άκουσε η General Motors που βλέπει την ηλεκτρική ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Κανόβου τρόπου ζωής

Το Canuno είναι μια νεαρή αμερικανική εκκίνηση. Έχουμε επιλέξει αυτόν τον Αμερικανό κατασκευαστή επειδή εκτιμούμε την προσέγγισή τους στο αυτοκίνητο. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, του επίσημου αυτοκινήτου της NASA.

Αυτό το αυτοκίνητο επτά θέσεων μας θυμίζει το αναγνωριστικό Volkswagen. Buzz, ο σχεδιασμός του καθοδηγείται από την απόδοση, αλλά και το carpooling. Έτσι, απομακρύνουμε από τον κλασικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων, την πανοραμική του γυάλινη οροφή και τα παράθυρα του που περιβάλλουν ολόκληρη την καμπίνα στο πίσω. Ο χώρος των επιβατών στο πίσω μέρος θα κάνει μια εντύπωση, με τον λυγισμένο πάγκο του σαν καναπέ και τον τεράστιο κεντρικό χώρο του.

Η Canuno σχεδιάζει να βάλει τα minivans της στην αγορά από το 2023 στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε τιμή 34.750 δολαρίων. Θα προσφερθούν αρκετές παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης για επαγγελματίες.

φορτιστής Dodge

Επιτίθενται εδώ μια αμερικανική εικόνα, μια αθλητική που ονομάζεται Charger Daytona SRT. Το Dodge εργάζεται στην ηλεκτροκίνηση της εμβέλειας της, η οποία στη συνέχεια θα του επέτρεπε να προβλέψει το μάρκετινγκ στην Ευρώπη, όπως για τη General Motors και το Cadillac.

Έχει γίνει, ο Dodge μας υπόσχεται Ηλεκτρική έκδοση του μυϊκού αυτοκινήτου για το 2024. Το στυλ έχει αναθεωρηθεί για να κερδίσει τη νεωτερικότητα, αλλά και στην αεροδυναμική, ένα βασικό στοιχείο για τη βελτίωση της αυτονομίας. Έχουμε προσεγγίσει αυτήν την έννοια σε αυτό το άρθρο λεπτομερώς.

Buick Electra EV

Ο Buick έχει αποκαλύψει δύο έννοιες που παίρνουν τη μορφή ενός coupe και ενός sedan και ανακοινώνει την άφιξη του 100 % ηλεκτρικού electra sedan από το 2024 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο είναι το βαφτισμένο Wildcat EV, και παίρνει τη μορφή ενός θαυμάσιου ηλεκτρικού 2+2 coupe, με πολύ φουτουριστικές γραμμές. Αλλά προσέξτε, επειδή δεν πρέπει να ανακοινώσει άμεσα ένα μοντέλο σειράς, αλλά να δώσει μια ιδέα για την στιλιστική κατεύθυνση που θα πάρει η μάρκα τα επόμενα χρόνια.

Το δεύτερο είναι το electra-x. Στη συνέχεια, καταλαμβάνει μερικά στοιχεία του coupe, από την άλλη πλευρά, διακρίθηκε από την ανυψωμένη σιλουέτα του.

Δεν το θέλουμε στην Ευρώπη: Ford F 150 EV, GMC Hummer EV, Lordstown Endurance και Tesla Cybertruck

Αυτή είναι μια υποκειμενική γνώμη, που μοιράζεται το γραπτό ένωση. Προσωπικά, μου αρέσουν τα pickups. Λίγο γνωστό στην Ευρώπη, αυτά είναι τα πιο δημοφιλή οχήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέρουν πολλή χρήση, με τεράστια χωρητικότητα ρυμούλκησης. Όπως τα τεράστια SUV, αυτά είναι τώρα εξελιγμένα και πολυτελή προϊόντα … με ένα τεράστιο πρόβλημα απόδοσης.

Οι παραλαβές έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά την αποτελεσματικότητα. Αλλά, είναι πάντα μεγάλες δεξαμενές που κινούνται στο διάστημα και, ως εκ τούτου, παραμένουν τα λιγότερο οικονομικά αυτοκίνητα. Αυτά τα pickups έχουν επίσης επιβάλει, ειδικά επειδή έχουν τέσσερις πόρτες και συστήματα ασφαλείας. Τέλος, η υποδομή αυτοκινήτων στην Ευρώπη δεν είναι κατάλληλη για αυτά τα αυτοκίνητα. Για να μετακινηθείτε, να πάρουν, ελιγμούς σε δύσκολες καταστάσεις και ενσωματώνονται σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.

Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες χώρες, το 100 % ηλεκτρικό Hummer EV ρυπαίνει περισσότερο από ορισμένα θερμικά αυτοκίνητα λόγω της γιγαντιαίας κατανάλωσης ενέργειας για να μετακινηθεί.

Εν ολίγοις, παρά το φουτουριστικό στυλ του cybertruck, δεν το θέλουμε στην Ευρώπη. Εκτός, στο όριο, για μικρές παραλαβές όπως το Ford Ranger.

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).

Εδώ είναι τα 10 αμερικανικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα μπορούσαν να χτυπήσουν το μέτωπο στην Ευρώπη

Οι Αμερικανοί κατασκευαστές είναι ηλεκτρικοί και σας κάνει να θέλετε !

26 Σεπτεμβρίου 2022 09/26/2022 • 18:26

Το Detroit Show, η πόλη που ονομάζεται Motor City, είναι μια ευκαιρία να δούμε τις τελευταίες καινοτομίες στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία στο λίκνο της. Έχουμε λεπτομερώς κάθε μοντέλο στο χώρο για εσάς.

Chevrolet Equinox EV

Φέτος, Joe Biden ο ίδιος ήρθε να φτιάξει τα στρατεύματα του “Big 3″, τα 3 αιθέρια του αυτοκινήτου με έδρα το Ντιτρόιτ: ” Νομίζω ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε το μέλλον της αγοράς αυτοκινήτων “, Ορκίζεται. Και γι ‘αυτό, ένα μόνο Leitmotif: Electric ! Η ομιλία του Joe Biden στο Detroit Lounge είναι μια καλή φωτογραφία του αποθέματος του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον κόσμο και πιο συγκεκριμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες ως εισαγωγή.

Για το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου αιώνα, κατευθύνουμε τον Le Monde (Automobile). Και κάτι πήγε στραβά. Κινδυνεύουμε να χάσουμε το πλεονέκτημα ως έθνος και η Κίνα και ο υπόλοιπος κόσμος καλύπτουν μαζί μας. Σήμερα, αν θέλετε ένα ηλεκτρικό όχημα με μεγάλη αυτονομία, μπορείτε να αγοράσετε ένα κατασκευασμένο στην Αμερική. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν νέες επενδύσεις άνω των 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ηλεκτρικά οχήματα και 48 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή μπαταριών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και αρχίζουμε. Ως μέρος του νόμου περί υποδομής, επενδύουμε 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να οικοδομήσουμε Ένα δίκτυο 500.000 σταθμών φόρτισης. Το μεγάλο ταξίδι στην Αμερική θα είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτρισμένο.

Μετά το αρχείο μας στα 8 αμερικανικά αυτοκίνητα για να παρακολουθήσετε προσεκτικά, εδώ είναι μια επίσκεψη στο Detroit Show, με όλα τα αμερικανικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που παρουσιάζονται εκεί. Πρέπει να ειπωθεί ότι με το σχέδιο κατά της πληροφορικής του Joe Biden, οι Αμερικανοί κατασκευαστές ενθαρρύνονται να μεταβούν στο Electric.

Ford Electric Cars

Με αυτή την παρατήρηση, οι κατασκευαστές ευθυγραμμίζουν τα 100 % ηλεκτρικά νέα στο Ντιτρόιτ, ακόμη και αν το πρώτο αστέρι της παράστασης είναι πολύ θερμικό με το μεγάλο παραδοσιακό V8: το νέο Ford Mustang της έβδομης γενιάς. Ωστόσο, μοιράζεται τη σκηνή με το Mustang Mach-e και ειδικά το 100 % ηλεκτρικό pick-up F-150 Lightning, ένα πραγματικό φαινόμενο στις ΗΠΑ με 200.000 παραγγελίες και ένα έτος αναμονής πριν μπορέσουν να οδηγήσουν με το φορτηγό σιωπηλός.

Για έναν αρχάριο ρυθμό περίπου 40.000 δολάρια, ο ήδη καλύτερος πωλητής της Ford προσφέρει εξαιρετική απόδοση με επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε περίπου 4 δευτερόλεπτα χάρη στη γενναιόδωρη ισχύ της 580 hp και της ροπής του ” βαν »Από 1.050 nm. Τι παίρνει εύκολα περισσότερο από 900 κιλά ωφέλιμου φορτίου και ρυμουλκούμενο ρυμουλκούμενο μέχρι 4,5 τόνους. Από την πλευρά της αυτονομίας, ανακοινώνει 515 χλμ. Η σοφή εμφάνισή του παραδοσιακής παραλαβής επιτρέπει τον εαυτό του τη φαντασία μιας λωρίδας LED σε ολόκληρο το μέτωπο της, ενώ μέσα στο εσωτερικό, οι εκδόσεις Premium δικαιούνται ψηφιακά όργανα και μια μεγάλη κατακόρυφη οθόνη που λαμβάνεται από το Mustang Mach-e.

Η βασιλεία των παραλαβών

Ενώ περιμένουν το Tesla Cybertruck, ενώνοντας το Rivian R1T, πολλοί ανταγωνιστές τοποθετούνται στο Μπλοκ εκκίνησης, Ξεκινώντας από την ομάδα General Motors και την πλατφόρμα Ultium, σχεδιασμένη για διαφορετικούς τύπους οχημάτων.