Έξι νέα χαρακτηριστικά για να δείτε το 2023-2024 στην τηλεόραση Radio-Canada |, τα καλύτερα τηλεοπτικά νέα στο CES 2023: Ασύρματο και Microled-Zdnt

Τα καλύτερα νέα της τηλεόρασης στο CES 2023: ασύρματο και microled

Κάθε DisplacetV θα κοστίσει 2.999 $ όταν κυκλοφόρησε τον επόμενο Δεκέμβριο και μπορεί να καταγραφεί τώρα για 299 δολάρια.

Έξι νέα χαρακτηριστικά για να δείτε το 2023-2024 στην τηλεόραση Radio-Canada

Η κωμωδία “Dog Time” φτάνει εδώ τηλεόραση αυτό το φθινόπωρο.

Φωτογραφία: Karine Dufour

Δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου στις 9:36 μ.μ. UTC

Η Radio-Canada παρουσίασε το τηλεοπτικό της πρόγραμμα τη Δευτέρα για την εποχή 2023-2024 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με επικεφαλής τον Jean-Sébastien Girard. Ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες καινοτομίες: φαντασίες Ο υποψήφιος Και Κακές καιρικές συνθήκες, ένα ντοκιμαντέρ για τη βία πυροβόλων όπλων και Ημέρα Everay, Μια σειρά που θέλει να αποδείξει ότι οι μεγάλοι άνθρωποι δεν είναι ανενεργοί.

Μυθιστόρημα

Για την πρώτη του εισβολή στη μυθοπλασία, ο χιούμορ François Bellefeuille δίνει στον κτηνίατρό του Sarrau, ένα επάγγελμα που κατείχε για 12 χρόνια. Σε Κακές καιρικές συνθήκες, Παίζει το ρόλο του Antoine Best, ενός γιατρού των ζώων που επιτυγχάνει, μέχρι να χτυπήσει ένα σκυλί που ζει στην τηλεόραση.

Φαράτα από το κοινό, ο οποίος τον κατηγορεί για τη σκληρότητα των ζώων, ο πεσμένος άνθρωπος θα καταφύγει στα νησιά-του-μαντελίου, όπου θα προσπαθήσει να βάλει τη ζωή του πίσω στις σιδηροτροχιές, δουλεύοντας στην κτηνιατρική κλινική του Δρ Armand Lapierre , ενσωματωμένο από τον Gaston LePage.

Η κωμωδία 12 επεισοδίων 30 λεπτών, που γράφτηκε από τους François Bellefeuille και Olivier Thivierge, θα προσφερθεί εδώ.Επιπλέον τηλεόραση από τις 16 Νοεμβρίου. Θα μεταδοθεί εδώ τηλεόραση το χειμώνα του 2024 πριν προσγειωθεί εδώ όλα.τηλεόραση.

Ανοίξτε σε πλήρη οθόνη

Ο François Bellefeuille αντλεί από την εμπειρία του ως κτηνίατρος για “χρόνο σκύλου”.

Φωτογραφία: Karine Dufour

Σε Ο υποψήφιος, Μια σειρά αόριστα εμπνευσμένη από το ταξίδι της πολιτικής Ruth Ellen Brosseau, η Catherine Chabot ενσωματώνει τον Alix Mongeau, έναν τεχνικό στα νύχια που συμφωνεί να παρουσιαστεί ως μετά τον μετάλλιο για την πρόοδο και τη δημοκρατία του κόμματος του Κεμπέκ.

Τέλος, εκλεγμένος, ενάντια σε όλες τις προσδοκίες, θα κατακρημνιστεί σε ένα περιβάλλον που δεν γνωρίζει, αναγκασμένος να μάθει για τη δουλειά ένα επάγγελμα για το οποίο δεν είναι κατάλληλος. Η σειρά που υπογράφηκε από την Isabelle Langlois (Φήμες, Κακό κάρμα, Αμολάω) Επίσης διαθέτει Christian Bégin, éric Bernier, Geneviève Brouillette, Maka Kotto και Ines Talbi.

Η σειρά των 10 επεισοδίων των 60 λεπτών θα προσφερθεί εδώ.Επιπλέον τηλεόραση από τις 21 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, θα μεταδοθεί εδώ τηλεόραση το χειμώνα του 2024 πριν προσγειωθεί εδώ όλα.τηλεόραση.

Ανοίξτε σε πλήρη οθόνη

Η ηθοποιός Catherine Chabot ενσωματώνει τον κύριο χαρακτήρα της σειράς “La Candidae”.

Φωτογραφία: Radio-Canada / Bertrand Calmeau

Η κωμική σειρά Lakay Nou, Ποιος σημαίνει με εμάς ή το κρεολικό μας σπίτι ακολουθεί τις περιπέτειες μιας οικογένειας της Αϊτής του Κεμπέκ της Αϊτής. Αυτή είναι μια πρωτότυπη ιδέα του ηθοποιού Frédéric Pierre, ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του Henri.

Η τελευταία μορφή με τη Myrlande (η Catherine υποφέρει) ένα ζευγάρι κολλημένο μεταξύ δύο γενεών, εκείνης των τριών παιδιών τους που γεννήθηκαν στο Κεμπέκ και εκείνης των γονέων τους από την Αϊτή. Την αυγή της δεκαετίας του σαράντα, το ζευγάρι αποφασίζει να ανοίξει ένα εστιατόριο και προσπαθεί να συγκεντρώσει ολόκληρη την οικογένεια πίσω από την εταιρεία, παρά το σοκ των αξιών που υπονοεί.

Η σειρά, που παράγεται από τον Ricardo Trogi, έχει 10 επεισόδια 30 λεπτών, τα οποία θα προσφερθούν εδώ.Επιπλέον τηλεόραση από τον Ιανουάριο του 2024.

Ανοίξτε σε πλήρη οθόνη

Το “Lakay Nou” λέει τα σκαμπανεβάσματα μιας οικογένειας της Αϊτής του Κεμπέκ.

Φωτογραφία: Eve Lavoie

Η δραματική σειρά Δεν παίρνει το TCHAS στο Papineau είναι μια άλλη παραγωγή που βασίζεται στην πολιτιστική ποικιλομορφία της κοινωνίας του Κεμπέκ. Συντάχθηκε από τον Lex Garcia και παράγεται από τον Émilie Mannering, σκηνοθέτησε τον Jojo (Alejandro Valencia Lemus), τον πατέρα που εργάζεται σε ένα σαλόνι που βρίσκεται μόνος του με τα παιδιά του, Randy και Olivier, μετά το θάνατο της μητέρας τους.

Ακολουθούμε την ανακατασκευή του οικογενειακού πυρήνα μετά από αυτή τη σκληρή δοκιμασία, μεταξύ της προοδευτικής απομόνωσης του Πρεσβύτερου, του Olivier και των πρώτων σημείων παραβατικότητας του μικρού αδελφού του, Randy. Εκεί τσάι του τίτλου της σειράς είναι ένας κλιμακωτής όρος που ορίζει ένα κούρεμα με πολύ καθορισμένα περιγράμματα.

Η σειρά των 7 10 λεπτών επεισοδίων θα προσφερθεί εδώ.Επιπλέον τηλεόραση από τις 9 Νοεμβρίου.

Ανοίξτε σε πλήρη οθόνη

“Δεν παίρνει το TCHAS στο Papineau” λαμβάνει χώρα σε ένα σαλόνι Barbier.

Ντοκυμαντέρ

Στη σειρά ντοκιμαντέρ Το όπλο του εγκλήματος, Ο δημοσιογράφος Simon Coutu βυθίζει τα έντερα της βίας πυροβόλων όπλων στον Καναδά, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά στο Σικάγο, όπου σχεδόν 700 ανθρωποκτονίες διαπράχθηκαν το 2022, τα περισσότερα από αυτά που αφορούν πυροβόλα.

Συλλέγει μη δημοσιευμένες μαρτυρίες οικογενειών, μέλη της αστυνομίας, ποινικού και άλλων ειδικών στο φαινόμενο, που εξηγούν, μεταξύ άλλων, πώς τα πυροβόλα όπλα βρίσκονται στον Καναδά. Γνωρίζει επίσης τα θύματα και τις οικογένειές τους και απευθύνεται σε μερικές από τις πιθανές στρατηγικές για να βάλει ένα φρένο σε αυτή τη βία.

Η σειρά των τεσσάρων επεισοδίων θα προσφερθεί εδώ.Επιπλέον τηλεόραση τον Δεκέμβριο, πριν μεταδοθεί εδώ την τηλεόραση το χειμώνα 2024, μετά από την οποία θα προσφερθεί εδώ.τηλεόραση.

Ανοίξτε σε πλήρη οθόνη

Ο Simon Coutu άρχισε να ενδιαφέρεται για βία από πυροβόλα όπλα για το πιο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του.

Φωτογραφία: Radio-Canada / Catherine Legault

Ποικιλία/τηλεόραση πραγματικότητας

Στη σειρά Ημέρα Everay, Η Mélissa Bédard, η Mélanie Couture και η Guylaine Guay επιθυμούν να ανατρέψουν τα στερεότυπα σε μεγάλους ανθρώπους, επιδοκιμάζοντας τις αθλητικές δραστηριότητες που μερικές φορές συνδέονται – λανθασμένα σύμφωνα με αυτούς – μόνο για τους λεπτούς ανθρώπους.

Καγιάκ, χαστούκι (μαζορέτας), η αναρρίχηση, οι διαφάνειες νερού … οι τρεις εμψυχωτές περνούν υπέροχα, δανείζοντας τον εαυτό τους σε δραστηριότητες διασκέδασης, απορρίπτοντας την ιδέα ότι οι μεγάλοι άνθρωποι είναι ανενεργοί.

Η σειρά 8 επεισοδίων των 20 λεπτών θα προσφερθεί από τον Μάρτιο του 2024 στο τμήμα Véro.Τηλεόραση από εδώ.Επιπλέον τηλεόραση.

Ανοίξτε σε πλήρη οθόνη

Το “Toutoune Tourné” διαθέτει ιδιαίτερα τη Mélissa Bédard.

Φωτογραφία: Radio-Canada / screenshot

Αναμενόμενες αναμενόμενες αποδόσεις

Πέρα από τα νέα προϊόντα, αρκετές σειρές που έχουν ήδη δονεί την επιστροφή του κοινού αυτό το φθινόπωρο, 5η σειρά, από τα οποία η τελευταία σεζόν θα μεταδοθεί στην τηλεόραση από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Χωρίς ραντεβού θα επιστρέψει επίσης για μια τρίτη και τελευταία σεζόν, ενώ ο νοσοκόμα-σεξολόγος Sarah (Magalie Lépine-Blondeau) θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια περίπτωση οικοσυστερικότητας, ένας erotomaniac έπεισε να είναι σε σχέση με τον οικοδεσπότη Jean-Philippe Wauthier και δύο νέοι που θέλουν να ζήσουν ελεύθερα τη σεξουαλικότητά τους.

Τα 10 επεισόδια των 30 λεπτών θα προσφερθούν από τις 2 Νοεμβρίου εδώ.Επιπλέον τηλεόραση, πριν από μια εκπομπή στην τηλεόραση εδώ το χειμώνα του 2024.

The Horny Series Έτσι σε αγαπώ Θα επιστρέψει επίσης την επόμενη άνοιξη με μια τρίτη και την περασμένη σεζόν επικεντρωμένη στην εκδίκηση του Huguette. Το Caïds de Sainte-Foy θα διευθετήσει επίσης το λογαριασμό τους στο Μόντρεαλ. Για να δείτε από τον Μάρτιο εδώ όλα.Επιπλέον τηλεόραση.

Ας αναφέρουμε επίσης την επιστροφή του Σταυρώ, Η καθημερινή εφημερίδα από την τηλεόραση, η οποία υπόσχεται νέα ίντριγκα.

Ανοίξτε σε πλήρη οθόνη

Το Daily “Stat” θα επιστρέψει στις 11 Σεπτεμβρίου εδώ στην τηλεόραση και εδώ.τηλεόραση.

Φωτογραφία: Εδώ τηλεόραση

Η μικρή ζωή Και Ένα αγόρι ένα κορίτσι, Έκδοση 2023

Το έτος 2023-2024 θα σηματοδοτήσει επίσης την αναγέννηση δύο κλασικών τηλεοπτικών quebec, Η μικρή ζωή Και Ένα αγόρι ένα κορίτσι.

Οι κωμικές σειρές του Claude Meunier θα επιστρέψουν για 6 30 -λεπτά επεισόδια που συγκεντρώνουν την ίδια κατανομή με 30 χρόνια πριν, με εξαίρεση τον Serge Thériault, του οποίου ο χαρακτήρας του Môman έφυγε από το σπίτι της οικογένειας. Τα επεισόδια θα προσφερθούν από τις 3 Οκτωβρίου εδώ.Επιπλέον τηλεόραση πριν μεταδοθεί εδώ τηλεόραση το χειμώνα 2024.

Ο τύπος έχει. Οι Lepage και Sylvie Léonard θα συναντηθούν σε 10 νέα επεισόδια τουΈνα αγόρι ένα κορίτσι, που θα προσφερθεί από τον Ιανουάριο του 2024 εδώ.Επιπλέον τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Τα καλύτερα νέα της τηλεόρασης στο CES 2023: ασύρματο και microled

Τεχνολογία: Μια εντελώς ασύρματη τηλεόραση, εξαιρετικά γρήγορες οθόνες, εδώ είναι, μεταξύ άλλων, αυτό που οι κατασκευαστές έχουν ανακοινώσει σε αυτά φέτος. Λιανική ανασκόπηση.

Από τη Μαρία Ντίαζ | Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Τα καλύτερα νέα της τηλεόρασης στο CES 2023: ασύρματο και microled

Κάθε χρόνο, αυτά εντυπωσιάζουν τους λάτρεις της τεχνολογίας με ιπτάμενα αυτοκίνητα. Αν και όλα αυτά είναι συναρπαστικά για να δούμε και να αποτελέσει αντικείμενο πρωτοσέλιδων, είναι οι συγκεκριμένες καινοτομίες που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα που με ενδιαφέρουν περισσότερο. Και οι πιο καινοτόμες τηλεοράσεις εισέρχονται σε αυτήν την κατηγορία.

Οι μάρκες γνωστές όπως η LG και η Roku έκαναν τεράστιες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια αυτών των 2023, αλλά υπάρχουν και αναδυόμενες μάρκες που κάνουν το δρόμο τους, όπως το Tisplay με την τηλεόρασή του ασύρματα.

Μετατόπιση

Εικόνα: Ιούνιος WAN/ZDNET.

Μια τηλεόραση ανάλυσης 55 -ιντσών 4K, πραγματικά ασύρματη, η οποία κολλάει απευθείας στους τοίχους και τα παράθυρα, χωρίς να είναι απαραίτητο να τα διορθώσουμε ή να τα διατρυπούμε ? Είναι το displacetv.

Το Tisplay έχει δημιουργήσει μια τηλεόραση 55 ιντσών που τροφοδοτείται από μπαταρία που ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά και λειτουργεί μέχρι ένα μήνα σε ένα μόνο φορτίο. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από το ένα δωμάτιο στο άλλο, χάρη σε μια αποκλειστική ενεργή τεχνολογία κενού που την καθιστά προσκολλημένη στους τοίχους ή τα παράθυρα.

Η τηλεόραση έχει φωνητική, συγκινητική και χειρονομία και δεν έχει φυσικό τηλεχειριστήριο. Η ιδέα είναι να γίνει η εμπειρία προβολής πιο διαισθητική. Σύμφωνα με την εκτόξευση, μέχρι 16 από αυτές τις τηλεοράσεις μπορούν να χωρέσουν μαζί για να δημιουργήσουν μεγάλες οθόνες.

Κάθε DisplacetV θα κοστίσει 2.999 $ όταν κυκλοφόρησε τον επόμενο Δεκέμβριο και μπορεί να καταγραφεί τώρα για 299 δολάρια.

TV OLED LG 93 ιντσών Ασύρματο M3

Η ασύρματη τεχνολογία βρίσκεται σε πολλά νέα χαρακτηριστικά που επισημαίνονται σε αυτά τα 2023. Και η LG παρουσίασε επίσης μια τηλεόραση OLED Zero Connect, νικητή ενός βραβείου καινοτομίας στο CES 2023.

Παρόλο που δεν μπορεί να κολλήσει στον τοίχο όπως το DisplacetV, αυτή η κολοσσιαία τηλεόραση 97 προσφέρει ανάλυση 4K μέχρι 120 Hz. Έρχεται με μια ξεχωριστή θήκη μηδενικής σύνδεσης που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε κοντά στην τηλεόραση και η LG ισχυρίζεται ότι ο αλγόριθμος ιδιοκτήτη της θα προσδιορίσει τη βέλτιστη διαδρομή μετάδοσης.

Η περίπτωση Zero Connect υποδεικνύει στην τηλεόραση τι πρέπει να κάνει και να διαβάσει και να γίνει μια πραγματικά ασύρματη τηλεόραση, όλα τα καλώδια είναι συνδεδεμένα στην υπόθεση και όχι στην τηλεόραση.

Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ανακοινωθεί.

Η LG ανακοίνωσε επίσης νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED C, G και Z στο CES 2023.

Τηλεόραση Roku

Εικόνα: Roku.

Η Roku TV, μια πολύ παρούσα υπηρεσία SVOD σε ολόκληρο τον Ατλαντικό, ξεκινάει την κατασκευή συνδεδεμένων τηλεοράσεων από την άνοιξη του 2023.

Η εταιρεία streaming video που προηγουμένως συνδέθηκε με εταιρείες όπως η Hisense και η TCL για την κατασκευή έξυπνων τηλεοράσεων με το λειτουργικό σύστημα Roku. Οι νέες τηλεοράσεις της εταιρείας θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες, Roku Select και περισσότερες σειρές και το μέγεθός τους θα κυμαίνεται από 24 έως 75 ίντσες.

Όλες οι τηλεοράσεις θα περιλαμβάνουν τηλεχειριστήρια φωνής Roku και περισσότερες σειρές θα αναπτύξουν φωνητικό έλεγχο και άλλες προσφορές.

Samsung microled 8k σε μικρότερη μορφή

Εικόνα: Samsung.

Η Samsung έχει επίσης κάνει μεγάλες ανακοινώσεις στο CES, αποκαλύπτοντας νέες τηλεοράσεις μικροσκοπικών 50, 63, 76, 89, 101 και 140 ίντσες, αν και δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές.

Οι τηλεοράσεις της εταιρείας είναι ίσως οι ταχύτερες οθόνες που διατίθενται στην αγορά. Η Samsung υπερηφανεύεται για τον χρόνο απόκρισης 2 νανοδευτερόλεπτα, ή 2 δισεκατομμύρια του δευτερολέπτου.

“Το MicroLed χρησιμοποιεί LED μικρο-ύψους για να εκφράσει μεμονωμένα εικονοστοιχεία και δεν χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό ή έγχρωμο φίλτρο”, δήλωσε ο Zdnet Cho Mu-hyun δημοσιογράφος.

Τι παράγουν καλύτερη αντίθεση και καλύτερα χρώματα από τις παραδοσιακές τηλεοράσεις της αγοράς.

Οι οθόνες μικροσκοπίων είναι δυστυχώς διάσημες για να είναι υπερμεγέθης, γενικά περισσότερο από 100 ίντσες, είναι επομένως πιθανό ότι για τις μικρότερες ανακοινωμένες τιμές μειώνονται.

Uled hisense τηλεόραση

Εικόνα: Hisense.

Η Hisense ανακοίνωσε επίσης νέα τεχνολογία για τις τηλεοπτικές της σειρές: οι μίνι LED βρίσκονται στο επίκεντρο των νέων χαρακτηριστικών της εταιρείας.

Η νέα τεχνολογία στις οθόνες είναι πιο προφανής στην έξυπνη τηλεόραση 85 -Inch Uled X, η οποία θα προσφέρει έλεγχο φωτός 16 -bit για πιο ακριβείς ρυθμίσεις διαβάθμισης, καθώς και μια φωτεινότητα αιχμής των 2.500 nits μέσω 5.000 τοπικών ζωνών διαβάθμισης.

Τα άλλα μοντέλα Hisense εξοπλισμένα με μίνι LED είναι τα μοντέλα U6L, U7K και U8K, τα τελευταία δύο είναι εξοπλισμένα με Wi-Fi 6th.

Μερικά άλλα σημεία που πρέπει να θυμάστε

Μια εταιρεία που παρέμεινε πολύ σιωπηλή για το θέμα των τηλεοράσεων είναι η Sony. Η εταιρεία εξέπληξε πολλούς ανθρώπους, μη ανακοίνωσε καμία τηλεόραση κατά τη διάρκεια του 2023. Αντ ‘αυτού, έκανε μερικές ανακοινώσεις σχετικά με τις κάμερες και τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της έννοιας Afeela EV.

Αν και οι περισσότερες από τις νέες τηλεοράσεις που παρουσιάζονται παραπάνω δεν έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας ή πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, οι τάσεις είναι αρκετά σαφείς. Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε χωρίς κίνδυνο να μπερδεύουμε ότι οι μεγάλοι κατασκευαστές θα υιοθετήσουν όλο και περισσότερο την ασύρματη τεχνολογία και ότι, στο εγγύς μέλλον, το μηδενικό σύνδεσμο από την LG και την τηλεόραση θα πωληθεί ξεχωριστά, πράγμα που θα επιτρέψει την αναβάθμιση είτε αντί να αγοράσει μια νέα τηλεόραση.

Και οι εναλλάξιμες και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ιδιαίτερα εκείνες που είναι τόσο εύκολο να αλλάξουν όσο εκείνες του DisplacetV, κάνουν την ευελιξία μιας “Take -out” TV “μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Ενδεχομένως, θα μπορούσατε να πάρετε το ταξίδι σας για να ταξιδέψετε ή ακόμα και κάμπινγκ.

Εάν η τηλεόραση παραμένει ο πρώτος εξοπλισμός των γαλλικών νοικοκυριών, η Digital έχει μετατραπεί στο δρόμο της κατανάλωσης.

Ακολουθήστε όλα τα νέα του ZDNET ειδήσεις Google.

Από τη Μαρία Ντίαζ | Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023