2022 Volvo XC40 RECHARGE παίρνει μείωση τιμών, επιπλέον εύρος – Ο οδηγός αυτοκινήτου, 2024 Volvo XC40 και C40 Recharge: Από FWD έως RWD – Ο οδηγός αυτοκινήτου

2024 Volvo XC40 και C40 Recharge: Από FWD σε RWD

Contents

Τα στοιχεία δείχνουν ότι Το πιο συχνά παρακολουθείται μοντέλο είναι ένα Onyx Black / Black Onyx Volvo XC40 Recharge Start P6 231CH Electric.

2022 Volvo XC40 Recharge παίρνει μείωση τιμών, επιπλέον εύρος

Το All-Electric SUV της Volvo, το Compact XC40 Recharge, επιστρέφει για το έτος δευτεροετών φοιτητών του με ένα ζευγάρι καλά νέα για τους καναδικούς πελάτες.

Πρώτον, η εταιρεία έχει μειώσει την τιμή βάσης. Ενώ το μοντέλο 2021 ξεκίνησε στα 64.950 δολάρια (συν προορισμό και παράδοση), το μοντέλο 2022 λιανικής από 59.950 $. Αυτή είναι μια σταγόνα 5.000 $.

  • Επίσης: 2021 επαναφόρτιση Volvo XC40: Σταματήστε να με καλείτε Polestar!
  • Επίσης: Η Volvo Canada και η CASCA συνεργάζονται για να κάνουν παπούτσια χρησιμοποιώντας παλιά ελαστικά

Εάν ζείτε στο Κεμπέκ, είστε ακόμη περισσότερο στην τύχη, επειδή η επαναφόρτιση XC40 τώρα πληροί τις προϋποθέσεις για την επαρχιακή έκπτωση EV ύψους $ 8.000, αφού το βασικό MSRP είναι κάτω από 60.000 $.

Η εμμονή με το εύρος θα είναι επίσης ευχαριστημένος με την επαναφόρτιση Volvo XC40 2022. Ενώ το πακέτο μπαταρίας των 78 kWh παραμένει αμετάβλητη, η σειρά εκτιμάται τώρα σε 359 χιλιόμετρα μέσα από 335 χιλιόμετρα. Της φυλής, υπάρχουν αρκετά ηλεκτρικά SUV εκεί έξω που καλύπτουν 400 χιλιόμετρα ή περισσότερο σε πλήρη χρέωση, όπως το Ford Mustang Mach-e, Tesla Model Y και Volkswagen ID.4, αλλά εξακολουθεί να έχει αξιοσημείωτη βελτίωση. Η Volvo λέει ότι είναι το αποτέλεσμα των ενημερώσεων λογισμικού στα συστήματα διαχείρισης ενέργειας και θερμικής διαχείρισης.

Παρόμοιες ενημερώσεις θα είναι σύντομα διαθέσιμες για τους υπάρχοντες πελάτες του μοντέλου 2021, επίσης.

Μώλωπα με 402 ίππους και 486 λίβρες-πόδια ροπής, η επαναφόρτιση Volvo XC40 μπορεί να επιτύχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 4 μόλις 4.9 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι πολύ πιο γρήγορο από το XC40 με βενζίνη. Από την άλλη πλευρά, η μέγιστη χωρητικότητα ρυμούλκησης κόβεται στο μισό, από 1.800 έως 900 κιλά (4.000 έως 2.000 λίβρες).

2024 Volvo XC40 και C40 Recharge: Από FWD σε RWD

Η Volvo πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια με επίκεντρο το μπροστινό τροχό και τους κτηνοτρόφους. Την τελευταία φορά που προσέφερε ένα αυτοκίνητο με πίσω τροχό ήταν πίσω το 1998 με το S90 Executive Sedan. Για το 2024, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία επιστρέφει σε διαμόρφωση RWD με την ενημερωμένη επαναφόρτιση XC40 και C40 Electric Crossovers.

Ο οδηγός αυτοκινήτου δόθηκε μοναδική πρόσβαση στο δίδυμο κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στο Gutenberg της Σουηδίας. Ακολουθεί μια πλήρη ανασκόπηση των πρώτων μας εντυπώσεων οδήγησης.

  • Επίσης: 2023 Volvo XC40: Απλά ένα πιο πράσινο
  • Επίσης: 2024 Volvo Ex90 ως ναυαρχίδα ηλεκτρικού SUV της Volvo

Ισχύς προς τα πίσω

Το Evament εξελίσσεται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Με το ντεμπούτο της επαναφόρτισης του Volvo XC40 του 2024, κάτι σχεδόν άνευ προηγουμένου. Ενώ μπορεί να φαίνεται πανομοιότυπο με το εξερχόμενο μοντέλο 2023, η επανάληψη του 2024 είναι θεμελιωδώς διαφορετική.

Μέχρι τώρα, η επαναφόρτιση XC40 ήταν διαθέσιμη σε παραλλαγές FWD και AWD παγκοσμίως, αν και μόνο ο τελευταίος έφτασε στον Καναδά. Αλλά η Volvo μόλις γύρισε το διακόπτη, μετακινώντας από FWD σε RWD σε μονάδες μιας λέξης. Φανταστείτε ότι με μια βενζίνη-χαμένη επειδή ..

Ω, αυτό είναι σωστό: Το Triumph 1300/1500 ήταν ένα αυτοκίνητο FWD που μεταμορφώθηκε στο Toledo εξοπλισμένο με RWD. Όταν πρόκειται για EVs, καλά, η General Motors έχει ανασταλεί FWD, RWD και AWD παραλλαγές του επερχόμενου Chevrolet Blazer ποτέ. Πείτε τι θέλετε για την τεχνολογία, αλλά τα τεχνικά επιτεύγματα όπως αυτά είναι αρκετά συναρπαστικά.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας μόνιμου μαγνητικού μαγείου που οδηγεί τους πίσω τροχούς προσφέρει 248 ίππους, έναν αριθμό που είναι σε αντίθεση με την παραγωγή που παράγεται από την επαναφόρτιση διπλού κινητούχου XC40, αλλά θα πρέπει να ικανοποιεί αρκετά για τους περισσότερους οδηγούς στο Ouvino. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες EV με έναν μόνο κινητήρα, αυτό δεν αισθάνθηκε υπονομεύεται σε εμάς.

Εάν ανησυχείτε για τη χειμερινή απόδοση, είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι οι εξοπλισμένες με RWD EVs χειρίζονται πολύ διαφορετικά από τα αμερικανικά sedans και τα μυϊκά αυτοκίνητα του προηγούμενου αιώνα. Επειδή η κατανομή του βάρους είναι πολύ καλύτερη, η οδήγηση στο χιόνι δεν είναι πραγματικά πρόβλημα -με τα κατάλληλα ελαστικά, της φυλής. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, η δοκιμή επαναφόρτισης XC40 με μία λέξη πέτυχε ένα συνδυασμένο 18.5 kWh/100 km.

Το AWD είναι πάντα καλύτερο

Τώρα, τι γίνεται με τη μεταβολή της διπλής λέξης? Υπάρχουν 147 ίππους που οδηγούν τους εμπρός τροχούς και επιπλέον 255 ίππους που οδηγούν τους πίσω τροχούς, με αποτέλεσμα ένα καθαρό σύνολο 402 ίππων – ίδιο με αυτή τη στιγμή. Παρεμπιπτόντως, ο μπροστινός κινητήρας θα κλωτσήσει μόνο όταν απαιτείται για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και να μεγιστοποιήσει το εύρος.

Έχοντας τόσο μεγάλη δύναμη σε ένα συμπαγές crossover αποδεικνύει πολύ διασκεδαστικό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η επιτάχυνση είναι εκρηκτική. Αυτή η επαναφόρτιση XC40 είναι ένας πολύ δυναμικός ερμηνευτής. Φυσικά, χρησιμοποίησε ηλεκτρόνια με μεγαλύτερο μίσος, επίσης. Σκεφτείτε 22.3 kWh/100 km.

Κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης δοκιμής στο σπίτι στον Καναδά, η διαδρομή αισθάνθηκε ιδιαίτερα σταθερή λόγω των τροχών των 20 ιντσών. Αυτό συνέβη στη Σουηδία, αν και πρέπει να ειπωθεί ότι οι δρόμοι εκεί βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από. Η επαναφόρτιση C40 οδήγησε σε τροχούς 19 ιντσών, ενώ το XC40 Reload περιλάμβανε κράματα 20 ιντσών. Εάν ψάχνετε για μια ομαλή οδηγική εμπειρία, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάτε με τους μικρότερους τροχούς.

Παρεμπιπτόντως, και τα δύο οχήματα επιτρέπουν την οδήγηση ενός πεντάλ, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων στάσεων. Η λειτουργία είναι αρκετά απρόσκοπτη συνολικά. Για τους αρχάριους, ορισμένοι που παίρνουν τη χρήση απαιτούνται, της φυλής.

Σημαντική αύξηση του εύρους

Παρά το γεγονός ότι είναι ευχάριστο να οδηγείτε και να ζήσετε, η επαναφόρτιση XC40 παρέμεινε μη ελκυστική για τους καταναλωτές που αναζητούν μεγάλη απόσταση. Το καλύτερο που μπορεί να διαχειριστεί με πλήρες φορτίο μπαταρίας είναι 359 χλμ. Αυτό δεν είναι πολύ καλό. Συγκριτικά, ένα μοντέλο Tesla Y μπορεί να ταξιδέψει μέχρι 531 χλμ.

Η αναβάθμιση για το 2024 είναι ένα παιχνίδι-chainger, ωστόσο. Σε διαμόρφωση μονής κίνησης, η μπαταρία 82kWh παρέχει μια σειρά 471 χλμ. Με την επαναφόρτιση XC40 και 477 χλμ. Με το C40 Recharge. Κατά την επιλογή μιας μεταβαλλόμενης διπλής λέξης, η οποία διαθέτει μπαταρία 78kWh, οι εκτιμήσεις των περιοχών μειώνονται στα 408 χλμ. Και 413 χλμ., Σεβασμό σεβασμό. Η γρήγορη φόρτιση DC είναι δυνατή με κορυφαία ποσοστό 200 kW (μονής λέξης) ή 150 kW (Dual-Motor).

Το C40 προσθέτει την επαναφόρτιση στυλ, ο χώρος χάνει

Που σας αρέσουν ή όχι, τα crossovers σε στυλ κύπελλα είναι κάτι περισσότερο από μια μανία. Η επαναφόρτιση C40 είναι μία από αυτές, μαζί με τις BMW X4, Audi Q5 Sportback και Mercedes-Benz GLC Coupte και έγινε το πρώτο αφοσιωμένο EV από τη Volvo πέρυσι.

Αισθητικά παρόμοια με την επαναφόρτιση XC40, η επαναφόρτιση C40 διαθέτει μια πιο δυναμική σιλουέτα. Μόλις μπείτε μέσα, ωστόσο, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ορατότητα μέσω του πίσω είναι πολύ χειρότερη. Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει λιγότερος χώρος φορτίου και πίσω κάθισμα. Έτσι, προτού ερωτευτείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθίσει σε αυτό.

Κλασική καμπίνα Volvo

Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα προϊόντα της Volvo, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στην επαναφόρτιση του 2024 XC40. Υπάρχει όμορφη συνέχεια σε όλη τη σύνθεση, και αυτό είναι κάπως παρηγορητικό. Ενώ είναι λίγο περίπλοκο κατά καιρούς, το σύστημα ψυχαγωγίας με έδρα το Google ανταποκρίνεται γενικά. Η Apple CarPlay και το Android Auto Connectivity περιλαμβάνονται επίσης.

Ω, ξέχασα να σας προειδοποιήσουμε: το άνοιγμα της πόρτας του οδηγού είναι μάλλον μικρό και υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα να χτυπήσετε το κεφάλι σας ενάντια στο πλαίσιο ενώ προσπαθείτε να φτάσετε στο όχημα, ειδικά αν είστε 6 πόδια ή ψηλότερα. Συμβαίνει σε μας ουγκιά.

Οι πελάτες έχουν διάφορες επιλογές για το υλικό που καλύπτει τα καθίσματα, αλλά προτείνουμε ιδιαίτερα το μοναδικό μίγμα μαλλιού που το Volvo Cam με ως αντικαταστάτη για το δέρμα. Οι haters θα πουν ότι μοιάζει με τις καρέκλες σε ένα παλιό οδοντιατρείο. Από την άποψή μας, αυτό το υλικό είναι διαφορετικό με έναν κομψό και αριστοκρατικό τρόπο.

Τιμολόγηση TBD

Η τιμολόγηση για τα μοντέλα του 2024 θα αναφερθεί τον Ιούνιο, λέει η Volvo. Για την καταγραφή, η επαναφόρτιση του 2023 XC40 και η επαναφόρτιση C40 ξεκινούν από 62,670 $ και 63,184 $, αντίστοιχα, τα οποία περιελάμβαναν προορισμό και άλλα τέλη. Και οι δύο είναι επιλέξιμοι για έκπτωση 5.000 $ μέσω του προγράμματος IZEV της Καναδικής Κυβέρνησης.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η Volvo δεν πωλεί επί του παρόντος EVs σε ένα κίνητρο στον Καναδά, οπότε αναμένουμε ότι η βασική τιμολόγηση θα μειωθεί για το 2024. Οι παραδόσεις αρχίζουν τον Σεπτέμβριο.

Η επαναφόρτιση Volvo XC40 και η επαναφόρτιση C40 ήταν καλές ηλεκτρικές διασταυρώσεις που πάσχουν από απογοητευτικές σειρές, αλλά με αυτή τη νέα ενημέρωση περιελάμβανε παραλλαγές RWD και πολύ βελτιωμένο εύρος, οι πελάτες θα πληρώνουν σοβαρά.

  • Αυξημένο εύρος
  • Το RWD Varying έχει αξιοπρεπή δύναμη
  • Ασφαλώς και άνετα καθίσματα μαλλιού
  • Ευχάριστος χειρισμός
  • Η επαναφόρτιση C40 δεν διαθέτει χώρο
  • Τιμολόγηση TBD

Volvo XC40 Χρόνος παράδοσης

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε την επαναφόρτιση Volvo XC40 ?

Χρόνος παράδοσης Volvo XC40 Recharge

Τα χρονικά πλαίσια που αναφέρονται μέχρι στιγμής από τους συμμετέχοντες σε αυτόν τον ιστότοπο δείχνουν ότι για Παραγγελία επαναφόρτισης Volvo XC40, Φαίνεται να χρειάζεται έτος Μέσος χρόνος παράδοσης περίπου 9 μηνών. Μεταξύ των συμμετεχόντων, μερικοί δείχνουν ότι περιμένουν για περισσότερο από 9 μήνες μέχρι σήμερα.

Απλά διέταξε μια επαναφόρτιση Volvo XC40 ? Εξετάστε μια παράδοση μεταξύ Ιουνίου 2024 και Ιουνίου 2024. Επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία της Volvo, Θα είναι σε θέση να σας δώσουν ένα πιο ακριβές χρονικό πλαίσιο με βάση τη διαμόρφωση που σας ενδιαφέρει.

Βρείτε κάτω από τα λεπτομερή δεδομένα από την εμπειρία που αναφέρθηκαν από τους συμμετέχοντες σε αυτόν τον ιστότοπο που έχουν παραγγείλει μια επαναφόρτιση Volvo XC40. Κάντε το διστάσιο να εισαγάγετε την παραγγελία σας επίσης για να βελτιώσετε τον μέσο χρόνο παράδοσης και να δείτε πού βρίσκεστε σε σύγκριση με άλλους συμμετέχοντες σε αυτόν τον ιστότοπο: Προσθέστε την παραγγελία σας.

265 ημέρες
Που περιγράφεται για να περιμένετε, ή περίπου 9 μήνες
Μόλις τοποθετήσατε την παραγγελία σας ?
Σύμφωνα με κοινές εμπειρίες, η παράδοση ήδη
Ιούνιος 2024
Πίνακας 79 συμμετεχόντων

�� Περιμένετε επίσης την επαναφόρτιση XC40 ?
Μοιραστείτε την παραγγελία σας !

Την πρόβλεψη παράδοσης
Ο μέσος χρόνος παράδοσης που παρατηρήθηκε Recharge Volvo XC40 από τους συμμετέχοντες αυτού του εργαλείου παρακολούθησης θα μπορούσε να beter, αλλά τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν.

�� στατιστικά στοιχεία επαναφόρτισης Volvo XC40

Μέσοι χρόνοι παράδοσης

Εδώ είναι η τριμηνιαία εξέλιξη του μέσου Αναμενόμενος χρόνος αναμονής Κατά τη στιγμή της τοποθέτησης παραγγελιών για την επαναφόρτιση Volvo XC40, Σε σύγκριση με τον μέσο πραγματικό χρόνο που παρατηρήθηκε Μεταξύ των συμμετεχόντων σε αυτόν τον ιστότοπο.

ℹ* Πώς να διαβάσετε αυτό το γράφημα ?
Για παράδειγμα, μεταξύ των συμμετεχόντων αυτού του ιστότοπου, για το όχημα που παραγγέλθηκε το 2ο τρίμηνο 2022, ο μέσος χρόνος παράδοσης αναμενόμενης προσδοκίας για παραγγελία ήταν περίπου 8 μήνες, ενώ ο πραγματικός παρατηρούμενος χρόνος για να λάβει το όχημα ήταν περίπου 10. Για να καταστεί ο πίνακας πιο αντιπροσωπευτικός, το στατιστικό στοιχείο για τον παρατηρούμενο χρονισμό παραγωγής εμφανίζεται μόνο για οχήματα που έχουν παραδοθεί νέα, ξεκινώντας από ένα κατώφλι 30%.

Παραδόσεις για τους τελευταίους 3 μήνες

Εδώ είναι η κατανομή του μέσου χρόνου αναμονής μεταξύ της ημερομηνίας παραγγελίας και της πραγματικής ημερομηνίας παράδοσης μιας επαναφόρτισης Volvo XC40 Μεταξύ των οχημάτων που παραδόθηκαν κατά τους τελευταίους 3 μήνες, Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες σε αυτόν τον ιστότοπο.

ℹ* Πώς να διαβάσετε αυτό το γράφημα ?
Μεταξύ των συμμετεχόντων αυτής της ιστοσελίδας, 50.Το 0% της επαναφόρτισης Volvo XC40 που παραδόθηκε τους τελευταίους 3 μήνες παραγγέλθηκε 6 έως 9 μήνες πριν. (Μεταξύ Δεκεμβρίου 2022 και Μαρτίου 2023).

Διαμορφώσεις στο Volvo XC40 Recharge

Ανακαλύπτει Οι πιο συνηθισμένες διαμορφώσεις, Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ταξίδια

Το πιο συνηθισμένο επένδυση μεταξύ των συμμετεχόντων είναι το Εκτοξεύω.

Κινητήρες

Ο πιο συνηθισμένος κινητήρας μεταξύ των συμμετεχόντων είναι ο P6 231CH Electric Engine.

Χρωματιστά

Ο πιο συνηθισμένος κινητήρας μεταξύ των συμμετεχόντων είναι ο Onyx μαύρο / μαύρο onyx χρώμα.

Χρόνος παράδοσης Volvo XC40 Recharge

Τα στοιχεία δείχνουν ότι Το πιο συχνά παρακολουθείται μοντέλο είναι ένα Onyx Black / Black Onyx Volvo XC40 Recharge Start P6 231CH Electric.

Και εσείς, συμβάλλοντας σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία, μοιράζοντας την παραγγελία επαναφόρτισης Volvo XC40 και Προσθήκη των πληροφοριών σας !

Κι εσύ, μοιραστείτε την παραγγελία σας !

Έχετε τοποθετήσει μια παραγγελία για μια επαναφόρτιση Volvo XC40 ? Συμβάλλετε σε αυτόν τον ιστότοπο, μοιράζοντας πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας για να βοηθήσετε στη συλλογή δεδομένων που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, αναζητώντας τους τρέχοντες χρόνους παράδοσης για αυτό το μοντέλο. Λάβετε υπόψη ότι οι παραγγελίες για οχήματα σε απόθεμα δεν είναι σε εμάς σε αυτόν τον ιστότοπο.

Νέοι συμμετέχοντες

09/24: Τζαννότο έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 7 μήνες
09/13: Βαθύς έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 6 μήνες
09/09: JMD έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε εμείς 08/27/2023
08/17: ΑΑΠ έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 6 μήνες
08/14: Christophe88 έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πριν από 11 μήνες
08/01: Πράσινο48 έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε 1 Πριν
07/22: DACA έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 8 μήνες
07/20: Βοδινό κρέας έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 7 μήνες
07/20: Manonutu έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 10 μήνες
07/19: Μάζα έντυπα Επαναφόρτιση XC40 Ακυρώθηκε

Τελευταίες ενημερώσεις

09/23: ανάσα έντυπα Επαναφόρτιση XC40 Παραδόθηκε στις 08/27/2023 �� μέσα 7 ΜΗΝΕΣ
09/21: Κιμ έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πριν από 14 μήνες
09/20: Μπάσταργος έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 8 μήνες
09/15: Φινίρισμα έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 8 μήνες
09/14: Σοκολάτα έντυπα Επαναφόρτιση XC40 Παραδόθηκε στις 09/20/2023 �� 9 ΜΗΝΕΣ
09/10: Φρειδερίκος έντυπα Επαναφόρτιση XC40 Παραδόθηκε στις 09/09/2023 �� μέσα 9 ΜΗΝΕΣ
08/29: Ζαχαρωμένος έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε 12 Πρόεδρος μήνες
08/28: Μέλκα έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 8 μήνες
08/13: DACA έντυπα Επαναφόρτιση XC40 διέταξε Πρόεδρος 8 μήνες
08/10: Λούτο έντυπα Επαναφόρτιση XC40 Παραδόθηκε στις 07/19/2023 �� μέσα 14 μήνες

Η επαναφόρτιση Volvo Cat XC40

Προτείνω μια συνομιλία για να συζητήσουμε το θέμα των καθυστερήσεων παράδοσης που παρατηρήθηκαν στο Volvo XC40 Recharge. Ωστόσο, η συνομιλία είναι ορατή μόνο αφού έχετε συνδεθεί στον προσωπικό σας λογαριασμό. Για να έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό, πρέπει να συμμετάσχετε στην παρακολούθηση προσθέτοντας πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας.

Συμμετέχετε ήδη, αλλά έχετε χάσει τον προσωπικό σας σύνδεσμο? Μπορείτε να το ανακτήσετε ➡️ σε αυτήν τη σελίδα.

Το τελευταίο μήνυμα δημοσιεύτηκε στην αγγλική συνομιλία:
Κανένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Volvo XC40 CHAT Recharge ακόμα.

Τελευταίος φωτογράφος επαναφόρτισης XC40

Όταν μοιράζεστε πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας, σας δίνω την επιλογή να προσθέσετε μια φωτογραφία του ολοκαίνουργιου οχήματός σας μόλις το έχετε στα χέρια σας �� για τη μεγαλύτερη ευχαρίστησή μας, εδώ είναι οι τελευταίες φωτογραφίες που μοιράζονται οι συμμετέχοντες που πρόσφατα παραδόθηκαν όχημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και για την κοινή χρήση !
�� Δείτε όλες τις φωτογραφίες της επαναφόρτισης Volvo XC40

Volvo XC40 Repacher Vapor Gray / Gray Brume Έναρξη του Pat8854

XC40 Ξεκινήστε την επαναφόρτιση

Ηλεκτρικό p6 231ch
Ατμός γκρι / γκρίζο brume του pat8854
Παραδόθηκε 9 ΜΗΝΕΣ

Volvo XC40 Blue Recharge Fjord Start of Marsou

XC40 Ξεκινήστε την επαναφόρτιση

Ηλεκτρικό p6 231ch
Μπλε Φιόρντ του Μάρσου
Παραδόθηκε 9 ΜΗΝΕΣ

Λεπτομέρειες για τους χρόνους παράδοσης που παρέχονται από τους συμμετέχοντες

Τα σχόλια είναι ορατά στους συμμετέχοντες μετά την σύνδεση στον προσωπικό τους χώρο. Για να έχετε έναν προσωπικό χώρο, πρέπει να συμμετάσχετε στην παρακολούθηση προσθέτοντας πληροφορίες σχετικά με τη δική σας παραγγελία, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Εάν συμμετέχετε ήδη, αλλά έχετε χάσει τον προσωπικό σας σύνδεσμο, μπορείτε να το ανακτήσετε με την επίσκεψη αυτής της σελίδας..

“Δανία” Η JMD έγραψε αυτό στις 09/09/2023.
“Volvo XC40 Extended Recharge Range Plus 252 [. ] “” Η Carlanina έγραψε αυτό στις 22/03/2023.
“Μετά από μια ακύρωση του πρώτου μου [. ] “” Ο Titimutz έγραψε αυτό το πώς εμείς 05/26/2023.
“Καλέστε στο Volvo ……. Παρέχεται παράδοση μεταξύ [. ] “” Ο Pat έγραψε αυτό πώς στις 30/08/2023.
“Η ημερομηνία παράδοσης είχε αρχικά προγραμματιστεί [. ] “” Η DACA έγραψε αυτό το πώς 08/14/2023.
“Μετά την ανταλλαγή με την παραχώρηση και τη Volvo [. ] “” Η Kanta έγραψε αυτό στις 08/09/2023.
“Τροποποίηση της ημερομηνίας παράδοσης του Μαΐου A [. ] “” Η Melka έγραψε αυτό στις 09/14/2023.
“Όταν τα μοντέλα 2024 του XC40 [. ] “” Το J2F έγραψε αυτό πώς στις 08/17/2023.
“Χειμερινό πακέτο. Αναμονή για παραγωγή. Προβλέπεται [. ] “” Το WTF έγραψε αυτό το πώς στις 02/28/2023.
“Καλέστε την παραχώρηση στις 09/14. Ημερομηνία παράδοσης [. ] “” Ο Vince έγραψε αυτό στις 15/09/2023.
“Επιλογή: χρωματισμένα παράθυρα” Ο Flokart έγραψε αυτό το πώς στις 19/05/2023.
“Μεταβλητή παράδοση στα τέλη Δεκεμβρίου” Η JPC έγραψε αυτό στις 08/07/2023.
“Call of the Concession. Το μοντέλο διέταξε περισσότερα [. ] “” Το Naturalgift έγραψε αυτό το πώς εμείς 08/27/2023.
“Εισαγωγή στην παραγωγή στις 09/11/23. Παράδοση [. ] “” Ο Jeanfed έγραψε αυτό το πώς στις 08/29/2023.
“Το αυτοκίνητο παραδίδεται. »» Το YSM έγραψε αυτό το πώς 04/06/2023.
” Ακόμα περιμένω. Θα πρέπει να φτάσει για το τέλος [. ] “” Το Ludik59 έγραψε αυτό πώς στις 08/06/2023.
“Ο εκλογέας μου XC40 έφτασε στην παραχώρηση και [. ] “” Ο Lucv έγραψε αυτό στις 31/03/2023.
“Το όχημα έλαβε στις 28 Απριλίου 2023! »» Ο Khumble έγραψε αυτό πώς στις 01/05/2023.
“Προγραμματισμένη παράδοση για τις 24 Μαΐου. »» Το APPC έγραψε αυτό το πώς στις 05/25/2023.
“Η παραγγελία μου στις 06/22/22 είχε ανακοινωθεί [. ] “” Ο Marsou έγραψε αυτό το σχόλιο στις 12/04/2023.
“Παράδοση σήμερα. Η αναμονή θα ήταν [. ] “” Το Vincent08230 έγραψε αυτό στις 04/04/2023.
“Παράδοση σήμερα στις 2023/01/25 YouPi. ! »» Ο Ben έγραψε αυτό το πώς εμείς 05/03/2023.

Θρύλος

Κάθε σειρά αντιστοιχεί στον συμμετέχοντα, βρείτε ::
– Έχουμε λευκό φόντο, τα οχήματα που δεν έχουν παραδοθεί ακόμα
– Σε πράσινο φόντο που παραδόθηκαν αυτοκίνητα
– Εμείς κόκκινο φόντο ακυρώθηκαν παραγγελίες
– σε κίτρινο backgroubd τα σχόλια που άφησαν οι συμμετέχοντες

Τα σχόλια είναι ορατά στους συμμετέχοντες μετά την σύνδεση στον προσωπικό τους χώρο. Για να έχετε έναν προσωπικό χώρο, πρέπει να συμμετάσχετε στην παρακολούθηση προσθέτοντας πληροφορίες σχετικά με τη δική σας παραγγελία, επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Εάν συμμετέχετε ήδη, αλλά έχετε χάσει τον προσωπικό σας σύνδεσμο, μπορείτε να το ανακτήσετε με την επίσκεψη αυτής της σελίδας..

Σε παραδομένο όχημα ✔*, Ή ένα μη παραδοθέν όχημα του οποίου η προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης δεν έχει ακόμη περάσει κατά τη στιγμή της εγγραφής✔* , Ή ένα αδιευκρίνιστο όχημα του οποίου η προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης έχει περάσει, αλλά οι πληροφορίες έχουν ενημερωθεί και επιβεβαιωθεί με τους τελευταίους 2 μήνες, εξετάζει το αρχείο ρεκόρ.

Τα μοντέλα Volvo παρακολούθησαν

Volvo C40

Volvo C40
��‍��‍��‍�� 10
συμμετέχοντες

Volvo EX30

Volvo EX30
��‍��‍��‍�� 12
συμμετέχοντες

Volvo Ex90

Volvo Ex90
��‍��‍��‍�� 3
συμμετέχοντες

Volvo XC40

Volvo XC40
��‍��‍��‍�� 11
συμμετέχοντες