Που προσφέρει το καλύτερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας 150 GB χωρίς δέσμευση σε € 12,99 και όχι μόνο το πρώτο έτος: NRJ Mobile ή Coriolis?, Ειδική σειρά NRJ Music Awards 150GB NRJ Mobile

Πακέτο Mobile NRJ 150GB 5G

Θα παρουσιάσουμε μια προώθηση για συνδρομή τηλεφώνου 150 GB ! Για να το απολαύσετε, είναι Κινητό NRJ Αυτό συμβαίνει ! Αυτό το πακέτο που συνδέεται με κεραίες 4G/5G από Bouygues Telecom προσφέρεται χωρίς διάρκεια σε πολύ καλή τιμή € 12.99/μήνα, μείωση 41 %. Ο χειριστής σας προσφέρει μηνιαία έκπτωση € 9 το μήνα και όχι μόνο το πρώτο έτος.

Που προσφέρει το καλύτερο πακέτο κινητής τηλεφωνίας 150 GB χωρίς δέσμευση σε € 12,99 και όχι μόνο το πρώτο έτος: NRJ Mobile ή Coriolis ?

NRJ Mobile: Το πακέτο 5G χωρίς υποχρέωση με 150 GB στις 12.99 € στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues

Θα παρουσιάσουμε μια προώθηση για συνδρομή τηλεφώνου 150 GB ! Για να το απολαύσετε, είναι Κινητό NRJ Αυτό συμβαίνει ! Αυτό το πακέτο που συνδέεται με κεραίες 4G/5G από Bouygues Telecom προσφέρεται χωρίς διάρκεια σε πολύ καλή τιμή € 12.99/μήνα, μείωση 41 %. Ο χειριστής σας προσφέρει μηνιαία έκπτωση € 9 το μήνα και όχι μόνο το πρώτο έτος.

NRJ Mobile 5G πακέτο

Παρακάτω είναι τα χαρακτηριστικά από τα οποία θα επωφεληθείτε από το αν αυτό το απεριόριστο κινητό προσφέρει ενδιαφέροντα:

  • 21 GB δεδομένων σε 4G από το εξωτερικό και από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, από τα υπερπόντια τμήματα και από την ΕΕ
  • 150 GB 4G/5G στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues στη Γαλλία (μειωμένη ροή πέρα ​​από)

Με αυτό το πακέτο τηλεφώνου 5G, είστε ελεύθεροι να τερματίσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι το σημείο απόφασης για ένα μη δεσμευτικό πακέτο !

Το απεριόριστο πακέτο με 150 GB στο promo στις 12.99 € χωρίς χρονική κατάσταση στο Coriolis !

Κοολίδα Επίσης, τοποθετεί στο promo μια τέλεια προσφορά για κινητά για μεγάλους καταναλωτές δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, καθώς σας προσφέρει τουλάχιστον 150 GB. Η τιμή του ? € 12,99/μήνα, για μέγιστο πλεονεκτήματα ! Όλα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από μερικούς μήνες, δεδομένου ότι αυτό το καλό σχέδιο ισχύει χωρίς συνθήκες διάρκειας ! Με τα 15 GB των δεδομένων της από το DOM και από ολόκληρη την ΕΕ, η συνδρομή Coriolis έχει τα πάντα για να κατακτήσει περισσότερα από ένα. Επιπλέον, αυτό Απεριόριστο πακέτο κινητής τηλεφωνίας Περιλαμβάνει 150 GB δεδομένων στο δίκτυο 4G/4G+ του SFR στη μητρόπολη. Εάν αυτό κινητής προσφορά Είστε παρασυρεμένοι, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, από το εξωτερικό και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το πακέτο δεν σας φέρνει πλήρη ικανοποίηση ? Μην πανικοβάλλεστε ! Αυτή η φτηνή συνδρομή τηλεφώνου είναι χωρίς υποχρέωση: δεν υπάρχει ελάχιστος χρόνος για να παρατηρήσετε πριν αλλάξετε το πακέτο σας.

Πακέτο Mobile NRJ 150GB 5G

Κινητό NRJ

Το πακέτο WOOT περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS στην ηπειρωτική Γαλλία.

Η κατανάλωση περιορίζεται σε 3 ώρες ανά κλήση και 129 διαφορετικοί ανταποκριτές ανά μήνα (στη Γαλλία). Πέρα από αυτό, οι επικοινωνίες χρεώνονται σε μετατόπιση. Οι κλήσεις στη Γαλλία αφαιρούνται στο δεύτερο από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Είναι δυνατόν να αποκλείσετε την κατανάλωση στο OFF -PACKAGE (SMS Call/Surnaxed, χρησιμοποιήστε το εξωτερικό κ.λπ.) χρησιμοποιώντας μια επιλογή αποκλεισμού σε € 1/μήνα.

Κινητό διαδίκτυο

150 2 δεδομένα

Μπλοκαρισμένο πέρα

5G (Bouygues Telecom)

Το πακέτο Woot 150GB περιλαμβάνει 150GB κινητού Διαδικτύου που χρησιμοποιείται στην ηπειρωτική Γαλλία. Μόλις εξαντληθεί το πακέτο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το κινητό Διαδίκτυο, αλλά η ροή μειώνεται (η λειτουργία που ονομάζεται επίσης “δίκαιη χρήση”).

Αυτό το πακέτο είναι συμβατό με τη λειτουργία μόντεμ.

Το πακέτο NRJ Mobile χρησιμοποιεί το δίκτυο Bouygues Telecom Mobile, εξαιρετικά αυτό του Orange ή SFR, εάν το δίκτυο Bouygues δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή του συνδρομητή.

Διεθνές

Στο εξωτερικο

Δεν συμπεριλαμβάνεται κανένας προορισμός

Το πακέτο WOOT δεν περιλαμβάνει καμία κλήση/SMS/MMS στο εξωτερικό. Ενεργοποιήσιμο δωρεάν μετά από ένα μήνα, η διεθνής επιλογή σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις και να στείλετε SMS/MMS στο εξωτερικό. Αυτές οι επικοινωνίες στη συνέχεια τιμολογούνται στην αντιστάθμιση σύμφωνα με την τιμή που ισχύει. Δείτε λεπτομερείς συνθήκες στον οδηγό τιμών κινητής τηλεφωνίας NRJ.

Από το εξωτερικό

42 συμπεριλαμβανομένων των προορισμών

Το πακέτο WOOT περιλαμβάνει φροντιστές στην Ευρώπη/DOM: Απεριόριστες κλήσεις και SMS/MMS και 5GB κινητής τηλεφωνίας (μπλοκαρισμένο πέρα ​​από). Σε περίπτωση καταχρηστικής χρήσης, μπορεί να εφαρμοστεί πρόσθετο κόστος. Με τη διεθνή επιλογή (ενεργοποιημένη δωρεάν μετά από ένα μήνα), είναι επίσης δυνατή η χρήση του πακέτου από το εξωτερικό έξω από την Ευρώπη/DOM: Αυτές οι διεθνείς επικοινωνίες (εκδοθείσες/ληφθείσες) τιμολογούνται σε μη πακέτα ανάλογα με το ποσοστό που ισχύει. Δείτε λεπτομερείς συνθήκες στον οδηγό τιμών κινητής τηλεφωνίας NRJ.

Στον παγκόσμιο χάρτη παρακάτω, οι προορισμοί που περιλαμβάνονται αναφέρονται με μπλε. Οι μη συμπεριλαμβανόμενοι προορισμοί είναι γκρι. Κάτω από την κάρτα, μπορείτε να τροποποιήσετε την υπηρεσία που λαμβάνεται υπόψη: σε σταθερή ή σε κινητά τηλέφωνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο πακέτο και οι τιμές για τους προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται, κάντε κλικ στη χώρα της επιλογής σας ή αναζητήστε το χρησιμοποιώντας το πεδίο της έρευνας. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες της χώρας θα εμφανιστούν μετά την κάρτα (εάν οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες).