Ένα αυτοκίνητο από 14 χρονών �� αυτοκίνητο χωρίς άδεια 14 ετών | Myaixam, οδηγήστε ένα αυτοκίνητο χωρίς άδεια στα 14 χρόνια: είναι δυνατόν?

Μπορούμε να οδηγήσουμε ένα αυτοκίνητο χωρίς άδεια στις 14

Η πρακτική κατάρτιση αδειών AM πραγματοποιείται στο σχολείο οδήγησης Όπως άλλες άδειες. Πάνω από δύο ημέρες για συνολικά 8 ώρες, η κατάρτιση για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου χωρίς άδεια ηλικίας 14 ετών μοιράζεται σε διάφορες ακολουθίες. Το πρώτο είναι να εμβαθύνει τη γνώση του για το αυτοκίνητο χωρίς άδεια και εξοπλισμό του. Το δεύτερο σας επιτρέπει να εξασκηθείτε στην πρώτη κυκλοφορία οδήγησης και σε ανοιχτή διαδρομή. Και το τελευταίο, που προστέθηκε τον Μάρτιο του 2019, ευαισθητοποιεί τους μελλοντικούς οδηγούς σε κινδύνους δρόμου, παρουσία νόμιμου αντιπροσώπου.

Αυτοκίνητο από 14 ετών

Συγκίνηση Συγκίνηση

Με το σχεδιασμό του, το χαρισματικό μπροστινό πρόσωπο της σειράς
Το Aixam Emotion εγκαινιάζει μια νέα στιλιστική γλώσσα !

#νέος
#εύρος
#Aixam
#συναισθημα

Νέος και δωρεάν

#ελευθερία
#ανεξαρτησία

Γκάμα Minauto Γκάμα Minauto

Aixam Connect 9 '' '' '' '' ' Aixam Connect 9 '' '' '' '' '

Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο tablet στην αγορά που είναι συμβατό με το Android Auto και το Apple Car Play

#Δισκίο
#συνδεδεμένος
#ΠΟΛΥΜΕΣΑ
#αποκλειστικότητα

E-Aixam E-Aixam

Το μόνο 100% ηλεκτρικό και άδειας αυτοκινήτων

#ηλεκτρικός
#Zeropollution
#Zeroc02
#σιωπηλός

GTI Coupe GTI Coupe

Το αθλητικό πνεύμα με το σασί του, το σπόιλερ του, το διπλή εξάτμιση και τα αθλητικά του καθίσματα

#coupegti
#άθλημα
#Myaixam
#Μετακομίζω

Ασθένεια της πόλης Ασθένεια της πόλης

Το Trendy Urban, μια μοναδική εμφάνιση προσαρμόσιμη με όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές επιλογές του

#citysport
#στυλ
#μοναδικός
#προσωπικοποιημένος

Aixam Connect 7 Aixam Connect 7

Νέος
Το δισκίο Taclite Aixam Connect 7 “σάς επιτρέπει να συνδέσετε το USB και είναι επίσης εξοπλισμένο με την επιλογή Apple Car Play & Android Auto

Μπορούμε να οδηγήσουμε ένα αυτοκίνητο χωρίς άδεια στις 14 ?

Έχω Από ποια ηλικία μπορούμε να οδηγήσουμε ένα αυτοκίνητο ? Πρέπει να ακολουθήσουμε μια εκπαίδευση για να πάρουμε τον τροχό ενός αυτοκινήτου χωρίς άδεια ? Τι είδους όχημα μπορούμε να οδηγήσουμε πριν από 18 ετών ? Ακολουθούν όλες οι απαντήσεις μας στις ερωτήσεις σας σχετικά με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου χωρίς άδεια από έναν έφηβο !

Οδηγώ

Είναι δυνατόν να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο στις 14 από το 2014

Στη Γαλλία, η νόμιμη ηλικία για την οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς άδεια είναι 14 χρόνια. Η νομοθεσία εξελίχθηκε πράγματι τον Νοέμβριο του 2014 για να μειώσει αυτή τη νόμιμη ηλικία από 16 έως 14 χρόνια σε θέματα VSP. Από τώρα και στο εξής, η ελάχιστη ηλικία για την οδήγηση ενός οχήματος έχει ως εξής:

  • Από 14 χρονών για να οδηγήσετε έναν ελαφρύ τετράκλινο κύκλο ή μοτοσικλέτα μικρότερη από 50 cm² με την άδεια AM
  • Από 16 ετών για να οδηγήσετε ένα βαρύ τετράκλινο κύκλο με άδεια Β1 ή μοτοσικλέτα μικρότερη από 125 cc με την άδεια Α1
  • Από 18 ετών για να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο με την άδεια Β ή μια μοτοσικλέτα με την άδεια α.

Τι διαφορά μεταξύ ενός ελαφρού τετραγωνικού κύκλου και ενός βαρύ τετράκλιου ?

Από 14 χρονών, ένας νεαρός οδηγός μπορεί να πάει στον τροχό ενός ελαφρού τετραγωνικού κύκλου: Ένα αυτοκίνητο άδειας 2 θέσεων του οποίου η ισχύς δεν υπερβαίνει τα 6 kW και η ταχύτητα περιορίζεται σε 45 km/h. Ωστόσο, πρέπει να περιμένετε μέχρι την ηλικία των 16 ετών για να σας επιτραπεί να κυκλοφορήσει σε βαρύ quadricycle, ένα αυτοκίνητο άδειας 4 -θέσεων, του οποίου η ισχύς μπορεί να φτάσει τα 15 kW και να επιταχύνει έως και 75 km/h.

Τι εκπαίδευση στα 14 για να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο ?

Μέχρι το 2012, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας BSR – οδική ασφάλεια – κατέστησε δυνατή την οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς άδεια εάν δεν υπήρχε άδεια Β. Από τότε, το BSR έχει αντικατασταθεί για την άδεια AM και η κατάρτιση των μελλοντικών οδηγών έχει ενισχυθεί.

Εκεί AM κατάρτιση αδειών πραγματοποιείται σε αρκετές φορές, μεταξύ της θεωρίας και της πρακτικής.

ASSR/ASR: Σχολική κατάρτιση σε οδικούς κινδύνους

Το θεωρητικό μέρος αποκτάται από την επικύρωση του ASSR (βεβαίωση ασφάλειας σχολείων) στο κολέγιο ή στο ASR (πιστοποιητικό οδικής ασφάλειας) σε ένα Greta. Λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της σχολικής φοίτησης – στην κατηγορία του 5ου και 3ου για ASSR1 και ASSR2 – και καθιστά δυνατή την επικύρωση της γνώσης του μελλοντικού οδηγού σχετικά με τους κανόνες οδικής ασφάλειας. Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο πριν πάτε πρακτική οδήγησης αυτοκινήτων χωρίς άδεια.

ΕΚΘΕΣΗ: Μαθαίνοντας να οδηγώ ένα καλάθι

Η πρακτική κατάρτιση αδειών AM πραγματοποιείται στο σχολείο οδήγησης Όπως άλλες άδειες. Πάνω από δύο ημέρες για συνολικά 8 ώρες, η κατάρτιση για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου χωρίς άδεια ηλικίας 14 ετών μοιράζεται σε διάφορες ακολουθίες. Το πρώτο είναι να εμβαθύνει τη γνώση του για το αυτοκίνητο χωρίς άδεια και εξοπλισμό του. Το δεύτερο σας επιτρέπει να εξασκηθείτε στην πρώτη κυκλοφορία οδήγησης και σε ανοιχτή διαδρομή. Και το τελευταίο, που προστέθηκε τον Μάρτιο του 2019, ευαισθητοποιεί τους μελλοντικούς οδηγούς σε κινδύνους δρόμου, παρουσία νόμιμου αντιπροσώπου.

Ολα Η κατάρτιση αδειών AM επιτρέπει σε ηλικία 14 ετών να πάρει τον τροχό ενός αυτοκινήτου χωρίς άδεια με πλήρη γνώση κινδύνων για όλους τους χρήστες του δρόμου. Δεν υπάρχει εξέταση: εκδίδεται πιστοποιητικό στο τέλος της πρακτικής εκπαίδευσης και καθιστά δυνατή την οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς άδεια για περίοδο 4 μηνών, ενώ περιμένει λάβετε την επίσημη άδεια AM από το νομό. Όλα τα βήματα λαμβάνονται από το σχολείο οδήγησης.

Γιατί να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο στις 14 ?

Η λήψη του τροχού από την ηλικία των 14 ετών φαίνεται εκπληκτικό για εσάς ? Ωστόσο, Τα πλεονεκτήματα της οδήγησης ενός αυτοκινήτου χωρίς άδεια για έναν έφηβο είναι πολυάριθμα.

Πάρτε το μονοπάτι της αυτονομίας

Η κατάδυση σε 14 επιτρέπει σε έναν έφηβο να είναι ανεξάρτητος Τα καθημερινά του ταξίδια στο κολέγιο ή στο γυμνάσιο, καθώς και για τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητές του ή τις εκδρομές του. Για τους γονείς, αυτοί είναι λιγότεροι περιορισμοί. Για έναν έφηβο, είναι τόσο ένα σημάδι εμπιστοσύνης όσο και μια ευθύνη, η οποία θα τον βοηθήσει να κερδίσει σταδιακά την αυτονομία. Αυτή η συμφωνία win-win είναι Ένας από τους λόγους για τους οποίους το αυτοκίνητο χωρίς άδεια είναι μοντέρνα !

Πηγαίνω ασφαλής

Ένα ελαφρύ τετραγωνικό κύκλο προσβάσιμο στα 14 είναι ένα αυτοκίνητο άδειας 2 θέσεων του οποίου η ταχύτητα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 45 χλμ./. Αυτός ο τύπος οχήματος δεν επιτρέπεται να κάνει τα γρήγορα κομμάτια. Χάρη στην ευκολία χρήσης της (αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων), η περιορισμένη ταχύτητα και η χρήση της ουσιαστικά στην πόλη ή στην ύπαιθρο για μικρά ταξίδια, Το καλάθι είναι πολύ μικρό ατύχημα – και φέρνω πολύ περισσότερη ασφάλεια για τους επιβάτες του από ένα δίτροχο σε περίπτωση σοκ Χάρη στο αμάξωμα του.

Προετοιμαστείτε για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου

Με το να γίνει χρήστης του δρόμου σε ένα μηχανοκίνητο όχημα, ο οδηγός ενός ελαφρού τετραγωνικού κύκλου είναι υπεύθυνος τόσο για την οδήγηση του όσο και για το σεβασμό για άλλους χρήστες με τους οποίους μοιράζεται το δρόμο και τη συντήρηση του οχήματός του. Η εμπειρία που αποθηκεύει την οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς άδεια παρέχει Ένα καθοριστικό πλεονέκτημα για την επιτυχία της άδειας Β Από 18 ετών.