10S Οδοντόβουρτσα οδοντόβουρτσα: Test & Review, Lab-the y-brush οδοντόβουρτσα πηγαίνει στην οδοντιατρική πλάκα αποκαλυπτική ψηφιακή ψηφιακή

Εργαστήριο-Η οδοντόβουρτσα y-brush μεταβαίνει στην αποκαλυπτική οδοντιατρική πλάκα

Philips Sonicare DailyClean 3100 Καλύτερη τιμή: 34.99 €

10S Οδοντόβουρτσα: Δοκιμή και κριτικές

Παραδέχομαι ένοχο. Ναι, κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, έτυχε να σώσω ένα βούρτσισμα των δοντιών πριν πάω να αγοράσω την μπαγκέτα ψωμιού μου ή την εφημερίδα μου. Αλλά είναι επειδή είχα μια μάσκα ! Και, πάνω απ ‘όλα, γιατί ήμουν τεμπέλης. Και είμαι πολύ μακριά από την εξαίρεση. Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από τον καταργητή Pierre Fabre προφορική φροντίδα και τη γαλλική ένωση για την προφορική υγεία. Το 26% των Γάλλων δεν βουρτσίζουν τα δόντια τους τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για δύο λεπτά. Από την πλευρά μου, εξαιρουμένων της πανδημίας, είμαι όμως καλός μαθητής ! Από εκείνους που βουρτσίζουν τα δόντια τους 3 φορές την ημέρα, για 3 λεπτά και εκτελώντας τις μικρές περιστροφές που υποδεικνύονται από τον οδοντίατρό μου. Όλα με μια “χειροκίνητη” οδοντόβουρτσα, στο μπαμπού. Έτσι, όταν μου προσφέρθηκε να δοκιμάσω μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, είπα στον εαυτό μου ότι ήταν μια ευκαιρία να γίνω τελικά σύγχρονος άνθρωπος. Και όταν μου είπαν ότι ήταν ένα y-brush, μια βούρτσα με τη μορφή ενός y που υπόσχεται ένα βούρτσισμα άψογος Σε 10 δευτερόλεπτα, είπα στον εαυτό μου ότι ήταν μια ευκαιρία να γίνω άντρας εκ των προτέρων την εποχή του. Κάντε δρόμο για τη δοκιμή αυτής της βούρτσας που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση σε μια καθημερινή χειρονομία.

Βούρτσα y

Μάρκα

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Y-Brush φαντάστηκε και ξεκίνησε από τη γαλλική εκκίνηση Γρουσανό, Εγκαταστάθηκε στη Λυών. Το 2018, ξεκίνησε και πέτυχε σε μια εκστρατεία συνωστισμός Προκειμένου να αναπτύξετε και να εμπορευτείτε την καινοτόμο οδοντόβουρτσα σας. Μεταξύ 2018 και 2020, η μάρκα είναι παρούσα στη Grande Mass of Technological Innovation: CES στο Λας Βέγκας. Σε αυτή την παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά οι τεχνολογίες επαναστάτες όπως και Χερσαίος, Τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια, το DVD, η ψηφιακή βιντεοκάμερα κ.λπ. Συνολικά, θα χρειαστούν τέσσερα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, που πραγματοποιούνται παράλληλα με τους οδοντιάτρους, για να ολοκληρώσουν το Y-Brush. Επί του παρόντος, οι βούρτσες διατίθενται αποκλειστικά στον ιστότοπο της μάρκας.

Το y Bronh θέτει

Τεχνικό δελτίο

 • Πλήρες φορτίο: 1 νύχτα (περίπου 8h)
 • Αυτονομία: 3 μήνες σε πλήρες φορτίο, με 2 βούρτσες την ημέρα
 • Μορφή: Στο Υ (παρόμοια με μια οδοντογλυφίδα)
 • Βούρτσα: 35.000 νιφάδες νάιλον
 • Δονήσεις: Sonics
 • Λειτουργίες κραδασμών: μαλακά, τυποποιημένα και εντατικά
 • Κατασκευή: Γαλλία

Παρουσίαση

Δεδομένου ότι υπάρχει, προς το παρόν, δεν υπάρχει φυσικό σημείο πώλησης, η οδοντόβουρτσα Y-Brush φτάνει στο γραμματοκιβώτιό μας. Η ορθογώνια κάρτα είναι σφραγισμένη με το εμπορικό σήμα και από τις δύο πλευρές και είναι ελαφριά. Μόλις ανοίξει, αποκαλύπτει ένα προσεκτικό σχέδιο σε ένα μπλε-πράσινο φόντο. Στο εσωτερικό του, η επάνω πλευρά καταλαμβάνεται από το λογότυπο Y-Brush, κάτω από το οποίο η πρόταση κάθεται “Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε για το οδοντικό βούρτσισμα”. Το κάτω μέρος αποτελείται από τέσσερα κουτιά στα οποία βρίσκουμε: η βούρτσα, η λαβή (με το καλώδιο τροφοδοσίας), ο υποστηρικτής και ο εφαρμοστής οδοντόκρεμας.

Y brush back pack

Τέλος, στο κάτω μέρος του κουτιού υπάρχουν δύο σκοποί που θα είναι πολύτιμοι: Εγχειρίδιο χρήσης και εγχειρίδιο χρήσης. Ναι, ναι, σκοπεύω να διαβάσω το εγχειρίδιο χρήσης πριν χρησιμοποιήσω μια οδοντόβουρτσα. Οι εξηγήσεις είναι καλά λεπτομερείς, σταδιακά στάδια. Ένας κώδικας QR (αρχίζουμε να συνηθίζουμε να τα χρησιμοποιούμε !) Κατευθύνοντας σε μαθήματα βίντεο για να κάνετε το βούρτσισμα σας. Αποσυσκευάσαμε και έβαλα τα διάφορα μέρη του y-brush μπροστά μου. Πρώτη έκπληξη: μέγεθος. Σε αντίθεση με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, όλα είναι μικρά και φαίνεται εύκολα μεταφερόμενα, αφού η λαβή και η βούρτσα είναι εξάρθρωση και ο φορτιστής είναι ένα απλό καλώδιο USB. Ας δούμε τώρα τη λειτουργία αυτής της βούρτσας.

Y Πακέτα Y applicator δοντιών

Τεχνολογία

Η βούρτσα Y-brush έχει μια μορφή y. Είναι σε εύκαμπτη κόμμι και βάζει τον εαυτό του στο στόμα για να καλύψει όλα τα δόντια με το κάτω ή το άνω γνάθο. Στη βούρτσα, υπάρχουν 35.000 νιφάδες νάιλον κλίση στους 45 ° προκειμένου να φτάσουμε σε όλες τις περιοχές που πρέπει να βουρτσιστούν, ακόμη και οι πιο δύσκολες (που ξεχνάμε εύκολα με συμβατικό βούρτσισμα). Το Y-Brush χρησιμοποιεί τεχνολογία κραδασμών ηχητικός : ένα βούρτσισμα με υψηλής συχνότητας και μεγάλου πλάτους πλευρικά σαρωτικά κινήματα (σε αντίθεση με το ταλαντωτικό που είναι κατασκευασμένο από περιστροφικές κινήσεις). Αυτό εξαλείφει την κολλημένη πλάκα χωρίς να βλάπτει τα ούλα. Οι τρίχες νάιλον δονείται έως και 31.000 φορές ανά λεπτό !

Φόρτωση βούρτσας Y

Στη λαβή, ένα κεντρικό κουμπί σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία δόνησης. Τρεις είναι διαθέσιμα: μαλακά, τυποποιημένα και εντατικά, τα οποία τελευταία αντίστοιχα 15, 10 και 5 δευτερόλεπτα. Ένα πλήρες βούρτσισμα αποτελείται από δύο κύκλους (ένας ανά σιαγόνα). Σε εντατική λειτουργία, έτσι μόλις 10 δευτερόλεπτα συνολικά ! Μια πολύ ωραία υπόσχεση, την οποία πρόκειται να δοκιμάσω. Λίγο πριν, είναι πάντα χρήσιμο ότι διευκρινίζουμε ότι το Cocorico !, Όλες οι βούρτσες γίνονται μέσα Γαλλία και ότι οι περισσότεροι συνεργάτες Y-Brush βρίσκονται λιγότερο από 150 χλμ. Από τον ιστότοπο παραγωγής της μάρκας. Τέλος, μόλις φορτωθεί πλήρως (περίπου 8 ώρες), το πινέλο έχει 3 μήνες αυτονομίας με ρυθμό 2 πινέλων την ημέρα.

Y βούρτσα πριν από τη χρήση

Δοκιμή

Το εγχειρίδιο μπροστά σας, εδώ είμαι τώρα στο μπάνιο μου. Αρχίζω με τον καθορισμό της βούρτσας στη λαβή, η οποία γίνεται χωρίς να αναγκάζει και εκπέμπει ένα πολύ ωραίο “κλικ”. Τότε έρχεται η ώρα να τοποθετήσω τον εφαρμοστή μου στο τέλος του σωλήνα οδοντόκρεμας μου. Αυτό επιτρέπει στη ζύμη να τοποθετηθεί εύκολα σε ολόκληρο το μήκος της βούρτσας, μεταξύ νήματος νάιλον. Τώρα που έχει γίνει, θα πρέπει να επιλέξετε τη λειτουργία δόνησης.

Y Βούρτσα Εφαρμογή οδοντόκρεμα

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας χρήσης, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο τη μαλακή λειτουργία, η οποία καθαρίζει σε 15 δευτερόλεπτα ανά σαγόνι. Ο Bainteman είναι σύντομος στο Boube Don Pas Babille de Barler. Συγγνώμη. Είχα βάλει το πινέλο στο στόμα μου. Τίποτα δύσκολο γι ‘αυτό επειδή το πινέλο είναι πολύ ευέλικτο. Για να ξεκινήσετε το βούρτσισμα, πρέπει να πατήσετε σε ένα κουμπί (επάνω για μαλακή λειτουργία, δεξιά για κανονική και αριστερή λειτουργία για εντατική λειτουργία). Συνιστάται να μασάτε τη βούρτσα χωρίς να το αναγκάζετε και να το περιστρέφετε από δεξιά προς τα αριστερά για βέλτιστη βούρτσισμα.

Δοκιμή βούρτσας y

Το συναίσθημα εκπλήξει κατά τη διάρκεια των πρώτων 5 δευτερολέπτων, τότε φαίνεται φυσικό τα ακόλουθα 10, σαν να το κάναμε από την αρχή της ζωής μας. Κάντε δρόμο για το κάτω γνάθο και, 15 δευτερόλεπτα αργότερα, αυτό είναι το έργο ! Τελείωσα βούρτσισμα τα δόντια μου. Έχω την ανάσα φρέσκο και περνώντας τη γλώσσα μου στα δόντια μου, το αίσθημα του καθαριότητα είναι εκεί. Τώρα είναι απαραίτητο να ξεπλύνετε άφθονα το πινέλο, στο οποίο μια μικρή οδοντόκρεμα παρέμεινε κρεμασμένη στα νήματα. Παραμένει μόνο να το τοποθετήσει στην υποστήριξή του. Το εγχειρίδιο χρήστη καθορίζει ότι συνιστάται, μία φορά την εβδομάδα, για να αφήσετε το πινέλο να απορροφήσει όλη τη νύχτα σε αραιωμένο στοματικό διάλυμα.

Y δοκιμή Bronh 1

Ειδοποίηση

Αλλαγή α ρουτίνα Ιδρύθηκε από την παιδική ηλικία, ακόμη και για μια χειρονομία τόσο αβλαβής όσο το βούρτσισμα των δοντιών, είναι εκπληκτικό, ειδικά στην αρχή ! Αλλά το συνηθίζουμε τόσο γρήγορα που φαίνεται φυσικός. Αυτή ήταν η περίπτωσή μου. Μετά από δύο ημέρες, δημιουργήθηκε αυτή η νέα ρουτίνα για την προφορική μου υγεία. Περισσότερο γρήγορα, περισσότερο άνετος Και, σύμφωνα με τις δικές μου αισθήσεις, επίσης αποτελεσματικός ότι ένα κλασικό βούρτσισμα (δεν είμαι οδοντίατρος για κρίνοντας). Και εδώ, δεν υπάρχει κίνδυνος να παραμελήσουμε μέρος της οδοντοφυΐας μας ή να αιμορραγούμε στα ούλα με το βούρτσισμα σαν nag. Μόνο μικρή αλλαγή: Η βούρτσα δεν συμβαίνει στη γλώσσα. ΜΕΓΑΛΟ’αυτονομία Πολύ σημαντικό από την οδοντόβουρτσα (3 μήνες για καθημερινή χρήση, δύο φορές την ημέρα) καθιστά δυνατή την αποφυγή της δυσάρεστης έκπληξης για μια άχρηστη, διότι η εκφόρτωση βούρτσας, ειδικά ως ένδειξη κόκκινου φωτός υποδεικνύει ότι παραμένει λιγότερο από μια εβδομάδα μπαταρίας. Προφανώς, αυτό το βούρτσισμα των δοντιών έχει κόστος. Το πλήρες πακέτο πωλείται σήμερα στα € 99 (αντί για € 139,99) Μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2021. Συνιστάται επίσης να αλλάξετε την κεφαλή βούρτσας κάθε 6 μήνες (30 €). Τίποτα συγκρίσιμο με μια κλασική οδοντόβουρτσα. Αλλά αυτή είναι η όλη έννοια του y-brush. Η εξοικονόμηση χρόνου δεν είναι αμελητέα, ειδικά όταν συνδυάζεται με ενισχυμένη απόδοση όπως εξηγούν οι δημιουργοί. Το σύνολο είναι συμπαγές, ελαφρύ και επομένως εύκολα μεταφερόμενος (στο χώρο εργασίας του, ως διακοπές !Ουσία.

πλέον

 • Διαισθητικό και απλό στη,
 • Μια εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο
 • Ευχάριστο, μαλακότερο συναίσθημα
 • Υπέροχη αυτονομία (3 μήνες)

Εργαστήριο-Η οδοντόβουρτσα y-brush μεταβαίνει στην αποκαλυπτική οδοντιατρική πλάκα

Υποτίθεται ότι θα καθαρίσει ολόκληρα τα δόντια σε 10 δευτερόλεπτα, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ενός νέου είδους y-brush μιλάει στο μικρό περιβάλλον της στοματικής υγιεινής. Η ευκαιρία να ελέγξετε αν αυτή η φορά είναι αρκετή για να καθαρίσετε πραγματικά τα δόντια.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω
Τιμή εκκίνησης € 109

Σημείωση γραφής: 2 από τις 5

Σημείωση: 2 από τα 5

Philips Sonicare DiamondClean HX9911 Καλύτερη τιμή: 149.9 €

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα MyVariation Sonique Best Price: € 59

Philips Sonicare DailyClean 3100 Καλύτερη τιμή: 34.99 €

Oral-B IO Series 10 Καλύτερη τιμή: 363.99 €

Oral-B IO Series 8 Καλύτερη τιμή: 199.99 €

Oral-B IO Series 6 Καλύτερη τιμή: 139.98 €

Οι σύνδεσμοι που παρουσιάστηκαν παραπάνω δεν μπορούν να λειτουργούν παρουσία ενός διαφημιστικού αποκλεισμού.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Y-Brush δεν έχει μόνο ένα άτυπο σχεδιασμό, η υπόσχεσή της είναι εξίσου εκπληκτική, δηλαδή εξασφαλίζοντας ένα βούρτσισμα κάθε μέρους της γνάθου σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Εάν μπορέσαμε να αξιολογήσουμε αυτή την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα στην εργονομία της, ο θόρυβος που εκπέμπει ή η αυτονομία του, η απόδοση βουρτσίσματος δεν λαμβάνεται υπόψη στη βαθμολογία μας. Αυτό είναι ακόμη πιο ατυχές για ένα τόσο εξαιρετικό προϊόν που δεν αποκάλυψε την αίσθηση ενός πλήρους βούρτσισμα κατά τη διάρκεια του χειρισμού μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλαμε να εμβαθύνουμε αυτό το σημείο χρησιμοποιώντας μια οδοντιατρική πλάκα αποκαλυπτών, ένας τρόπος να γνωρίζουμε αν το y-brush είναι σε θέση να αφαιρέσει ολόκληρη την οδοντιατρική πλάκα σε 10 s chrono … off !

Y-brush κοσκινίζει μέσω οδοντικής πλάκας

Με τη μορφή παστίλιου ή υγρού που εφαρμόζεται στα δ. Για να χρησιμοποιήσετε τον αποκαλυπτόμενο, απλά απλώστε το κόκκινο υγρό στα δόντια μετά το βούρτσισμα, στη συνέχεια ξεπλύνετε το στόμα σας και παρατηρήστε τις πιο πολύχρωμες περιοχές. Σημειώστε ότι μια οδοντιατρική πλάκα που μπορεί να αγοράσει σε φαρμακεία και φαρμακεία σε τιμή που κυμαίνεται από 3 έως 20 €.

Για αυτό το τεστ, κάναμε τον ακόλουθο τρόπο: αφού έριξαμε για πρώτη φορά τα δόντια μας με το y-brush, εφαρμόσαμε το κόκκινο υγρό στα δόντια μας για να παρατηρήσουμε τις έγχρωμες περιοχές (κυρίως τα ούλα που μας αφορούν). Είναι τότε που χρησιμοποιούμε το y-brush για 10 s, πάνω από τότε κάτω, για να δούμε αν η οδοντιατρική πλάκα έχει εξαφανιστεί.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Υποστηρίζοντας φωτογραφίες, σημειώνουμε ότι οι κόκκινες περιοχές έχουν εξαφανιστεί ελαφρώς, πράγμα που σημαίνει ότι το y-brush έχει αφαιρέσει μέρος της οδοντικής πλάκας σε 10 s. Παρ ‘όλα αυτά, σημειώνουμε ότι τα ούλα είναι πάντα ροζ και τα διάκενα ορισμένων δοντιών εξακολουθούν να χρωματίζονται με την οδοντική πλάκα αποκαλυπτών. Εν ολίγοις, αυτή η οδοντόβουρτσα ήταν σε θέση να αφαιρέσει από την οδοντική πλάκα στην επιφάνεια, αλλά δεν έκανε πλήρη εργασία.