Τα κορυφαία 10 φθηνότερα αυτοκίνητα στην αγορά το 2022 | Vroomly, φτηνό νέο αυτοκίνητο: Top 10 φθηνότερα μοντέλα

Πώς να αγοράσετε το όχημα των ονείρων σας στην καλύτερη τιμή

Contents

Για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ταξινόμηση των φθηνότερων αυτοκινήτων το 2022, επιστρέφουμε στον κατασκευαστή Dacia για να εξετάσουμε το Dacia Sandero. Ορίζεται ως “Ευέλικτο αυτοκίνητο της πόλης”, Το Sandero διαθέτει εσωτερικό σχεδιασμό και αποθήκευση που το καθιστά άνετο και πρακτικό. Είναι επομένως ιδανικό για ταξίδια πόλεων, αλλά και για οικογενειακή απόδραση. Και επιπλέον, η Dacia Sandero Ουσία 1.0 SCE 65 CH ESSENTIES μόνο έξοδα 10.490 €. Το φθηνότερο αυτοκίνητο είναι αυτή !

Κορυφαία 10 φθηνότερα αυτοκίνητα στην αγορά το 2022

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

Σε περιόδους αγοράς, η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου δεν είναι απαραιτήτως η καλύτερη ιδέα που μπορούμε να έχουμε. Μεταξύ της αύξησης τιμή καυσίμου Και ο πληθωρισμός που κάνει τις τιμές των οχημάτων να πηδούν, όλο και περισσότεροι Γάλλοι απλά δεν έχουν τα μέσα για να αντέξουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Ευτυχώς, είναι ακόμα δυνατό να βρείτε νέα οχήματα σε προσιτές τιμές. Εδώ είναι η κατάταξή μας από τα φθηνότερα αυτοκίνητα στην αγορά το 2022.

 • 10- Dacia Duster
 • 9- Suzuki Ignis
 • 8- Peugeot 108
 • 7- Mitsubishi Space Star
 • 6- Citroën C1
 • 5- Dacia Spring Electric
 • 4- Fiat Panda
 • 3- Hyundai i10
 • 2-Kia Picanto
 • 1- Dacia Sandero

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

10- Dacia Duster

Dacia Duster

Ο Dacia Duster είναι ένα SUV ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που αναζητούν αυτοκίνητο για οικογενειακή χρήση, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους οδήγησης. Χρησιμοποιήσιμη τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο, το Duster είναι αναμφισβήτητα το μοντέλο ναυαρχίδας του ρουμανικού κατασκευαστή που ανήκει από το 1999 στην Renault Group. Το φθηνότερο φινίρισμα της Dacia Duster είναι το μοντέλο Eco-G 100 hp LPG για τιμή εκκίνησης 14,990 €.

9- Suzuki Ignis

Suzuki Ignis

Συνεχίζουμε στην κατηγορία SUV με το Suzuki Ignis, Το “Ultra Compact Urban SUV” του Ιαπωνικού κατασκευαστή. Τέλεια προσαρμοσμένη στην οδήγηση της πόλης, το Suzuki Ignis έχει μια ευρύχωρη καμπίνα, πολλές αποθήκες και έναν κορμό με χωρητικότητα 267 έως 501 λίτρα. Το φθηνότερο φινίρισμα είναι το μοντέλο Ουσία 1.2 Dualjet 83 HP Πλεονέκτημα του οποίου η τιμή είναι 14.890 €.

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

8- Peugeot 108

Peugeot 108

Εκεί Peugeot 108 είναι μια μίνι πόλη που αναπτύχθηκε από τον Γάλλο Κατασκευαστή για ποιοτικά αστικά ταξίδια. Εξοπλισμένο με αρκετό συνδεδεμένο εξοπλισμό, υπάρχει σε μια έκδοση sedan ή σε ανακάλυψη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τερματισμός Ουσία 1.2 VTI 72 hp είναι το φθηνότερο, αφού κοστίζει μόνο 13.400 €.

7- Mitsubishi Space Star

Διαστημικός αστέρας

Μια άλλη μίνι-taradin που θα ευχαριστήσει τις μικρές υποτροφίες. Εκεί Mitsubishi Space Star έχει κινητήρα Ουσία 1.2 ποδήλατα 71 που δίνει ευελιξία και άνεση στο όχημα. Είναι πιο εξοπλισμένο με το σύστημα Ξεκίνα σταμάτα που κόβει τον κινητήρα όταν το όχημα σταματήσει για να μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Εάν επιλέγετε το Space Star, θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 12.990 €.

6- Citroën C1

Citroen c1

Εκεί Citroën C1 είναι ένα αυτοκίνητο της πόλης φημισμένο για το μεγάλο χειρισμό του. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, το C1 είναι ιδανικό για χρήση στην πόλη και γλιστρά σε όλα τα σοκάκια και τους χώρους στάθμευσης. Για να επωφεληθείτε από αυτό το όχημα στην καλύτερη τιμή, συνιστάται να επιλέξετε το φινίρισμα Ουσία 1.2 VTI 72 hp ζωντανά στην τιμή του 12,950 €. Το Citroën C1 έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι ένα από τα αυτοκίνητα που καταναλώνουν το λιγότερο καύσιμο.

5- Dacia Spring Electric

Dacia Spring Elc-intric

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό όχημα σε αυτήν την κατάταξη είναι SUV κατασκευαστή Dacia. Με ηλεκτρική αυτονομία 305 χιλιομέτρων στην πόλη, το Dacia Spring Electric επαναφορτίζεται μία φορά την εβδομάδα κατά μέσο όρο. Μπορείτε να το επαναφορτίσετε στο σπίτι ή μέσω ενός σταθμού φόρτισης για φόρτωση σε λιγότερο από 5 ώρες. Μετά την εφαρμογή του μπόνους για την αγορά ηλεκτρικού οχήματος, αυτό το SUV επιστρέφει σε εσάς 12,913 €.

4- Fiat Panda

Fiat panda

Εκεί Fiat panda είναι μια κομψή, άνετη και ευρύχωρη μίνι πόλεις. Με όλο τον εξοπλισμό οδήγησης, το Fiat Panda είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αυτοκίνητα με την καλύτερη αξία για τα χρήματα. Η σειρά Panda είναι διαθέσιμη σε διάφορα οχήματα, όπως η Fiat Panda City Life ή το City Cross. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη φθηνότερη τιμή, επιλέξτε το φινίρισμα Ουσία 1.0 70 CH City με κόστος 12,900 €.

3- Hyundai i10

Hyundai i10

Εκεί Hyundai i10 είναι σίγουρα το τέλειο παράδειγμα αυτού που ονομάζεται Mini Cityadin. Πράγματι, με μήκος 3,67 μέτρα για πλάτος 1,68 μέτρων, αυτό το αυτοκίνητο είναι ικανό να γλιστρήσει παντού στην πόλη. Μαζί της, δεν θα έχετε ποτέ προβλήματα να σταθμεύσετε στην πόλη. Hyundai i10 Ουσία 1.0 67 HP Πρωτοβουλία είναι σε τιμή 12.240 €, Αυτό το καθιστά ένα από τα τρία φθηνότερα αυτοκίνητα στην αγορά !

2-Kia Picanto

Kia picanto

Εκεί Kia picanto είναι ένα αυτοκίνητο της πόλης γνωστό στους καταναλωτές. Πράγματι, είναι πολύ δημοφιλές στους νέους οδηγούς, αλλά και στους συνταξιούχους. Επωφελείται από μια αθλητική πτυχή, μια μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης και ιδιαίτερα την εγγύηση 7 ετών του κατασκευαστή Kia. Το picanto Ουσία 1.0I 67 CH κίνηση θα σας κοστίσει 12.090 €.

1- Dacia Sandero

Dacia Sandero

Για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ταξινόμηση των φθηνότερων αυτοκινήτων το 2022, επιστρέφουμε στον κατασκευαστή Dacia για να εξετάσουμε το Dacia Sandero. Ορίζεται ως “Ευέλικτο αυτοκίνητο της πόλης”, Το Sandero διαθέτει εσωτερικό σχεδιασμό και αποθήκευση που το καθιστά άνετο και πρακτικό. Είναι επομένως ιδανικό για ταξίδια πόλεων, αλλά και για οικογενειακή απόδραση. Και επιπλέον, η Dacia Sandero Ουσία 1.0 SCE 65 CH ESSENTIES μόνο έξοδα 10.490 €. Το φθηνότερο αυτοκίνητο είναι αυτή !

Βρείτε το καλύτερο γκαράζ για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας:

Πώς να αγοράσετε το όχημα των ονείρων σας στην καλύτερη τιμή ?

Βρες ένα Φτηνό νέο αυτοκίνητο Ίσως μια πρόκληση, αλλά είναι ακόμα δυνατή. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να βρείτε νέα οχήματα σε χαμηλές τιμές, ειδικά Συγκρίνοντας τιμές, Ψάχνοντας ειδικές προσφορές και γνωρίζοντας πώς τα μοντέλα πρέπει να στραφούν.

Πού να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο φθηνότερο ?

Για να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή, μπορείτε να απευθυνθείτε Διαφορετικοί διανομείς, φυσικοί ή σε απευθείας σύνδεση.

Πράκτορες αυτοκινήτων

Οι αυτόματοι πράκτορες είναι μεσάζοντες που είναι υπεύθυνοι για Διαπραγματευτείτε τη χαμηλότερη τιμή με τις αντιπροσωπείες για το όχημα που ψάχνετε.

Πωλήσεις ή αποταμιεύσεις

Από την κρίση υγείας, το Πώληση αυτοκινήτων Το Online έχει αναπτυχθεί σημαντικά, συμπεριλαμβανομένων νέων ή ανακατασκευασμένων αυτοκινήτων. Μερικοί παίκτες έχουν εξειδικευτεί σε αυτό το είδος διανομής και Μπορεί να σας κάνει να πληρώσετε λιγότερα, επειδή δεν έχουν σημείο πώλησης για να διατηρήσετε. Σημειώστε ότι οι κατασκευαστές σας επιτρέπουν επίσης να διαμορφώσετε το όχημά σας στο διαδίκτυο και περισσότερο και περισσότερο για να το αγοράσετε.

Αυτόματες αντιπροσωπείες

Οι αντιπρόσωποι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αγοράσετε ένα φτηνό νέο όχημα. Αυτά τα σημεία πώλησης οργανώνουν τακτικά εμπορικές επιχειρήσεις, Όπως ανοιχτές μέρες, για να σας επιτρέψουμε να αγοράσετε ένα φθηνότερο νέο αυτοκίνητο.

CT-αυτοκίνητο

Εξοικονομήστε έως και 40% στην ασφάλιση αυτοκινήτου σας

Χάρη στην Assurland.com, συγκρίνετε την προσωπική σας ασφάλιση δωρεάν σε λίγα λεπτά για να προστατευθείτε στην καλύτερη τιμή !

Λίστα φθηνότερων νέων αυτοκινήτων

Ακολουθεί μια λίστα με τα φθηνότερα νέα αυτοκίνητα με τα δικά τους Η χαμηλότερη τιμή σημειώθηκε στις αρχές του 2023.

Ταξινόμηση φθηνότερων θερμικών αυτοκινήτων

Αυτοκίνητα

Νέα τιμή (από)

Πηγή: AutoJournal.FR, Auto-Moto.com, autoplanet.Fr

Ταξινόμηση φθηνότερων ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Αυτοκίνητα Νέα τιμή
Άνοιξη Dacia Από 20.800 ευρώ
Renault Twingo Electric από 25.250 ευρώ
Volkswagen e-up από 27.040 ευρώ
Smart Fortwo Eq από 28.351 ευρώ
Mg 4 από 29.990 ευρώ
Fiat 500E Από 30.400 ευρώ
Mg zs ev από 33.990 ευρώ
Peugeot E-208 από 34.800 ευρώ

Πώς να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο αγαπητό ?

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι ένα σημαντική επένδυση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σοφό να αναζητήσετε τη χαμηλότερη τιμή και τον πιο πλεονεκτικό τρόπο χρηματοδότησης.

Πώς να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο με τον ελάχιστο μισθό ?

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι ολοένα και πιο δύσκολη για έναν ελάχιστο μισθωτή αυτοκινητιστή λόγω της αύξησης των τιμών των οχημάτων. Στα τέλη του 2022, σύμφωνα με τα δεδομένα AAA, Η μέση τιμή ενός νέου αυτοκινήτου ήταν 32.600 ευρώ. Είναι 24 φορές ο μηνιαίος ελάχιστος μισθός του 2023 (1.353 ευρώ).

Ελλείψει εξοικονόμησης, ένα άτομο στον ελάχιστο μισθό θα πρέπει επομένως να περάσει από ένα πίστωση αυτοκινήτου. Με το μέγιστο εξουσιοδοτημένο ποσοστό χρέους 33 %, η μέγιστη μηνιαία πληρωμή είναι 445 ευρώ. Αυτό σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα όχημα καταχώρησης (11.000 ευρώ) σε 24 μήνες, δηλ δύο χρόνια. Αλλά προσέξτε, αυτή η μηνιαία πληρωμή δεν λαμβάνει υπόψη άλλα έξοδα που εισέρχονται στο χρέος: ενοίκιο, άλλες τρέχουσες πιστώσεις, διατροφή, κλπ.

Ποια λύση χρηματοδότησης είναι η φθηνότερη ?

Για να σας κοστίσει το νέο σας αυτοκίνητο όσο το δυνατόν πιο φθηνότερο, συχνά αναρωτιέστε ποια είναι η λύση χρηματοδότησης η πιο επωφελής:

 • Auto Credit: Όλα θα εξαρτηθούν από το επιτόκιο που προσφέρεται σε εσάς και τα άλλα μηνιαία έξοδά σας.
 • Μίσθωση: Η ενοικίαση με την επιλογή αγοράς (LOA) είναι όλο και πιο αναγνωρισμένη, επειδή δεν απαιτεί καμία συμβολή και ότι οι μηνιαίες πληρωμές είναι γενικά χαμηλότερες από ό, τι με την κλασική πίστωση αυτοκινήτων. Στο τέλος της μίσθωσης ενοικίασης, Μπορείτε να αγοράσετε το όχημα σε χαμηλότερη τιμή.

Συμβουλές για τη μείωση της τιμής ενός νέου αυτοκινήτου

6-astuces-pour-baisser-le-prix-dune-dovuite-neuve

 • Αγοράστε ένα αυτοκίνητο μέσα Τέλος της σειράς : Για να πουλήσει τα αποθέματα πριν φτάσει η νέα έκδοση ενός μοντέλου, τα αυτοκίνητα End -Series μπορούν να τελειώσουν από αντιπροσώπους.
 • Αγοράστε ένα σε απόθεμα : Η αποθήκευση ενός οχήματος είναι ακριβό για τους διανομείς. Ζητώντας ένα όχημα σε απόθεμα αντί να το παραγγείλετε μπορεί να σας κάνει να επωφεληθείτε από μια μείωση.
 • Περιμένετε ένα εμπορική λειτουργία : Οι αντιπρόσωποι θα επωφεληθούν από τις εκπτώσεις κατά τη διάρκεια ειδικών επιχειρήσεων, όπως οι ανοικτές ημέρες.
 • Αγορά στο εξωτερικο : Ορισμένα νέα οχήματα μπορούν να εμφανίσουν χαμηλότερη τιμή σε μια γειτονική χώρα. Προσέξτε, ωστόσο, να λάβετε υπόψη τι θα σας κοστίσει για να το εισαγάγετε στη Γαλλία.
 • Αγορά στο τέλος του χρόνου : Οι πωλητές παραχώρησης συχνά επηρεάζουν τα μπόνους ανάλογα με τον αριθμό των οχημάτων που πωλούνται. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια πτωτική τιμή για να τους επιτρέψετε να επιτύχουν τους στόχους πωλήσεών τους στο τέλος του έτους.
 • Μειώστε το συνολικό κόστος για Εξοικονομήστε ασφάλιση : Εάν η τιμή του μοντέλου της επιλογής σας παραμένει πολύ υψηλή στα μάτια σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε άλλα έξοδα του προϋπολογισμού του αυτοκινήτου σας, όπως η ασφάλιση αυτοκινήτου.

Τι μπόνους για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου ?

Το 2023, είναι επίσης δυνατόν επωφεληθείτε από το ασφάλιστρο ή την βοήθεια να μειώσει την τιμή του νέου του αυτοκινήτου, υπό την προϋπόθεση της Μην πάρετε πάρα πολύ CO2.

 • Το μπόνους μετατροπής ή “Casse Premium”: Η αρχή είναι απλή. Παραιτείτε το ρυπογόνα όχημά σας (βενζίνη πριν από το 2006 ή το ντίζελ πριν από το 2011) και λάβετε ένα ασφάλιστρο για να αγοράσετε ένα λιγότερο ρυπογόνο όχημα (ηλεκτρικό, υδρογόνο ή Cris’air1)

Φορολογικό εισόδημα

Ηλεκτρικό και/ή υδρογόνο

Οχήματος crit’air 1

Χαίρομαι που γνωρίζουμε: Το ασφάλιστρο περιορίζεται πάντα στο 80 % της τιμής αγοράς οχήματος. Και το νέο όχημα δεν μπορεί να πωληθεί το έτος μετά την αγορά του.

 • Το οικολογικό μπόνους : Στην περίπτωση αγοράς νέου οχήματος, εναπόκειται στον πωλητή να εφαρμόσει τη μείωση της τιμής του αυτοκινήτου.
Καινούριο αυτοκίνητο Νέο φορτηγό
Τα άτομα 5.000 € 6.000 €
Επαγγελματίες € 3.000 4.000 €

Χαίρομαι που το γνωρίζω: Το μπόνους μπορεί να φτάσει τα € 7.000 για ένα νέο αυτοκίνητο, για άτομα των οποίων τα έσοδα από το φόρο αναφοράς είναι μικρότερο ή ίσο με € 14.089.

Το αυτοκίνητο FAQ νέο δεν είναι ακριβό

Ποιο είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο στην αγορά αυτή τη στιγμή ?

Αυτή τη στιγμή, το φθηνότερο νέο αυτοκίνητο στην αγορά είναι Dacia Sandero, στη βενζίνη της έκδοση 1.0 SCE 65 ch ουσιαστικό.

Τι φθηνό και αξιόπιστο όχημα ?

Στον κατάλογο των φθηνότερων οχημάτων στην αγορά, υπάρχουν δύο μάρκες που αναγνωρίζονται για την αξιοπιστία τους: Hyundai, με το i10 ή το i20, και Κία, Με το picanto του.

Ποια είναι η πρώτη τιμή για ένα νέο αυτοκίνητο ?

Επί του παρόντος, το πρώτο βραβείο για ένα νέο αυτοκίνητο είναι 11.500 ευρώ (Dacia Sandero).

Ποιο όχημα θα αγοράσει το 2022 φθηνό ?

Το 2022, τα φθηνότερα ιδιωτικά οχήματα στην αγορά ήταν:

Τι νέο αυτοκίνητο για 5.000 ευρώ ?

Δεν υπάρχει επί του παρόντος στην νέα αγορά οχημάτων για 5.000 ευρώ. Με αυτόν τον προϋπολογισμό, πρέπει να στραφείτε στο δεύτερη αγορά.

Ποια είναι η φθηνότερη μάρκα αυτοκινήτων ?

Η φθηνότερη μάρκα αυτοκινήτων στη γαλλική αγορά είναι αυτή τη στιγμή Ντακία, Μια ρουμανική αυτοκινητοβιομηχανία, θυγατρική της γαλλικής ομάδας Renault από το 1999.

 • Ανασυγκρότηση: Πώς να πάτε σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το 2023 ?
 • Τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα το 2023: η κορυφή των εμπορικών σημάτων αυτοκινήτων
 • 10 συμβουλές για τη μείωση του προϋπολογισμού του αυτοκινήτου σας !
 • Αγοράστε τη διαδικασία αυτοκινήτου VE: Προσέξτε για κατάχρηση
 • Μπορούμε να αλλάξουμε τα χιλιόμετρα στα σύγχρονα αυτοκίνητα ?
 • Ποιες είναι οι αγαπημένες μάρκες αυτοκινήτων των γαλλικών ?
 • Μπόνους μετατροπής: Ποσό, όροι και διαδικασίες 2023
 • Αντιπρόεδρος κρυμμένο σε αυτοκίνητο: διαθέσιμες προσφυγές
 • Ανάκτηση αυτοκινήτων: Συνθήκες και μπόνους 2023
 • Αυτοκίνητο χωρίς άδεια: Οδηγός αγοράς και τιμές 2023
 • Φτηνές μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: κορυφαία αυτοκίνητα σε χαμηλές τιμές !
 • Μεταχειρισμένη αγορά αυτοκινήτου: Βρείτε τη σωστή συμφωνία το 2023
 • Αγορά νέου αυτοκινήτου: πλεονέκτημα, τιμή και κορυφαίες πωλήσεις
 • Κορυφαίοι 15 νέοι οδηγοί το 2023
 • Superethanol E85: Είναι επικίνδυνο για τον κινητήρα σας ?
 • Μετατρέψτε ένα βενζινοκίνητο αυτοκίνητο σε superethanol: Εγχειρίδιο χρήσης
 • Τι αυτοκίνητο να αγοράσετε όταν είστε μαθητής ?
 • Όταν πρέπει να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας ?
 • Αγοράστε ένα αυτοκίνητο δημοπρασίας: Εγχειρίδιο χρήσης
 • Τι να επιλέξετε μεταξύ υβριδικού και ηλεκτρικού αυτοκινήτου ?
 • Ecological Bonus 2023: Πώς να επωφεληθείτε από την οικονομική βοήθεια ?
 • Ντίζελ ή βενζίνη: σύγκριση για να επιλέξετε το αυτοκίνητό σας το 2023

μεγάλο

Συντάχθηκε από την ομάδα Assurland.com

Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2023